rucni brzda
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: rucni brzda
Chobby tak přesně tenhle rébus sem měl teď na Mondí, je to tam řešený uplně stejně jen samo zase v XXL provedení, já to opravil za 1000kč novým třmenem, ale ten starý si podám v dílně a zjistím kde je rébus, každopádně ten novej chodil tak 2X lehčeji.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem pročítal vlákno, tak nejsem sám, kdo má slaboučkou ručku...
Sice mě v kopci udrží, ale na suchym asfaltu neni šance to utrhnout ať za to rvu jak chci.. Problém je, že už na prvnim zoubku je cejtit, že to brzdí.. Myslíte, že se to dá nastavit?
Sice mě v kopci udrží, ale na suchym asfaltu neni šance to utrhnout ať za to rvu jak chci.. Problém je, že už na prvnim zoubku je cejtit, že to brzdí.. Myslíte, že se to dá nastavit?
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by zaujimalo aj mna,najde sa tu nejaky dobry radca?? 

- spirt
- Junior
PePe_tdci píše:Jak jsem pročítal vlákno, tak nejsem sám, kdo má slaboučkou ručku...
Boban to na predchozi strance vysvetlil, ze to je na 10 klic...sice sem to jeste nezkousel, ale znamej mi rikal, taky neco podobnehoPalec4 píše:Tak to by zaujimalo aj mna,najde sa tu nejaky dobry radca??

- PePe_tdci
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale když ta ručka zabírá od prvního zubu, tak si myslim, že 10 klíč nepomůže, protože by to pak brzdilo i při nezatažený brzdě..
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Hej hosi, me napadlo, jestli pri stani mate zatahlou rucni brzdu. Ja vzdycky, pak jeste zpatecku (defendlock). Kamos dava pouze rychlost a ja zase kdesi (neoverene) slysel, ze to muze cemusi skodit, kdyz na kopecku auto stoji jenom na rychlosti (kdyz si odmyslim bezpecnostni hledisko). Co vy na to? Mozna tam dochazi k zbytecnemu napinani remenu a tim se muze drive opotrebovat nebo neco...
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- spirt
- Junior
ja sem si koupil barak na kopecku, a kdyz tam prijedu a zaparkuju u krajnice, dam pekne zpatecku, ale auto se po kazdych 30 - 60 sekundach pohne asi na 1-2cm, takze davam uvolnenou rucku a zpatecku, to to auto stoji, ale pokud do nech zatlacis, tak se trochu popojede 

- brena
- Nováček
ahoj focusaci, nikde jsem nenasel vhodnejsi tema tak to pisu sem,
snad me moc neukamenujete.
Muj problem spociva v tom ze kdyz mam zatazenou rucku tak mi nesviti kontrolka, ale kdyz startuji tak se normalne rozsviti takze zarovka praskla neni,
nevite si s tim nekdo rady?????
snad me moc neukamenujete.
Muj problem spociva v tom ze kdyz mam zatazenou rucku tak mi nesviti kontrolka, ale kdyz startuji tak se normalne rozsviti takze zarovka praskla neni,
nevite si s tim nekdo rady?????
- pbjun
- Test driver
A co spinac na rucni brzde?
- brena
- Nováček
to nevim, je to dost mozny, a kde ho najdu ten snimac?
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja ked stojjim na kopci alebo niekde dam rucku a do poistky hodim jednotku,vacsinou parkujem na rovnej ploche s jednotkou,rucka ako kedy....
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Když shodíš střední panel, určitě ho tam někde najdeš. Má to tak většina aut.brena píše:to nevim, je to dost mozny, a kde ho najdu ten snimac?

V nissanu jsem měl ve spínači prasklou pružinku, nahradil jsem jí pružinkou z průpisky.
- herizn
- Pokročilý
A od té doby píše Dany zas jak ve středověku brkem....... 

- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak mám taky jeden příspěvek. Už jsem psal že mi moc nebrzdila ručka. No nicméně nebyly peníze ani čas to nějak řešit tak jsem na to kašlal. Včera přijedu před barák kterej stojí na kopci, vystoupim že si vyložim lyže a najednou na mě máma křičí že mi odjíždí auto. Tak zatímco ona se ho snažila držet tak já chtěl otevřít dveře u řidiče a zabrzdit.
Nicméně mé dveře sem tam stávkujou a zrovna tohle byl ten případ. Tak jsem ho rychle oběhnul strkaje do něho aby neujelo. Skočím do auta a zatáhl jsem uplě jak jsem mohl...když v tom něco zakřupalo a rozjelo se to pořádně. Tak jsem naskočil k řidiči a zabrzdil normálně...hodil zpátečku a bylo to. Nicméně ručka jako kdyby byla bez lanka...prostě tam jen tak vlála. Dneska s tim jezdim a tak jsem si s ní pořád hrál. A zjistil jsem že úplně v nejkrajnější poloze trošku brzdí.
Tak jsem to rozdělal, dotáhnul tu matku a dal tam kontra. A světe div se, brzdí jak před tím. Dokonce líp pře na třetím zubu už stojim. Jinak pořád uplne stejný problém jak Honolullu. Tzn brzdí nejspís jen jedno kolo.
Nevim co s tim teda a hlavne mi nejde do hlavy ta náhlá změna stavu. Myslel jsem totiž že se utrhlo lanko...
Nicméně mé dveře sem tam stávkujou a zrovna tohle byl ten případ. Tak jsem ho rychle oběhnul strkaje do něho aby neujelo. Skočím do auta a zatáhl jsem uplě jak jsem mohl...když v tom něco zakřupalo a rozjelo se to pořádně. Tak jsem naskočil k řidiči a zabrzdil normálně...hodil zpátečku a bylo to. Nicméně ručka jako kdyby byla bez lanka...prostě tam jen tak vlála. Dneska s tim jezdim a tak jsem si s ní pořád hrál. A zjistil jsem že úplně v nejkrajnější poloze trošku brzdí.
Tak jsem to rozdělal, dotáhnul tu matku a dal tam kontra. A světe div se, brzdí jak před tím. Dokonce líp pře na třetím zubu už stojim. Jinak pořád uplne stejný problém jak Honolullu. Tzn brzdí nejspís jen jedno kolo.
Nevim co s tim teda a hlavne mi nejde do hlavy ta náhlá změna stavu. Myslel jsem totiž že se utrhlo lanko...
Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99