Magicar 9000B, 9300
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Magicar 9000B, 9300
To spíš bude vadný mikrospínač...Samozamykání je u dost focusů problém.
- Twisster
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Neviete mi poradit kde alebo kto vie zapojit Magicar M100AS aby fnungoval tak jak ma? Dik.
Focus 1.6 16v 2008 hatchback Panter black

- libory
- Nováček
Jj, sem tam se mi stávalo, že se to samo zamklo, ale to už nedělává. A to automatické zamykání mám vypnuté.
Který mikrospínač myslíš? Original(jestli tam nějaký je, bo jak), nebo od toho Magicaru?
---------------------------------------------------------------------------------------
Takže aktualizace - to zamykání mi neblbne, když se to auto (interiér) prohřeje. Přijdu ke studenému autu - blbne to. Když se v něm projedu a vyhřeje se, tak to šlape jako hodinky. Takže nevíte někdo co by tam mohlo takto zlobit?
---------------------------------------------------------------------------------------
Takže další aktualizace
- jsem tu hledal a je tu na toto téma více než dost témat.
Který mikrospínač myslíš? Original(jestli tam nějaký je, bo jak), nebo od toho Magicaru?
Takže aktualizace - to zamykání mi neblbne, když se to auto (interiér) prohřeje. Přijdu ke studenému autu - blbne to. Když se v něm projedu a vyhřeje se, tak to šlape jako hodinky. Takže nevíte někdo co by tam mohlo takto zlobit?
Takže další aktualizace

FF 1,6 16V HTB 2000