změny na Slovensku
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
změny na Slovensku
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

-
- Test driver
Re: změny na Slovensku
toto ako jednu z mala veci schvalujem..
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj 50 je v centre tak akurat, a hlavne tie pokuty za alkohol plne schvalujem !!
len bohuzial si neviem predstavit ze pojdem celu einsteinovu 50kmh, sak to je na kazajku !!
len bohuzial si neviem predstavit ze pojdem celu einsteinovu 50kmh, sak to je na kazajku !!

- Redmann
- Junior
Ak tu 50 na vhodnych miestach zvysia na 60, tak OK. Ale ak to celoplosne znizia, tak sa zblaznim. Raciansku od Vinohradov a Einsteinovu prejst bude ozaj na kazajku, ako pisal Misoo.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ale to zvládneš.My to tu máme taky a taky žijem.... 

- Anndy
- Test driver
Ziadna kazajka nebude. Tak ako sa teraz jazdi 80 na 60 sa bude jazdit 70 na 50 plus-minus.
Ved ak sa pamatate - volakedy bola na gagarinke v okoli cintorina ruzinov 80-ka. Dali ju prec, sa tam jazdilo 100, tak aby sa to voslo na 80 - aspon neoficialne.
Co je ale zuajimave- ak som dobre pochopil -zvysuje sa rychlost na dialnici, ak vedie mestom z 80 na 90kmh-1.
Ved ak sa pamatate - volakedy bola na gagarinke v okoli cintorina ruzinov 80-ka. Dali ju prec, sa tam jazdilo 100, tak aby sa to voslo na 80 - aspon neoficialne.
Co je ale zuajimave- ak som dobre pochopil -zvysuje sa rychlost na dialnici, ak vedie mestom z 80 na 90kmh-1.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
radsej by mohli v BA dobudovat zo dva pruhy, nech sa da ist aspon tych 80Anndy píše:Co je ale zuajimave- ak som dobre pochopil -zvysuje sa rychlost na dialnici, ak vedie mestom z 80 na 90kmh-1.

- madbugie
- Zkušený
mna skor desi ta vyska pokut... to bude dla lubovole a priestor na korupciu ako sfina...
machri, pretekári, mafiani, SUVčkari, zazobanci a spol tym to bude u prdele tak ako do teraz, ale clovek ktory dostane na vyplatu 500ku čisteho a z toho ma šupnuť 150 panovi policajtovy lebo nahodov prekročil rychlosť o 12 km tak bude pjekne v řiťi...
machri, pretekári, mafiani, SUVčkari, zazobanci a spol tym to bude u prdele tak ako do teraz, ale clovek ktory dostane na vyplatu 500ku čisteho a z toho ma šupnuť 150 panovi policajtovy lebo nahodov prekročil rychlosť o 12 km tak bude pjekne v řiťi...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

modrá je dobrá ale iba ako farba auta

- Redmann
- Junior
No, ja sa snazim rychlost dodrziavat, takze pre mna ta 50 bude 50. No, povedzme 55 
A je to neprijemna rychlost, takze sa na nu netesim. A moc neverim, ze ti, co chodili doteraz 80, tak zrazu spomalia. Som zvedavy na nejake statistiky po dlhsom case, ci to prinieslo nejake znizenie nehodovsti.

