btw.značím si kedy prezuvam a zo zimných na letné tu v Jablonci 16.4.06
Nováček
- MK
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, na opravu stacily kleste a sroubovak
Bohuzel, zejmena bezpecnost uz byla na dnesni dobu hodne mizerna, misto, aby Ti auto pri nejakem pruseru pomohlo, spis bylo nebezpecne (napr. kapota pri celni srazce sla do kabiny pres predni sklo)... Kazda era jednou konci, ale toho auta si vazim.
Ford Focus Combi 1.6 16V, BlackMetal
- omik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak po dlhom cakani som od soboty konecne rozsiril rady majitelov focusu aj ja. Je to skvely pocit. Od vikendu som si dal 600km a trosku som sa s nim skamaratil.
Tie skoky zo skodoviek su super, poznam to. Mali sme doma najprv skodu 120L a na nej som 2 roky jazdil. Potom rodicia kupili Fiata Cromu v TDIcku a to bol teda SOK
)). No a teraz som si po niekolkych rokoch konecne splnil sen a kupil si vlastne auto...
Je to taka velmi svetlo modra metaliza, ale stale modra, takze s dovolenim idem hladat navod, ako si dat do podpisu logo

Tie skoky zo skodoviek su super, poznam to. Mali sme doma najprv skodu 120L a na nej som 2 roky jazdil. Potom rodicia kupili Fiata Cromu v TDIcku a to bol teda SOK
Je to taka velmi svetlo modra metaliza, ale stale modra, takze s dovolenim idem hladat navod, ako si dat do podpisu logo
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Pro me byl FoFO i srdecni zalezitost - to auto se mi libilo hned, jak prijelo k nam do firmy jako sluzebni, byl to jeden z prvnich Focusu, co snad v nasem kraji jezdil. Bohuzel, v te dobe absolutne nedosazitelny vuz. Nastesti jsme se shodli i se zenou, ze se libi a byl to nas spolecny sen a cil, ted ho mame, a doufame, ze nam bude dlouho slouzit 
- MK
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Diky Jendo, musim zaklepat, ze at jsem jel v cemkoliv, tak vzdy bez nehody, krome Skodulky 100 to byval napr. Moskvic 1500 a rada sluzebnich autjenda píše:Ahoj, je to paráda, že se to tady takhle rozrůstá. Doufám, že se ti tohle nestane s fofo
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to my z naších fofíku taky, ale o tom svém bys mohl dát bližší preference do popisu ať víme s kým máme tu čestpavka píše:nazdarek vsem. jsem uz 3 tydny majitelem fofo a je to super . předtím jsem měl bmw 318i 1993 83kw a byl jsem spokojenej ale ted jsem ze svého nového auta unesen.![]()
![]()
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- MK
- Junior

- Kontaktovat uživatele: