To Combo platinum vypadá zajímavěfofoja píše:cena je reála bez tých dvoch TV, pre nezávislé pozeranie programov potrebuješ dva príjimače cca 2500 až 3000 Kč napr.

To Combo platinum vypadá zajímavěfofoja píše:cena je reála bez tých dvoch TV, pre nezávislé pozeranie programov potrebuješ dva príjimače cca 2500 až 3000 Kč napr.
tu o tom najdeš všetko potrebné, super forum skoro ako totoNEEO píše:To Combo platinum vypadá zajímavěfofoja píše:cena je reála bez tých dvoch TV, pre nezávislé pozeranie programov potrebuješ dva príjimače cca 2500 až 3000 Kč napr.
jenikHK píše:OK,
takže zhruba z hlavy ceny:
- parabola 80 cm cca 800, k tomu nějaký držák na balkon cca 300
- konvertor - bych to nehrotil, jako rozumný řešení mi přijde monoblok pro 2 družice a 2 přijímače cca 1100. Pokud bys chtěl větší flexibilitu do budoucna, tak místo monobloku nakoupit 2 konvertory, dva přepínače, držák. Finančně to vyjde plus mínus nastejno.
- přijímač - jako rozumná volba mi přijde značka Technisat (z hlavy nevím označení) cca 2200 jeden, samozřejmě lze dražší/levnější dle přání, tyhle mám vyzkoušené (máme v rodině 4).
- dekódovací karta Skylink - jedna za cca 1600, další příjem CZ programů zdarma, možno doplatit další - např. balíček Multi za 2400 ročně - dokumenty, pohádky, filmy, sport - taky v ČJ.
Jo, taky koaxiální kabel v příslušné délce (ca 10 Kč/m) a konektory. To jest vše.
V téhle konfiguraci získáš tedy (bez placené TV) všechny aktuální CZ programy (družice Astra 23,5E) a cca 300 zahraničních, především něměckých z Astry 19,2E)
ahojky tvých služeb určitě využiji,ale ted dělám plastová okna a pak předělávám byt-takže vydrž a domluvýme se-zatím DÍKY
Montáž na balkóně můžeme spáchat společnými silami. Kompas, měřák a vrtačku - vše mám.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host