Výběr auta
- 
				Peteros
- Nováček 
Re: Výběr auta
Tak na 99% uvažuju o koupi fofo.......přidám se do klubu šťastných majitelů. Můžete mi ještě poradit s volbou motoru- 1,6 benzín ( může mi někdo napsta jakou má spotřebu u kombi verze?)

- Compressor
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Celé vlákno spotřeba.Já jezdím v průměru za 7 a většina město.
http://ford-focus.cz/forum/viewtopic.ph ... 929e4a1950

http://ford-focus.cz/forum/viewtopic.ph ... 929e4a1950
- 
				wargi
- Nováček 
Tiez by na zaujimalo ci sa da kupit FoFoII s nasledovnymi kriteriami:
reg. od 2005, max 60t km cena do 9000eur,
v slusnom stave tj aby servis nevidelo aspon rok ak som zadal taketo kriteria napr na mobile.de vratilo mi 281 vozidiel.
 ak som zadal taketo kriteria napr na mobile.de vratilo mi 281 vozidiel. 
Je ta cena naozaj adekvatna?
@Peteros: snad neva, ze som to vlozil tu

v slusnom stave tj aby servis nevidelo aspon rok
 ak som zadal taketo kriteria napr na mobile.de vratilo mi 281 vozidiel.
 ak som zadal taketo kriteria napr na mobile.de vratilo mi 281 vozidiel. Je ta cena naozaj adekvatna?
@Peteros: snad neva, ze som to vlozil tu

- jirinp
- Nováček 
Jo můžeš študovat 113 strankovy spotřebovy vlakno, nebo stači mrkat na podpisy, dost členů si to sleduje na netu a mají zde vyvedený aktuální stav. Třeba já...Peteros píše: může mi někdo napsta jakou má spotřebu u kombi verze?
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
						Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- jirinp
- Nováček 
Inak sleduj inzeráty na foru. Tu  http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=110&t=13126 zrovna něco v tvé hranici. Ale zas to typické - kolik do toho vrazím, asi rozvody to bude chtít?
U Fokiho nabídky si připadám jak v kaufu s hadrama, nevím jestli cena uvedená
je 4990E-20%, nebo v 4990 je částka už přepočítaná se slevou Trošku matoucí...
 Trošku matoucí...

U Fokiho nabídky si připadám jak v kaufu s hadrama, nevím jestli cena uvedená
je 4990E-20%, nebo v 4990 je částka už přepočítaná se slevou
 Trošku matoucí...
 Trošku matoucí...FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
je to napsane cena 4990 sleva do 10.2.2009 -20% tzn do 10.2.2009 je cena 3992 . a vzhledem k tomu ze euro leti nahoru tak se logicky zvysuje i cena .jirinp píše: U Fokiho nabídky si připadám jak v kaufu s hadrama, nevím jestli cena uvedená
je 4990E-20%, nebo v 4990 je částka už přepočítaná se slevouTrošku matoucí...
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
						Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
kdyz ti nebude vadit spanelsko ?wargi píše:Tiez by na zaujimalo ci sa da kupit FoFoII s nasledovnymi kriteriami:
v slusnom stave tj aby servis nevidelo aspon rokak som zadal taketo kriteria napr na mobile.de vratilo mi 281 vozidiel.
Je ta cena naozaj adekvatna?
firmy z Blaibachu ,AL Automobile z deggendorfu , ACL daffner z lipska , autowelt z Brehny , autocentrum z Bad Lobenstein vozi ze spanelska , proto se objevuji na prvnich mozna 20 stranach .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
						Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- 
				ensiferek
- Junior 
Já teď počítal spotřebu při dlouhé trase(okrsky+průjezdy městy+jízda po neplacených úsecích dálnice) a vyšlo mi přibližně(nemám počítač) 7,2l/100km.A to jsem jel mimo města okolo 100-110km/h,teda tam kde se daloPeteros píše:Tak na 99% uvažuju o koupi fofo.......přidám se do klubu šťastných majitelů. Můžete mi ještě poradit s volbou motoru- 1,6 benzín ( může mi někdo napsta jakou má spotřebu u kombi verze?)
 A po dálnici 130-150km/h.Ve městě poctivě dodržuju 50-60km/h
 A po dálnici 130-150km/h.Ve městě poctivě dodržuju 50-60km/h  Což jsem spokojen,na to,že je zima a jel jsem naloženej na hory a zpátky.U FF1 si myslím,že docílíš ještě menší spotřeby,když je lehčí.
 Což jsem spokojen,na to,že je zima a jel jsem naloženej na hory a zpátky.U FF1 si myslím,že docílíš ještě menší spotřeby,když je lehčí.- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
citace z novinek : 

tak zapadni trh se stava opet neodstupny protoze prognozy jsou kolem 30kc/euroPřed polednem spadl kurz na 28,40 Kč/EUR;.
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
						Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- 
				ensiferek
- Junior 
jj,koruna padá a tuzemští prodejci se snaží nalákat kupce na VÝHODNÉ PODMÍNKY A SLEVY.Viz.článek v dnešní MF DNES http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=tit ... &c=1132369
Jenže na leasing a ne za hotový.A jak píše Foki,jestli koruna padne ještě víc,tak auta z Německa se už ani nevyplatí kupovat.

Jenže na leasing a ne za hotový.A jak píše Foki,jestli koruna padne ještě víc,tak auta z Německa se už ani nevyplatí kupovat.
- 
				wargi
- Nováček 
tod aby som zacal sa obzerat po aute niekde u Vas 

- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
tobe je to jedno protoze to koupis stejne za eurawargi píše:tod aby som zacal sa obzerat po aute niekde u Vas
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
						Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- 
				wargi
- Nováček 

jak to
 napriklad toto? to uz je neaktualne?
  napriklad toto? to uz je neaktualne?http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=119&t=8114
radsej to ked, ty spanieli niesu ako vravis spolahlivy? (aspon tak som to pochopil
 )
)- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
a jeste chvilkufoki píše:citace z novinek :tak zapadni trh se stava opet neodstupny protoze prognozy jsou kolem 30kc/euroPřed polednem spadl kurz na 28,40 Kč/EUR;.
citat :
CZK/EUR
28,544
3.2. 18:56 1,06%
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
						Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- autotiptop
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
No, já opravdu nevím, co ten Foki má pořád proti těm Španělům ?? Co vlákno, to rýpnutí. Zvu ho proto ke mě na návštěvu a prohlídku, jak můžou vypadat španělé...... né každý španěl musí být z půjčovny, že? 
to Foki: Pokud nemáš kontakt na Španělsko, tak je jasné, že Ti to leží v žaludku, protože v NěmeckoTurecku na takové ceny nedosáhneš a nezbývá než prskat kolem sebe .  Rozumím tomu: v dnešní době Ti utíkají lidi za lepší cenou. Jako charitu to nechceš dělat, že ?????
 .  Rozumím tomu: v dnešní době Ti utíkají lidi za lepší cenou. Jako charitu to nechceš dělat, že ?????
Pánové a dámy. Kolik z Vás, kteří byť jen sledujete tuto diskuzi, má tady španěla? Co máte za problém se Španělem? Co jste řešili nenormálního, co vzniklo právě proto, že to jezdilo ve Španělsku ???????
Kecy v kleci. Pokud to není dobitá půjčovna (foto jsem tady někde přikládal), tak jsou to stejné auta, kterýma se necháváte krmit z Rajchu, Dánska, Belgie apod.
Kdo z Vás byl ve Španělsku (né v nějakém letovisku, kde většinou jezdí celosvětová sebranka) a viděl, jak se jezdí třeba v Madridu ?
Jinak co se týká špekulanství a vývoje €, tak za tebou Foki plně stojím a souhlasím s každým písmenem, které napíšeš, ale prosím, to Španělsko opravdu neházej do jednoho pytle. Já jsem se např. byl podívat na španěly v Německu a musím říct, že za málo peněz půjčovna a za trochu víc leasingovka nebo banka a kromě té autopůjčovny se to dá stavem srovnat s nabídkou německých (dnes již předražených) aut. A protože špínu neřeším - mám doma Karcher - ty ho nemáš? -kýbl s vodou a šampónem taky ve sklepě najdu -A když si dám 2 hod práce, tak mi stojí před barákem stejná voňavka o 2000€ levnější.
A tech.stav = španělsko nemá vliv a můžu konstatovat, že raději auto z Madridu, než z německé oblasti, kde začíná směrovačka číslicí 8 (pro nezasvěcené - Bavorsko)
Focus zdar Michal
PS Foki: Tady jsme se trochu v tom jednovaječném myšlení rozešli .
 .

to Foki: Pokud nemáš kontakt na Španělsko, tak je jasné, že Ti to leží v žaludku, protože v NěmeckoTurecku na takové ceny nedosáhneš a nezbývá než prskat kolem sebe
 .  Rozumím tomu: v dnešní době Ti utíkají lidi za lepší cenou. Jako charitu to nechceš dělat, že ?????
 .  Rozumím tomu: v dnešní době Ti utíkají lidi za lepší cenou. Jako charitu to nechceš dělat, že ?????Pánové a dámy. Kolik z Vás, kteří byť jen sledujete tuto diskuzi, má tady španěla? Co máte za problém se Španělem? Co jste řešili nenormálního, co vzniklo právě proto, že to jezdilo ve Španělsku ???????
Kecy v kleci. Pokud to není dobitá půjčovna (foto jsem tady někde přikládal), tak jsou to stejné auta, kterýma se necháváte krmit z Rajchu, Dánska, Belgie apod.
Kdo z Vás byl ve Španělsku (né v nějakém letovisku, kde většinou jezdí celosvětová sebranka) a viděl, jak se jezdí třeba v Madridu ?
Jinak co se týká špekulanství a vývoje €, tak za tebou Foki plně stojím a souhlasím s každým písmenem, které napíšeš, ale prosím, to Španělsko opravdu neházej do jednoho pytle. Já jsem se např. byl podívat na španěly v Německu a musím říct, že za málo peněz půjčovna a za trochu víc leasingovka nebo banka a kromě té autopůjčovny se to dá stavem srovnat s nabídkou německých (dnes již předražených) aut. A protože špínu neřeším - mám doma Karcher - ty ho nemáš? -kýbl s vodou a šampónem taky ve sklepě najdu -A když si dám 2 hod práce, tak mi stojí před barákem stejná voňavka o 2000€ levnější.
A tech.stav = španělsko nemá vliv a můžu konstatovat, že raději auto z Madridu, než z německé oblasti, kde začíná směrovačka číslicí 8 (pro nezasvěcené - Bavorsko)
Focus zdar Michal
PS Foki: Tady jsme se trochu v tom jednovaječném myšlení rozešli
 .
 .F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
						Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce