Můžeš hodit nějakej odkaz kde jsi byl v Chomutově, a jak jsi zatím spokojenej. Díky.BarbuchaRF píše:předevčírem jsem byl dělat folie v Chomutově, cenovka za kombi 2,5tis. kč, bez předních dveří. Komplet by to stálo 3,5.
Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel - shrnutí str 138
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
pěkně jsi to shrnulKroco02 píše:......rozhodl jsem se shrnout vaše poznatky do jednoho příspěvku.....

dokonce i svého fíka jsem tam našel

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Diky..Mira mi uz taky psal, ze se nasel, ale proste co prvni prislo pod ruku, to jsem tam dal..Proto jsem i psal, aby se prihlasili dalsi lidi, ze je pridam, at je treba i kazda varianta ve vice barvach karoserie, protoze dle me i to muze byt rozhodujici..
Jinak v patek jsem byl lepit ve zline u typka folie Solar optik, typek je lepi 8let a rikal ze zatim nemel jedinou reklamacku a ze jsou o malinko jeste kvalitnejsi nez Sunteky, mel jsem cele auto hotove za necele dve hodky a prace mu sla hezky od ruky.. Dal jsem to 50 - 35 -35 a naprosta spokojenost..Nechtel jsem totiz tak velky rozdil jak je v prikladu 50 -20 - 20, na zelenaci je to moc velky rozdil..Jerště jsem ho trošku upravil a snad zitra nafotim a dam do galerie..
Dulezitejsi informace vsak je, ze typek je ochotny dat slevu, pokud by byly min. 4 zajemci..cim vic zajemcu, tim vetsi sleva, takze pokud by nekdo mel zajem, tak se ozvete a muzem to dat nejak dohromady..
Jinak v patek jsem byl lepit ve zline u typka folie Solar optik, typek je lepi 8let a rikal ze zatim nemel jedinou reklamacku a ze jsou o malinko jeste kvalitnejsi nez Sunteky, mel jsem cele auto hotove za necele dve hodky a prace mu sla hezky od ruky.. Dal jsem to 50 - 35 -35 a naprosta spokojenost..Nechtel jsem totiz tak velky rozdil jak je v prikladu 50 -20 - 20, na zelenaci je to moc velky rozdil..Jerště jsem ho trošku upravil a snad zitra nafotim a dam do galerie..
Dulezitejsi informace vsak je, ze typek je ochotny dat slevu, pokud by byly min. 4 zajemci..cim vic zajemcu, tim vetsi sleva, takze pokud by nekdo mel zajem, tak se ozvete a muzem to dat nejak dohromady..
- Bobesh
- Junior
No já bych možná zájem měl, v pátek sem se byl ptat v Ac-autosklo Brno, na FoFo Combi 2003 nabízí za 4900 nebo 5900 s daní, podle kvality. Ty dražší údajně vydrží i po letech, když to stojí venku, to u těch levnějších říkal, že je lepší to mít garážovaný.Kroco02 píše:
- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tý jo ten v Třebíči to dělal zatím všem známým za 2500
a je na ně 7 let záruka proti vyblednutí prej... no už aby byl pátek a uvidím je na autě

- Kroco02
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bobesh: Standart na HB je u nej 4000,- ,rikal ze pokud budou 4 zajemci aspon, tak by se dalo domluvit na 3500,- ,pokud by bylo vic, tak zalezi na domluve, coz si myslim ze je hodne solidni nabidka..
- Bobesh
- Junior
No já do toho du určitě, takže pokud se někdo přídá, tak se domluvíme, ale nebudu čekat do srpna
. Když tak dejte vědět. je ale fakt, že za 2500 by se dalo i do Třebíče dojet, mám tam kámoše ze školy.

- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no v pátek tam jedu, pak napíšu co a jak... 2500 je dobrá cena, uvidíme jak to bude vypadat... 

- Bobesh
- Junior
tak jak si dopad??kadlo píše:no v pátek tam jedu, pak napíšu co a jak... 2500 je dobrá cena, uvidíme jak to bude vypadat...
- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak nakonec sem tam dal 50-20-20 a vypadá to dokonale... bohužel kámoš, co to u něj měl za 2500 má Peugeot 306 (takže proti mýmu kombi o 2 skla méně), takže mě to vyšlo na 3400... v 7:00 sem mu dal auto a 14:30 sem si pro něj byl... Skla pravděpodobně vyndává ven, ale jak jsem byl unesen z toho auta, tak sem se ho neptal. Nicméně, projížděl jsem to a kontroloval a není nikde nic slyšet po tom rozdělávání, ani není nic poškozeno... Takže maximální spokojenost... Až přijedu z Brna, tak to zajedu umýt a vyfotím
ale stál jsem před chvílí vedle stejnýho fíka a bez folií je to "obyč" auto 

- Bobesh
- Junior
už se těším na ty fotky
- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady jsou nějaký ty fotky
... propustnost 50-20-20 

- slada
- Nováček
Pěkné, teď na léto je to super proti sluníčku 

Ford Focus combi ll 1.6TDCi 2005

- Miroslav K
- Nováček
Moc hezké..já jedu dneska odpoledne do Lipan, folie Llumar, tak uvidím jak se změní moje fofo 

- kadlo
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
jj, ty moje jsou taky Llumar... na léto paráda... dokonce sme na cestě do brna ani klimu nepustili