Zkus si zajet třeba někam do garáží kde je slabší příjem rádia, vymontuj prut antény a zjistíš, že se ti ztratí ta stanice, která aspoň trochu hrála. Tak to aspoň funguje u mého auta.
Pokud máš BT HF tak to v okně bude anténa na AM, protože já mám pevné HF a u těchto HF (když se do auta dodělávaly tak 100%) se montovala i externí anténa, ale jestli je to tak u origo sad netuším.
EDIT: Tak podle Microcatu se jedná o anténu k navigaci (jekékoliv origo Ford) a anténu k telefonu v ceně 1578,- s DPH. Jedná se o tu černou bouli na střeše.
Jinak proč dávat na GPS prut antény když třeba k telefonům jsou GPS moduly krabičky a signál chytají super.
A k mému problému. Jakmile se auto vyhřeje na sluníčku tak začnu chytat signál GPS, ale jakmile venku klesne teplota (večer, nebo při stání přes noc) tak se opět objeví ikona přešktrlého signálu GPS
Nějaký návrh čím to prostříkat proti vlhkosti? poté zkusím udělat těsnění z duše na kolo a snad bude už pokoj. Tím, že se můj problém objevuje a mizí podle venkovní teploty si myslím, že se to stalo opravdu díky myčce