Ten Ti brzo krachnebofi píše:Já nepotřebuju nic, mám Opla![]()
.

Ten Ti brzo krachnebofi píše:Já nepotřebuju nic, mám Opla![]()
.
Ať koukám jak koukám, ani na kartičce zdravotní pojišťovny ani v občance, žádná kolonka na zvláštní záznamy neníchmelko píše:ybuba:v nemocnici sa stale pred každym zakrokom (jehovista) a pod snažia zistit totožnost pacienta a aj na kartičke máš snad kolonku zvlaštne zaznamy
Už jsem se lekl, že nikdo sebou nevozí hasicí přístroj, já ho mám rovněž. Rukavice samozřejmě také (klasické pracovní plátěné). Dříve jsem dokonce vozil (trvale) malou ruční rámovou pilku na dřevo a sekyrku, ale po přestěhování se do bytu už to nevozímbrava píše:Vozím hasičák,petflašku s minerálkou(nejraději Korunní neslazenou jemně perlivou),start.kabely,deku,deštník(ten jsem dostal k autu), trojbaterku(majáček,zářivka,obyč.světlo),sadu šroubováčků,lano,refl.vestu,žvýkačky(modré Orbitky), pap.kapesníčky zn.Clever a pracovní rukavice - ty zatím(kromě chmelka) nikdo neuvedl, což mě udivuje, já bez prac. rukavic nedám ani ránu.
Dovolil jsem si v citátu něco málo umazat - co tam zbylo, vozím i já. S těmi papírovými kapesníky, nóóóó, to musel být zážitek na celý životalexino píše:ja vozim stále mapu ... ČR, v aute mam manual, bonbony, papirovy kapesniky (od ty doby co me chytla sr... cestou a musel sem se utrit hadrem na okna...), škrabku, startovaci kabely (to mam prezitek z predchoziho auta).
Hasicak nemam a uvazuju o nem, ikdyz nejsem rozhodnut, jestli ma smysl nebo ne (tim nezavdavam tema k diskuzi, nemam proste na to jeste vytvoreny nazor), ta kudlicka v aute je dobrej napad, budu o tom uvazovat, jen nevim kam s nim, bo aby me rachtal v prihradce ve dverich je na houby, a ve schrance u spolujezdce je taky na ho...
Důležité je, aby jsi ho měl pokud možno po ruce, zkus si cvičně někde na bezpečném místě rychle zastavit, vyskočit z auta a vzít ho jakoby třeba z kufru - pár vteřin a můžeš hasit. Vždycky Ti to bude stát alespoň za pokusalexino píše: U toho hasicaku premyslim jestli vubec bude pri pripadne akci cas na muj zasah a jestli to bude vhodne (jak mam poznat ze nemam se radsi klidit pryc misto nejakyho haseni)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti