Kdo to dneska na mne a rodinu troubil na Kamenické?
2L9 XXXX, tmavě modrej kombik, MCDrive na okýnku
Sry, že jsem nezastavil, ale 3 auta před naším FF jel tchán a musel jsem se ho držet ... jelo se na výlet do Jetřišek.
Ford Focus 1.8 TDCi, 85 kW, kombajn, 2003, pěkná modrá
čaues...ty si frčel na výlet a já zas z výletu Jel jsem s přítelkyní spokojeně domu a najednou koukám jak nějakej povědomej focus vyjíždí z vedlejší..tak sem se nechal předjet a nalepil se na tebe jsem rád že jsem na Tebe konečně narazil byla to taková mini spanilá jízda
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
Kéry jsem nestihnul postřehnout, byl to čelní střet navíc jsem frčel na šichtu (s mírným zpožděním) takže to bylo fakt letmo, jen mě kopla ta barva navíc v Březinách.
Hoj ... no čoveče je to bída. S fofounem jezdí manželka, jelikož jsem změnil work, takže teď jezdím den co den služebákem (Fabka v combu). DC CREW je co se mne týče v hibernaci . Každej den se dostanu tak v 18,00 z práce takže se mi po celodením ježdění ani nikam nechce. Ale jestli bude nějakej ten srazík tak se zkusíme dostavit. Na forum tak 1x týdně stačím mrknout.
Holt to vedete vy ČL (; GW all
Ford Focus 1.8 TDCi, 85 kW, kombajn, 2003, pěkná modrá