,kurňa já žádnej nemám mě to žere trávu u silnice .Dálnice je prokletá zas mě někdo honil ,tentokrát dodávka Hyundai 190 a  vzdal to
 ,kurňa já žádnej nemám mě to žere trávu u silnice .Dálnice je prokletá zas mě někdo honil ,tentokrát dodávka Hyundai 190 a  vzdal to   nevim kolik z toho de dostat 210?Hlučnost tam je bohužel
 nevim kolik z toho de dostat 210?Hlučnost tam je bohužel  ,ale při 150 tak maximálně fítr ,ale zjistil sem že ve 140 motor nějak rezonuje přidam nad 145 a nic pak to dělá snad v 80 velmi úzké pásmo pak zas nic
  ,ale při 150 tak maximálně fítr ,ale zjistil sem že ve 140 motor nějak rezonuje přidam nad 145 a nic pak to dělá snad v 80 velmi úzké pásmo pak zas nic

Při nejbližší příležitosti zkusím otravovat v servisu, není možné, že to někomu dělá víc, někomu skoro vůbec... a taky jsem začal víc "zajíždět", ať se motor probudí a profoukne
  Při nejbližší příležitosti zkusím otravovat v servisu, není možné, že to někomu dělá víc, někomu skoro vůbec... a taky jsem začal víc "zajíždět", ať se motor probudí a profoukne   , už má 12tkm
 , už má 12tkm   Občas vytočím až do 4tisíc
  Občas vytočím až do 4tisíc   Ale se chudákovi moc nechce, úplně trpím s ním
  Ale se chudákovi moc nechce, úplně trpím s ním