Dálkové ovládání
-
- Test driver
Re: Dálkové ovládání
jo mam všechny 4 okna v el. a podržím dýl zamknutí, tak se zavřou. r.v.99
- pppavel
- Junior
Přesně tak i já
.Dýl přdržím a zavřou se-mám Ghiu...

Ford focus 1.6 kombi,rv99,ghia,PC,vyhř.čelní sklo-tmavě modrá metalíza-aktuální spotřeba 6,9 l/100km

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

GALERIE- https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=8925 -GALERIE

-
- Nováček
Problém dálkového ovladače-FOCUS
Ahoj předem se omlouvám zda je můj dotaz ve špatné sekci
Rodiče mají focusa a ze dne na den přestala fungovat dálka... Baterie v klíči nová,centál na klíček do zámku funguje...
Jak zjistit jestli je to přímačem,nebo vysílačem?mám jen jeden klíč a nevím jak to zkusit. díky za radu
Rodiče mají focusa a ze dne na den přestala fungovat dálka... Baterie v klíči nová,centál na klíček do zámku funguje...
Jak zjistit jestli je to přímačem,nebo vysílačem?mám jen jeden klíč a nevím jak to zkusit. díky za radu
- Jemar
- Zkušený
Re: Problém dálkového ovladače-FOCUS
Doporučuju číst tady. Většinou špatný kontakt na baterce, nebo odejde některé z tlačítek. Pojistka č.63, ale to by nešlo otevřít ani ručně klíčem. Pokud klíčem odemkneš najednou všechny dveře, pojistka bude dobrá.
-
- Nováček
Díky kluci... stačilo "naprogramovat klíč" a jede to 

- Misty
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jen pro info chci vědět, jak se programuje klíč s dálkou prosím?
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ghiu r.v. 98 a okna se samy nezavírají
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... =programov*Misty píše:Jen pro info chci vědět, jak se programuje klíč s dálkou prosím?
- Broňa
- Junior
Nazdar chlapi, tak v úterý mi přestalo fungovat dálkové ovládání a byl jsem z toho dost na nic !!! Ovšem díky našemu fóru závada odstraněna a po naprogramování klíče dálka opět funguje!!!!!!!! Díky všem mějte se. Broňa
Ford Focus Combi 1.8 TDDi, 66kw, 1999, White 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě to bude tím, že máš jako já v el. jen přední, takže protomario píše:ja mam ghiu r.v. 98 a okna se samy nezavírají

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
já mám v el. všechno,další možnost proč to nefaká může být v ovládání-někdy musím zmačknout třeba 2x abych zamknul
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
to mario: zkus jeste preprogramovat horni polohy vsech oken, tj. dojet s kazdym oknem do horni polohy a promacknout tlacitko jeste jednou. Pokud jedno okno nezna svou horni polohu, tak je automaticke zavirani oken deaktivovano ...
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
takže už to mám v cajku a funguje to-problém byl v dálkovém ovládání-slabá baterka 

-
- Nováček
Prosím pomoooc!!
Mam FF combi, 1,8 tdci, 2007.
ked chcem zamknut dialkovym, tak to sice zamkne, ale nebliknu smerovky, pri odomknuti smerovky bliknu... neviete niekto kde by mohol byt problem?
dik
Mam FF combi, 1,8 tdci, 2007.
ked chcem zamknut dialkovym, tak to sice zamkne, ale nebliknu smerovky, pri odomknuti smerovky bliknu... neviete niekto kde by mohol byt problem?
dik
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak mi také odešla dálka
Centrál i kufr fungují, ale musím klíč pěkně postaru strčit do správného otvoru a otočit, případně pro kufr použít tlačítko na palubce.
Původně jsem si myslel, že po necelých dvou letech odešla baterka, tak jsem ji vyměnil (vč. očištění a znovupřihnutí kontaktů), ale to nezabralo.
Podle rad v tomto vláknu jsem tedy zkusil klíč "naprogramovat", tj. 4x I-II-I, pípnutí, stisknutí libovolného tlačítka, ale druhého pípnutí se již nedočkám. Zkusil jsem postupně všechna tři tlačítka. Nic. (zkoušel jsem i 0-II-0, ale chovalo se to stejně, stejný byl i výsledek snažení).
Tak jsem klíč znovu rozebral a připojil přes multimetr. Po připojení baterie se odběr rychle stabilizuje na 0,15mA. Tam ale také setrvá, ať mačkám co chci a jak chci. Čekal bych, že při pokusu o vysílání by mohl mít obvod větší odběr.
Můžete to prosím někdo (s funkčním DO) také zkusit a dát vědět, jak jste dopadli? Díky
Zkusím se ještě s někým dohodnout, že bychom si křížem naprogramovali klíče, ať mám jistotu, že ten můj je skutečně špatný, než půjdu shánět nový...

Centrál i kufr fungují, ale musím klíč pěkně postaru strčit do správného otvoru a otočit, případně pro kufr použít tlačítko na palubce.
Původně jsem si myslel, že po necelých dvou letech odešla baterka, tak jsem ji vyměnil (vč. očištění a znovupřihnutí kontaktů), ale to nezabralo.
Podle rad v tomto vláknu jsem tedy zkusil klíč "naprogramovat", tj. 4x I-II-I, pípnutí, stisknutí libovolného tlačítka, ale druhého pípnutí se již nedočkám. Zkusil jsem postupně všechna tři tlačítka. Nic. (zkoušel jsem i 0-II-0, ale chovalo se to stejně, stejný byl i výsledek snažení).
Tak jsem klíč znovu rozebral a připojil přes multimetr. Po připojení baterie se odběr rychle stabilizuje na 0,15mA. Tam ale také setrvá, ať mačkám co chci a jak chci. Čekal bych, že při pokusu o vysílání by mohl mít obvod větší odběr.
Můžete to prosím někdo (s funkčním DO) také zkusit a dát vědět, jak jste dopadli? Díky
Zkusím se ještě s někým dohodnout, že bychom si křížem naprogramovali klíče, ať mám jistotu, že ten můj je skutečně špatný, než půjdu shánět nový...
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver