Zdravím focusáci!
Mam takový probrem na svem focusu a nějak moc tomu nerozumím tak bych se chtěl poptat před tím než to odvezu do servisu jestli někdo nevíte.
Mam ford focus r.1999 1,6 16V 74kw Zetec
nastartuju....a po chvíly jizdy my nejdou zvyšit otačky.....když chcu vyturovat tak se to drží třeba ve 4 nebo ve 3tisícich.... vypada to jak by to bylo někde ucpané.Tak se chcu poptat jestli vyměnit palivový filtr,nebo vyčistit nadrž(ale nemužu najit vstup k nadrží,u většiny aut byva pod zadnima sedačkama a u focuse není) tak kde je? a nebo jestli to nemuže být špatným benzinem s vodou nebo tak,beru na normalní pumpě....beru tam dva roky a až ted to začlo dělat!
Nemáte s tím někdo zkušenosti,praxi nebo někdo kdo je toho znály že by věděl.Když mam víc jak 5L benzínu tak to neděla...ale jak se rozsviti kontrolka tak po nějake chvili to zas blbne.
Nejspíš zavada v přívodu paliva,PLS PORAĎte!!
- PetulaGD
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš zavada v přívodu paliva,PLS PORAĎte!!
Ford Focus 1,6 16V 74kw Gold Citrus

-
- Test driver
Re: Nejspíš zavada v přívodu paliva,PLS PORAĎte!!
řešil jsem něco podobného http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=67&t=4266
taky mi to nešlo do otaček při malem množství paliva, nakonec bylo v haji palivove čerpadlo a zaroveň podtlakova hadička. Ale nemusí to byt tím
Jinak přístup do nádrže je přímo na nadrži ktera se musi vymontovat z auta, z interieru se do ni nedostaneš
taky mi to nešlo do otaček při malem množství paliva, nakonec bylo v haji palivove čerpadlo a zaroveň podtlakova hadička. Ale nemusí to byt tím

Jinak přístup do nádrže je přímo na nadrži ktera se musi vymontovat z auta, z interieru se do ni nedostaneš

- PetulaGD
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejspíš zavada v přívodu paliva,PLS PORAĎte!!
jojo...našel jsem odpověď....doufam že čerpadlo bude OK a bude to jen palivový filter....zitra se na to kouknu
Ford Focus 1,6 16V 74kw Gold Citrus