Dovolil jsme si udělat další topic pro CZ stranu at se nam to neplete dohromady a neni zmatek.
Jednalo by se zřejmě o okruhy Sosnová, nebo Vysoké Mýto. Cena je cca. 25.000 Kč s tím, že mořná by jsme svedl něco míň ( i ostatní psali, že by to mohlo jít ).
U nás se asi tolik lidí nenajde tak jsem psal na Puma club a chystám se jeste napsat na fordfans a probe club. Myslím si, že idealni počet kdyby cena byla 20.000 Kč je tak 30 lidí aby jsme si zajezdili.. co jsem to počítal tak když udržíme nějakej harmonogram po síle auta a dále tak můžem zároven jet cca 3-4 a potom kdyby se jezdilo od 8-12 a od 13-17 tak si každej zajede cca 40-50 min. ( motokára to jede 1 minutu takze auto může cca. max 3.
Cena by potom byla 800 Kč na hlavu za cely den. Bylo by to takovy sraz Ford CZ se zpestřením jízdy n okruhu.
Zajimalo by mě jestli cena 800 Kč je přípustná, nebo se vám to zdá moc ( Brno je 500 Kč na 25 min. což vychýzí ais 5-6 kol na normální auto )
Pokud by byl zaem tak se muže vybrat treba 1.000 Kč a udělat nejaky občerstvení nebo tak něco. Mohl bych ( zdarma )opatřit velké stany na posezení ....
Tak ti kteří mají zájem tak sem písněte .. bylo by to třeba vymyslet třeba do konce března, protože už v této chvíli jsou tratě docela rozebrané na všelijaké akce.
Racing day alebo okruhove sialenstvo - predbezne - CZ strana
- RedZero
- Junior
Racing day alebo okruhove sialenstvo - predbezne - CZ strana
Lenoch jménem Mondeo
Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno
) také už jinde ..
Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz
-
- Test driver
Re: Racing day alebo okruhove sialenstvo - predbezne - CZ strana
Dobrý nápad
Co se týká mě, dal bych klidně 1tis. a jestli to bude v Sosnové nebo v Mýtě je docela jedno, nevím který okruh je lepší na takové vyblbnutí

Co se týká mě, dal bych klidně 1tis. a jestli to bude v Sosnové nebo v Mýtě je docela jedno, nevím který okruh je lepší na takové vyblbnutí

2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW
- mosquito
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mě trochu nezávazně,ale zájem bych měl,pro mě by bylo ideální vysoké mýto. A cena 800 i 1000 je podle mě slušná. I když musím říct že 25 min na trati je taky dost-byl jsem v tom Brně.Ty pneumatiky dostali pěkně zabrat
ale stálo to jednoznačně za to,takže bych do toho šel znova
a můžu opravdu vřele doporučit 

FF I., 1.8 16V, 85kw, hatchback
[img:1niuytbc]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1niuytbc]
[img:1niuytbc]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:1niuytbc]
- RedZero
- Junior
ok to jsem rad, ze se nekdo prihlasil ..
jinak z focus clubu by jelo cca 6 lidi take .. snad se to najde aby nas bylo cca tehc 30.
jinak z focus clubu by jelo cca 6 lidi take .. snad se to najde aby nas bylo cca tehc 30.
Lenoch jménem Mondeo
) také už jinde ..
www.STdriveRS.cz

www.STdriveRS.cz
-
- Test driver
Jsou známé už nějaké předběžné termíny kdy by se to mohlo uskutečnit? A spíš Sosnová nebo Vysoké Mýto?
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW