Prosím o opravu u mého jména Deejaayy.Davefocus píše:Aktualizace:
Fplisek
Linki
Pepson
Marex
Thom
Alda
Mirin +1
Davefocus
Kasha
Tom.z
Deejaay
Charon + 1
-Ladis-
Kapo
Vincezo
Kroco02
Gino
Sebi
Willy
Spigot
Mario
Jen pro úplnost.

Prosím o opravu u mého jména Deejaayy.Davefocus píše:Aktualizace:
Fplisek
Linki
Pepson
Marex
Thom
Alda
Mirin +1
Davefocus
Kasha
Tom.z
Deejaay
Charon + 1
-Ladis-
Kapo
Vincezo
Kroco02
Gino
Sebi
Willy
Spigot
Mario

. Ted jsem dotelefonoval s Davefocusem a zitra kdo pojede pres Vyskov = checkpoint benzinka  Avanti v 12:30, tak ve 12:35 uz odjezd do Brna.. A cca 13:30 odjezd od Olympie do M-Palace, jinak nestihame.. Bude to dost naslaple ta casova souslednost, v momente kdy jsem to planoval tak me ani nenapadlo, ze nas bude tolik
 . Ted jsem dotelefonoval s Davefocusem a zitra kdo pojede pres Vyskov = checkpoint benzinka  Avanti v 12:30, tak ve 12:35 uz odjezd do Brna.. A cca 13:30 odjezd od Olympie do M-Palace, jinak nestihame.. Bude to dost naslaple ta casova souslednost, v momente kdy jsem to planoval tak me ani nenapadlo, ze nas bude tolik   . Ale cim vice, tim lepe
 . Ale cim vice, tim lepe   . Potom na motokarach budu "jizdenky" prodavat ja osobne a pomahat mi bude Davefocus, jelikoz uz vsechny jizdy (24ks á 160Kč) chtěli zaplatit dopředu, tak mi v tom něco peněz visí
 . Potom na motokarach budu "jizdenky" prodavat ja osobne a pomahat mi bude Davefocus, jelikoz uz vsechny jizdy (24ks á 160Kč) chtěli zaplatit dopředu, tak mi v tom něco peněz visí  .
.

neplet se mi do bussinesudeejaayy píše:Jestli za 10 beru 100 000.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti