už je to tak naplanovany tak se mužeme domluvit někdy příštěmkx222 píše:Škoda že v týdnu a tak brzo...pokud by to bylo o víkendu dá se o tom uvažovat...ale co, jaro a léto za dveřmi...a někde v teple třeba v HR udělat sraz to by byl mazec...

už je to tak naplanovany tak se mužeme domluvit někdy příštěmkx222 píše:Škoda že v týdnu a tak brzo...pokud by to bylo o víkendu dá se o tom uvažovat...ale co, jaro a léto za dveřmi...a někde v teple třeba v HR udělat sraz to by byl mazec...

Bude to můj první srázek...
  Bude to můj první srázek...
zkus přijet radi tě uvidimeAlda píše:Ahoj pánové, pokud mě do toho nic nevleze, tak bych mohl taky dorazit (ještě to nevím na 100%). Budu se snažitBude to můj první srázek...

počitam tak do těch 8 by jsme to tam mohli vydržet tak se zastavpepson píše:Ve čtvrtek přijedu, již to vypadá na 80-90%! Ale určitě ne v 17:00, spíše v 18:00. Do kdy se tam budete chtít zdržet, ať tam nejedu na 10 minut.. Třeba bych dal i večeři atd. Tak do 8-9?
PEPSON

snad se tam něco malo najdefplisek píše:Já bych se osobně klidně zdržel, aspoň na nějakou véču, jestli tam teda něco bude k jídlu, podle těch referencí tady

myslim že na zimakach budou všichni takže o nic nejde a s tim umytim to taky vypada bledě co se dá dělatKERF píše:Tak už se nám to blíží. Bohužel budu ještě na zimákách a umývat auto taky nemá v tomto počasí cenu. Snad nebudu sám...

nemám zatím ještě klubové podložky
  nemám zatím ještě klubové podložky  
   za což se teda hodně stydím, ale jaksi furt nebyl čas odhodlat se a napsat Fofince..
  za což se teda hodně stydím, ale jaksi furt nebyl čas odhodlat se a napsat Fofince..

(účast bude dobrovolná a startovné se vybírat nebude)

KERF píše:Nečekal jsem, že s tím neumytým autem strhnu všechny, ale můžeme z toho udělat pozitivní věc a zasoutěžit si o největší prase dne.

ale zase jsem si to minulý týden odřel, tak bych mohl mezi špindíry zaniknout.
  ale zase jsem si to minulý týden odřel, tak bych mohl mezi špindíry zaniknout.  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host