- rovnejsie cesty
- nevrzganie interieru
- komfortnejsie nastavenie podvozku
Vsetko to spolu suvisi

Zase ta tvrdost ma az tak netrapi (mal som ovela tvrdsie auto) pre samotnu tvrdost. To by som si fakt ine auto kupil, keby komfort bol najvyssou prioritou -aj ceed jazdi komfortnejsie. Len som cakal, ze ked je auto tvrde, tak vyrobca vie (resp. cakal som v tomto ohlade trosku viac), ze potom viac trpi karoseria a nejako sa tomu prisposobi (vid vrzganie). Ale mne osobne by fakt nevadilo, keby bol focus komfortnejsi, ale je jasne, ze to kvoli mne nikto robit nebude. Proste keby to slo, ja by som si focusa upravoval tymto smerom. Praveze fofo1 mi nepride tvrdsi - ale som sa viezol iba par km v diselovom kombiku vo verzii ghia.Ondro píše:Anndy - si prvy clovek, ktory by chcel "zmakcit" fofo![]()
Ja si skor uzivam aky je Focus tvrdsi v provnani s ostatkom aut na trhu. Co by si potom povedal na prvy Focus, ktory bol este tvrdsi ako terajsie ?
Skus oslovit Koisa (Banovce nad bebravou alebo Trencin) a mozno by ti vedel predat maksie pruziny alebo mozno ine tlmice.
neskusaj to ! viaceri uz tak dopadli ze potom kupovali struny... bude ti potom blbe kupovat eibachy po tych vsetkych reciach o komforte...Anndy píše:Ale niekedy by som sa skusil zviest s nejakym eibachom.
anndy, neviem, ci si si ale vybral spravny zakladAnndy píše:Proste ja by som si chcel upravit auto viac do komfortna (teda bez vacsej namahy), vy viac do sportova. To je jediny rozdiel medzi nami.
boze odpust mu, nevie co cini !!! C4 som mal a viem svoje...killerhammer píše: anndy, neviem, ci si si ale vybral spravny zaklad![]()
mozno C4 by bolo pre teba lepsie![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů