Tak s tím palubákem taky souhlasím.Podobně technické hračičky miluju a mrzí mě,že to tady u takhle "mladýho" auta nemám.Další věc jsou odkládací prostory.Mohli vymyslet určitě víc důmyslných skříněk,přihrádek apod.
Nevím jestli je,ale asi ne....Bral bych přihrádku před spolujezdcem klimatizovanou kvůli pití.Na druhou sranu by musela být o něco větší,abych tam k brašně s cd a papírům od auta nacpal flašu.Ale to,že jí opět nenacpu do kapsy u dveří mě štve.
Na druhou stranu musím pochválit motor.Mě naprosto vyhovuje až snad na tu subjektivní velkou díru mezi 3 a 4.Prostě na rychlost přesně do města.Jinak je to letadlo....pro mě
Vnitřní prostor je úžasnej.Začínám si užívat i ježdění vzadu,kdy se rozvalim a čučim tupě ven nebo si hraju s Matesem.O kufru nemluvě.
Jak zmiňuje pava nemožnost uložení povinné výbavy,tak je to u aut kde je navigace denso.Kastlík je zaslepen a prostor je využit pro dvd jednotku.Jak jsem to nakonec vyřešil já napíšu do příslušného vláka!!!!!
A k posilovači.Dnes jsem jel fofíkem a musím říct,že má řízení tužší než mondík...
Jak jste to mysleli s těma ostřikovačema?Můžete mi navézt popřípadě na focusácké vlákno o tomhle problému?