Zacali v srpnu a sraz je ted. Vikendy mam plne tak do konce listopadu.Dany píše:to pelen: A ty jedeš?
Si nedávno tvrdil, že víkendy máš nabité či co....
Mám denní i v pondělí takže výměna by byla absurdní![]()
pelene, pojď se semnou střískat do Bílovce
PRAHA 29.10. 2006 ZMĚNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

Jasio píše:Myslím, že už to nemá cenu sčítat. Deset aut sem, deset aut tam při tom nožství se to už nepozná.![]()
Už jsi to vzdal
Já myslel že mi to spočítáš abych věděl kolik samolepek mám udělat
Teda jestli to stihnu.
Jinak mi velké jídlo nééé možná něco malého k zakousnutí.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Alonso68
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Frost
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli už to sem někdo psal, ale napadlo mě že by bylo dobré kdyby si členové lípli na tričko samolepku s jmenem a Nickem aby bylo každému jasné vo koho jde a předešlo se zmatenému pokukování po "neznámých osobách".
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- kakamil
- Nováček

S těma jmenovkama to není blbej nápad. Bude tam spousta nových tváří včetně mě - osobně ještě neznám nikoho z Vás, a ta jmenovka pomůže hodně moc.
S těma tričkama, ano, jsem jedním z obědnatelů, ale pokud mě paměť neklame tak na návrhu trika bylo, že příslušný nick je uveden na triku vzadu, nedovedu si představit, když budeme stát nebo sedět proti sobě jak se oblézáme dokola.
Takže jsem pro jmenovky v jakémkoli tvaru, možná se to někomu líbit nebude, ale vyřeší to základní věc Kdo je kdo
S těma tričkama, ano, jsem jedním z obědnatelů, ale pokud mě paměť neklame tak na návrhu trika bylo, že příslušný nick je uveden na triku vzadu, nedovedu si představit, když budeme stát nebo sedět proti sobě jak se oblézáme dokola.
Takže jsem pro jmenovky v jakémkoli tvaru, možná se to někomu líbit nebude, ale vyřeší to základní věc Kdo je kdo
- Frost
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak právě jsem se vrátil z hradu.. teda z Čertous. Místo konání bude místnost které říkají "kavárna". Je umístěna hned nad restaurací a přímo od vchodu do ní vedou schody nahoru. Takže všichni vcházejte do hlavního vchodu a hned doleva po schodech nahoru. Pokud by se někdo přecejen ztratil tak se zeptejte personálu
Bude tu možnost sejít z našeho salónku dolů do restaurace a v klidu si dát jídlo dle výběru. Jak jsem to počítal o jídlo se přihlásilo zatim cca 12 lidí a to neni pro kuchyň žádný problém. Bude možnost si ho také nechat donést nahoru do našeho salónku. Byla tu možnost udělat to ještě ve zdejší vinárně, která je opravdu moc hezká, ale nejsem si jist zda by jsme se do ní všichni nasoukali a není v bezprostřední blízkosti restaurace (je v areálu). Udělal jsem nějaké fotky a večer je sem vložím aby bylo jasné v jakém prostředí se v neděli budeme pohybovat.
Frost Focus
Frost Focus
- JR
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Ladak007
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Frost
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsou tu slíbené fotky. Je to mobilem, ale pro představu stačí.
Pohled ze schodů.

Pohled z rohu místnosti.

Paravany pujdou pryč a místo nich se dají další stoly podle počtu osob. Nejspíš je nechám srazit co nejvíc k sobě do řady aby jsme se nijak nerozdělovali.

Jen na ukázku viný sklípek.

[/img]
Pohled ze schodů.
Pohled z rohu místnosti.
Paravany pujdou pryč a místo nich se dají další stoly podle počtu osob. Nejspíš je nechám srazit co nejvíc k sobě do řady aby jsme se nijak nerozdělovali.
Jen na ukázku viný sklípek.
Frost Focus
Frost Focus
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
My jsme se v Hranicich predstavovali.kakamil píše:S těma jmenovkama to není blbej nápad. Bude tam spousta nových tváří včetně mě - osobně ještě neznám nikoho z Vás, a ta jmenovka pomůže hodně moc.
S těma tričkama, ano, jsem jedním z obědnatelů, ale pokud mě paměť neklame tak na návrhu trika bylo, že příslušný nick je uveden na triku vzadu, nedovedu si představit, když budeme stát nebo sedět proti sobě jak se oblézáme dokola.![]()
![]()
![]()
Bylo nas ale mnohem mene nez vas bude v Praze. Jmenovky jsou vhodne. Kdo byl na Krivonosce, mel jmenovku a tu jeste nevyhodil, tak by si ji mohl vzit sebou.