Reálny rozdiel hmotnosti ale musí byť vtedy podľa mňa väčší - rotujú po menšom priemere(kružnici, obvode) nie ako pneu.ybuba píše:Když jsem si přečetl tento příspěvektak jsem si vzpomněl na jiné téma, tuším "bezpečnostní matky/šrouby". Pokud se použijí, tak tam může být váhový rozdíl mezi bezpečákem a originálem více než 1 g, teoreticky by to pak taky mohlo způsobit nějaké chvění ...mirin píše: ... Okamžitě mě byly převáženy přední kola a pouze na jedno kolo přidáno 1g závaží.Problém odstraněn.Záhadou pro mě zůstává ,že jeden gram udělá tolik problému. ....
Ale stalo sa to známemu - P307.

no bolo to iba jemné chvenie...
 no bolo to iba jemné chvenie... 

Jasně, čím je rozdíl hmotnosti blíže středu (osy), tak je tento vliv menší. Ale jak píšeš, určitě to bude jen efekt v dimenzích jemného chvění, ne více.
  Jasně, čím je rozdíl hmotnosti blíže středu (osy), tak je tento vliv menší. Ale jak píšeš, určitě to bude jen efekt v dimenzích jemného chvění, ne více. 

Jsou km jiste nebo ne
  Jsou km jiste nebo ne   Od kdy to zacalo delat nevim. Predchozi majitel na tu vymenu ai uz kaslal.. nebo nejezdil rychle
  Od kdy to zacalo delat nevim. Predchozi majitel na tu vymenu ai uz kaslal.. nebo nejezdil rychle