A je to neprijemna rychlost, takze sa na nu netesim. A moc neverim, ze ti, co chodili doteraz 80, tak zrazu spomalia. Som zvedavy na nejake statistiky po dlhsom case, ci to prinieslo nejake znizenie nehodovsti.
- Anndy
- Test driver
Ak sa da spolahnut na gps, tak zhruba pri mojom focuse na 16" je realna rychlost mensia o cca 5-7 kmh.
Ale aj tak je to podla mna takmer zbytocne. V uzkom centre je 30-ka - ta sa plus minus dodrzuje a je to tam aj vhodna rychlost. V sirsom centre sa 60 ani obvykle nechodi - nie je miesto ani prilezitost, tam je to okolo 50. A vo zvysku je bud 40-ka (ruzinov) alebo by tam kludne mohla 60-ka ostat.
teda bavime sa o BA. Inde neviem ako to je. Akurat podla mna je nahovno, ze 60-kou sa ide v pohode na 2tis. ot. na 4-ke. 50-ka je taka nespravna rychlost na 3-ke a podla palubaku to aj viacej zere. Ale to bude rozdielne pre rozne motory.
Ale aj tak je to podla mna takmer zbytocne. V uzkom centre je 30-ka - ta sa plus minus dodrzuje a je to tam aj vhodna rychlost. V sirsom centre sa 60 ani obvykle nechodi - nie je miesto ani prilezitost, tam je to okolo 50. A vo zvysku je bud 40-ka (ruzinov) alebo by tam kludne mohla 60-ka ostat.
teda bavime sa o BA. Inde neviem ako to je. Akurat podla mna je nahovno, ze 60-kou sa ide v pohode na 2tis. ot. na 4-ke. 50-ka je taka nespravna rychlost na 3-ke a podla palubaku to aj viacej zere. Ale to bude rozdielne pre rozne motory.
- jamaka
- Test driver
No s tou spotrebou a otackymi, vo vecsine auto to je presne naprd - ani 3-ka ani 4-ka. No a ak bude trojka, tak zvysena spotreba -> zvysene emisie atd.
Preco Rakusania zrusili denne svietenie? a u nas sa ide zaviest. Pouzitie zimnych pneu - ked je sivisla vrstva snehu - co je to suvisla vrstva snehu a okdial pokial musi byt? TO su vsetko nejake nedorobky, aby to bol paragraf, teda pokruteny a mohol si si ho vylozit tak aby to bolo pre niektoru stranu vhodne.
Preco Rakusania zrusili denne svietenie? a u nas sa ide zaviest. Pouzitie zimnych pneu - ked je sivisla vrstva snehu - co je to suvisla vrstva snehu a okdial pokial musi byt? TO su vsetko nejake nedorobky, aby to bol paragraf, teda pokruteny a mohol si si ho vylozit tak aby to bolo pre niektoru stranu vhodne.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Anndy
- Test driver
Tak vies, ale co su emisie voci zivotom? 
Suhlasim, to som chcel povedat, ze 50-ka je naprd z tehcnickeho hladiska.
btw. retardery tiez vyznamne zvysuju emisie.

Suhlasim, to som chcel povedat, ze 50-ka je naprd z tehcnickeho hladiska.
btw. retardery tiez vyznamne zvysuju emisie.
- canndale
- Zkušený
mna prekvapili pokuty, ktore mozme vyfasovat na mieste.. az do 19tis.. (tusim 650eur) v blokovom konani.. kurna nevsimnem si nejaku znacku za stromom a mozem odist o niekolko sto eur lacnejsi, sak to je chore.. a tych znaciek nieje zrovna malo a su dane tak ze niekedy mam pocit ze idem po detskom dopravnom ihrisku.. co meter to znacka
(uz dvakrat som si nevsimol zakaz otacania na racianskej a jeden zakaz vjazdu)
50tka v meste bude nanic.. aj tak sa nebude dodrziavat akurat co sa nabalia policajti na vyssich pokutach a zhabanych vodicakoch

50tka v meste bude nanic.. aj tak sa nebude dodrziavat akurat co sa nabalia policajti na vyssich pokutach a zhabanych vodicakoch

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- jamaka
- Test driver
no mozeme si povedat ze sme najbohatsi stat v europe. Taketo vysoke pokuty na mieste nema ziadny stat. Je to chore, a hlavne ze neexistuje nejaky presna blokovy cennik pokut. ako som uz kdesi pisal. Rano sa chlpaty zobudi, stara mu neda a on bude davat cely den pokuty 15000,-SK.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
- Redmann
- Junior
Za svietenie ja zasa som, ja som svietil stale aj doteraz. Cim ma je lepsie vidiet, tym bezpecnejsie.
A co sa tyka BA, v centre suhlasim s tou 30, inde je to dost individualne - ale je vela ciest kde je aj ta 60 malo. Preto som pisal, ze by to mali regulovat tabulami a nerobit to celoplosne.
A co sa tyka BA, v centre suhlasim s tou 30, inde je to dost individualne - ale je vela ciest kde je aj ta 60 malo. Preto som pisal, ze by to mali regulovat tabulami a nerobit to celoplosne.