Lidi neváhejte - to je akce
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Lidi neváhejte - to je akce
Vážení zájemci, dovolte mi, abych se s Vámi podělil o naprostou bombu. U Sitty (viz vyskakující okno na jeho úvodní www stránce) se nabízejí FFII 1,6 2006 za 159 900 Kč.
Už nikdo Vám neřekne, že to jde pouze s uvedenou 10% akontaci a přeplatek jako "kráva". Ono to bude asi sleva zadarmo, že?
A kdo koupí, ať si ke mě přijede pro nálepku kanárka, pořádně v garáži zatopí a nezapomene to půjčovat sousedům, ať se to auto trochu cítí jako doma......kdo nepochopil, ať se zeptá.
Zdar M
PS: Že by to auto z letáku vypadalo před dovozem nějak takhle? ...viz obr
Už nikdo Vám neřekne, že to jde pouze s uvedenou 10% akontaci a přeplatek jako "kráva". Ono to bude asi sleva zadarmo, že?
A kdo koupí, ať si ke mě přijede pro nálepku kanárka, pořádně v garáži zatopí a nezapomene to půjčovat sousedům, ať se to auto trochu cítí jako doma......kdo nepochopil, ať se zeptá.
Zdar M
PS: Že by to auto z letáku vypadalo před dovozem nějak takhle? ...viz obr
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lidi neváhejte - to je akce
a pane , myslite ze do to mame jit ? moje maruska rika ze tomu nerozumi proc to stoji 159.000 pak 179.000 a nakonec 229000kc ? ja teda taky ne . to asi bude po servisu jak to tady casto pisou ze jo ? nebo myslite ze tam je neco jineho ? a poradite mi jeste jestli by se to nedalo sehnat levneji treba v nemecku , protoze to mi vasek v hospode rikal ze kdyz to sem dovezou ze na tom maji 50000kc a ze bych ho mel skusit jeste o neco stahnout . sice jsem mu rikal ze to je dobra cena ale on rikal ze se to normalne dela . dekuji za odpoved
frantisek koukola z dolni lhoty 24

frantisek koukola z dolni lhoty 24

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
-
- Nováček
když jsem kupoval svoje ffII,tak jsem se na ně byl taky v sittě podívat a je to děs a hrůza,bylo jich tam asi 20 ks,ale všechny byly hrozné.fuj.všichni asi víme proč,že?
Ford focus II, 1,6 16V, lpg,74 kw, r.v.2005, silver moondust
- alexino
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
co proti nim mate, doporucuje je i Heidi Janku prece.... 

"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No to teda nevím proč?Pověz?Jo už m to docvaklo,jako že to je z půjčovny,jo?juradu píše:když jsem kupoval svoje ffII,tak jsem se na ně byl taky v sittě podívat a je to děs a hrůza,bylo jich tam asi 20 ks,ale všechny byly hrozné.fuj.všichni asi víme proč,že?
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ono to není jen o půjčovně. Jinak podle toho co uvádíš jako svoje bydliště, vím, že to máš k tomuto prodejci vzdušnou čárou 500m. Zajeď se tam podívat a pochopíš. Já už kolikrát psal, že né každé Španělsko je vrak, ale musí k tomu člověk přistupovat korektně a normálně a né že koupím všechno co má kola jen proto, aby náhodou ten "blbeček" z Opavy neměl co kupovat a prodávat. Prostě "chceš mít skvělý auto, co Ti záviděj".....deejaayy píše:No to teda nevím proč?Pověz?Jo už m to docvaklo,jako že to je z půjčovny,jo?juradu píše:když jsem kupoval svoje ffII,tak jsem se na ně byl taky v sittě podívat a je to děs a hrůza,bylo jich tam asi 20 ks,ale všechny byly hrozné.fuj.všichni asi víme proč,že?

autotiptop: presne tak, tiez mam spaniela, ktory presiel cez Nemecko do CZ a vyzera zachovaly...po motorickej stranke je ho este predcasne hodnotit...v autorizovanom servise v Spanielsku nebol (takze predpoklad ze je neburany a nemal este tolko km aby tam musel na garancku)...este nemam dovod o nom pisat nejake superlativy kvoli kratkemu casu uzivania no dufam, ze bude dlho sluzit
Takze nie kazdy spaniel je pozicovna...sice neviem povod svojho, ci sukr. osoba alebo pozicovna (predajca nevedel podrobne info...pozn. redakcie) alebo lepsie povedane nie kazdy spaniel musi byt horsi ako nemec.
Myslim, ze Gromik o tom vie svoje a potvrdi moje slova. A ako je vseobence zname, nemecky trh je v sucasnosti nedostupny resp. menej ako par mesiacov dozadu takze az sa naskytne spaniel a v dobrom stave (co vlastne rozhoduje), nie je co riesit.
Ked si pozriete mobile.de, je menej ponuk od sukr. osob resp. s cenou nepojdu dole a je tam defaultne jedna fotka od Blaibachu apod. na X inzeratoch - espaňa.
ZAVER: nehadzte vsetkych spanielov do jedneho vreca, nie je to len pozicovna, niekedy mozu byt v daleko lepsom stave nez nejaky adolf.
Takze nie kazdy spaniel je pozicovna...sice neviem povod svojho, ci sukr. osoba alebo pozicovna (predajca nevedel podrobne info...pozn. redakcie) alebo lepsie povedane nie kazdy spaniel musi byt horsi ako nemec.
Myslim, ze Gromik o tom vie svoje a potvrdi moje slova. A ako je vseobence zname, nemecky trh je v sucasnosti nedostupny resp. menej ako par mesiacov dozadu takze az sa naskytne spaniel a v dobrom stave (co vlastne rozhoduje), nie je co riesit.
Ked si pozriete mobile.de, je menej ponuk od sukr. osob resp. s cenou nepojdu dole a je tam defaultne jedna fotka od Blaibachu apod. na X inzeratoch - espaňa.
ZAVER: nehadzte vsetkych spanielov do jedneho vreca, nie je to len pozicovna, niekedy mozu byt v daleko lepsom stave nez nejaky adolf.
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No já musím říci,že jsem jedno z těch aut u Sitty koupil,možná jsem udělal chybu,ale prozatím si nemůžu stěžovat.Uvidíme co bude dále,ale teď už jsem nalítal skoro 5000 a pohoda.
Navíc jsem ještě v rozčarování,měl jsem 13 let Fiata Bravu od novoty a ten mi sloužil do poslední chvíle,ale už to byl přece jen dědeček,všechno rozvrzané,ale krásný lak,tady ve Fordu úplně vše jak nové.Navíc už to neřeším,i kdyby bylo z půjčovny,nebo taxi,nebo co,tak pokud mi bude sloužit a ne já jemu jsem spokojen.
Navíc jsem ještě v rozčarování,měl jsem 13 let Fiata Bravu od novoty a ten mi sloužil do poslední chvíle,ale už to byl přece jen dědeček,všechno rozvrzané,ale krásný lak,tady ve Fordu úplně vše jak nové.Navíc už to neřeším,i kdyby bylo z půjčovny,nebo taxi,nebo co,tak pokud mi bude sloužit a ne já jemu jsem spokojen.

- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že máš datum prvního uvedení do provozu 29.12.2006..??deejaayy píše:No já musím říci,že jsem jedno z těch aut u Sitty koupil,možná jsem udělal chybu,ale prozatím si nemůžu stěžovat.Uvidíme co bude dále,ale teď už jsem nalítal skoro 5000 a pohoda.
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
nehledej v tom nic. to je jen abych věděl, kde byl uloven.deejaayy píše:No jo,proč?
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas asi taky bazar,nebo prodejnu ze?

- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
dělám fordy a vozím taky španělsko
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
škoda,že jsem nevěděl dřív,bych se obrátil na Tebe.
Tak ty znáš původ těch našich,že?Prozradíš?
Tak ty znáš původ těch našich,že?Prozradíš?

- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
máš HERTZ de ESPAŇA.