prosba o radu
- zaba
- Nováček
Včera se mi zase něco stalo:V klídku si jedu a najednou spadne tachometr-přestane ukazovat a když jsem vyřadil na křižovatce,tak fofo chcípnul.Po nastartování to bylo zase v poho.Už se mi to stalo několikrát a nevím co by to mohlo byt?Poradíte?Někde tady jsem četl,že by to mohlo byt slabou baterkou je to možné?
jirka ff 1999 1.8 16v trend combi black panther

-
- Test driver
Pocas jazdy Ta zasobuje elektrinou alternator,takze baterka je vtedy dobijana.Baterkou to teda nebude.Mozno blbne alternator.zaba píše:Včera se mi zase něco stalo:V klídku si jedu a najednou spadne tachometr-přestane ukazovat a když jsem vyřadil na křižovatce,tak fofo chcípnul.Po nastartování to bylo zase v poho.Už se mi to stalo několikrát a nevím co by to mohlo byt?Poradíte?Někde tady jsem četl,že by to mohlo byt slabou baterkou je to možné?
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky snimacem otacek .zaba píše:Včera se mi zase něco stalo:V klídku si jedu a najednou spadne tachometr-přestane ukazovat a když jsem vyřadil na křižovatce,tak fofo chcípnul.Po nastartování to bylo zase v poho.Už se mi to stalo několikrát a nevím co by to mohlo byt?Poradíte?Někde tady jsem četl,že by to mohlo byt slabou baterkou je to možné?
ted jsem opravoval káčko , ktere jak se roztocili kola tak vylitli otacky na 2000ot/min jakmile se kola zastavili tak bylo zase vse OK .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Ahmed
- Test driver
- jim61
- Nováček
Nó, to by ses musel zeptat mýho sqělýho mechanika. Veškerá moje práce byla, že jsem to tam ráno dovezl a odpoledne pro to přišel.
Ale v uvedených tématech se umístění čidla řešilo, chce to trochu hledat.
Edit: Už jsem to našel. čti zde
Ale v uvedených tématech se umístění čidla řešilo, chce to trochu hledat.

Edit: Už jsem to našel. čti zde
Ford Focus Combi 1.8i 16V Ghia, tm.modrá, VI.99

- Frost
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
V pondělí jsem si dovezl new CTM modul a dnes zapojil. Vytápění začalo okamžitě fungovat. Takže komu to nefachá ani pro kontrole pojistek...je to modulem. Až budu mít čas tak ten starej rozeberu a zjistim která součástka je špatná. Fakt z toho mám radost, protože to byla jediná věc co jsem po minulém majiteli nedokázal dát dohromady.
Ford Focus 5dv 1.6 Ghia 00 Eibach+OZ Racing+Rieger+Brembo+K&N+MOMO
Frost Focus
Frost Focus
- zaba
- Nováček
jen tak pro zajímavost na kolik tě ta sranda přišla?Byl nový nebo z vrakáče?Frost píše:V pondělí jsem si dovezl new CTM modul a dnes zapojil. Vytápění začalo okamžitě fungovat. Takže komu to nefachá ani pro kontrole pojistek...je to modulem. Až budu mít čas tak ten starej rozeberu a zjistim která součástka je špatná. Fakt z toho mám radost, protože to byla jediná věc co jsem po minulém majiteli nedokázal dát dohromady.
jirka ff 1999 1.8 16v trend combi black panther