To mi tu radsi ani nerikej, tyhle problemy jsem mel kdysi s Rapidem ci Feldou, ale posledni 3 roky jsem mel Astru F 94 a nebyl jedinej problem a ty tu zacnes strasit s primrzanim dveri u takhle noveho auta, no potesAhmed píše:Gumy nejsou takový problém, jako auto celé obalené ledem - tam ti ani silikon nepomůže![]()
U těch mojich zadních je to o to horší, že tam je ještě guma, která je na okraji dveří a dotýká se karoserie v místě, kde stéká voda
Startování v mraze
- Forny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Startování v mraze
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Taku u Focuse zatim jedinej problem s pátejma dveřma u combi. Tam mi natekla voda a pak zmrzla. Je tam nedomyšlenej žlab. Jinak ostatní dveře OK. Tyhle problémy jsem vážně měl jen u Škodovek.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- KubaU
- Junior

Myslíš takhle? Tak to je teda faktAhmed píše:Gumy nejsou takový problém, jako auto celé obalené ledem - tam ti ani silikon nepomůže![]()
![]()
Řekl bych, že by možná ani vyhřívané přední sklo nepomohlo
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Vypada to, ze gejzir, ktery je spousten na Zenevskem jezere odfukoval silnym vetrem na pobrezi a tam voda pekne namrzla.
- Forny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ne e to bylo nekde na pobrezi USA, uz jsem podobne snimky dostal a bylo to fakt na sekeru ci dlato, aby se ridic dostal do auta
Nu coz kazdy stat ma sve vyhody
Nu coz kazdy stat ma sve vyhody
- Ahmed
- Test driver

No, tak moc zase ne
Ale když je mlha nebo mrholí a k ránu to namrzne, tak ti nepomůže ani nové auto
Jedině programovatelné nebo dálkově zapínané nezávislé topení 
- Forny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nemusi ani po ranu
priblizne pred 14 dny kdy jsem si privezl auto do Prahy z Hradce jsem jel vecir na trenink a u Slavie je silnice z kostek no a byla trochu mlha. Tu kde se vzal tu se vzal prijel mladik (20 let) v Astre F a nejak nezvladl povrch a nevesel se do zatacky a hups na brzdy, ty mu nepomohli a malem vletel do popelnic, lekl se a pak je pustil a prozmenu vlitnul do auta co stalo naproti pres ulici a bylo bebi 
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
KubaU, mylsel jsem, ze Geneve je ve Svycarsku a ne v USA. 
- KubaU
- Junior

Já tu fotku nepojmenoval, kde to je jsem nepsal a že je to v USA jsem netvrdil
Ono by se to asi dalo snadno poznat, kdyby ty auta nebyly tak zamražený 
Řešení je asi fakt jenom počkat do jara.
Řešení je asi fakt jenom počkat do jara.
- CODY
- Junior

Něco podobného mi udělali kolegové v práci před pár roky
Když mrzlo, tak mi celý večer pravidelně stříkali auto až vytvořili pěknou ledovou krustu. Němohl jsem se do auta ani dostat 
-
BarbuchaRF
- Nováček

Chlapi, mám Fofo teprve 14dní. Teď když se krapet ochladilo, tak mně překvapilo, že po ránu, musím při startování krapet šlápnout na plyn. Jinak motor jenom naskočí a zdochne. Je to 1,8 benzín. U žádnýho jinýho auta jsem tohle nedělal (favouš, filcka, laguna), tam to prostě chytalo bez plyn pedálu. Nebo je někde problém? Ve středu jdu na rozvody, tak bych to mohl rovnou nějak pořešit.
- kekeny
- Nováček

podivej se na volnoběžný ventil,je bud zanesený nebo přidrhává.už jsem to jednou řešil a bohuýel jsem zjistil že přidrhává,tak jsem musel dát nový.
-
BarbuchaRF
- Nováček

No asi to tak bude, protože dneska to vyvrcholilo tím, že jsem jezdil po městě a měl jsem otáčky 4000 nebo lítali 1500- 4000.
- richisan
- Zkušený

Re:
no mne sa pocas jazdy parkrat rozsvietila tato kontrolka. Na diesli ale nie je lambda sonda a v servise ford mi sami nevedeli povedat, co bolo pricinou rozsvietenia pri diagnostike...Co teda znamena tato kontrolka na tdci?driver píše:Ta oranžová kontrolka s vykřičníkem značí řídící jednotku, když se rozvítí,tak není něco v pořádku a ta kontrolka jako by motor je od lamda sondy.
Ford focus r.v.99 2.0i 16V Trend
- Mishel
- Nováček

nazdárek,
taky mám problém. Když trošku přituhlo začal mi FF špatně startovat. Dlouho to točilo a podařilo se nastartovat až napotřetí. Myslel jsem, že se vše vyřeší novou baterkou a svíčkama. Ale bohužel i nyní FF nestartuje tak, jak bych si představoval. Pořád točí delší dobu a navíc pokud po nastartování hned nepřidám hodně plynu tak motor zdechne. Stačí ale vyjet z garáže a nastartovat znovu a vše je OK. Dík za radu.
taky mám problém. Když trošku přituhlo začal mi FF špatně startovat. Dlouho to točilo a podařilo se nastartovat až napotřetí. Myslel jsem, že se vše vyřeší novou baterkou a svíčkama. Ale bohužel i nyní FF nestartuje tak, jak bych si představoval. Pořád točí delší dobu a navíc pokud po nastartování hned nepřidám hodně plynu tak motor zdechne. Stačí ale vyjet z garáže a nastartovat znovu a vše je OK. Dík za radu.
FFII combi 2005 1.6 TDCi 80 kW s DPF