vypadalo to luxusně ale myslím si že to nebylo moc vhodný a pohodlný na naše silnice....
 vypadalo to luxusně ale myslím si že to nebylo moc vhodný a pohodlný na naše silnice....  A v kolik plánujete start z prahy??myslím tím vas všechny....
 A v kolik plánujete start z prahy??myslím tím vas všechny....
 vypadalo to luxusně ale myslím si že to nebylo moc vhodný a pohodlný na naše silnice....
 vypadalo to luxusně ale myslím si že to nebylo moc vhodný a pohodlný na naše silnice....  A v kolik plánujete start z prahy??myslím tím vas všechny....
 A v kolik plánujete start z prahy??myslím tím vas všechny....

A tak hodte návrhy v kolik vyrazit z prahy??já navrhuji v 9.hodin někde na benzině za prahou směr brno??Ale žádnej kvalt a vklidu kochačka krajinou
 A tak hodte návrhy v kolik vyrazit z prahy??já navrhuji v 9.hodin někde na benzině za prahou směr brno??Ale žádnej kvalt a vklidu kochačka krajinou  né jako minule!!
 né jako minule!! 

ty woe , tak to asi krumlov nebudekarel_st170 píše:Tak to jo aldaA tak hodte návrhy v kolik vyrazit z prahy??já navrhuji v 9.hodin někde na benzině za prahou směr brno??Ale žádnej kvalt a vklidu kochačka krajinou
né jako minule!!

hlavně aby jsme se tam vešli
 hlavně aby jsme se tam vešli 

Myslíte tu hned za Chodovem jak je tam Mcdonald???
 Myslíte tu hned za Chodovem jak je tam Mcdonald???

.
 .

) také už jinde ..
 ) také už jinde ..
 a podle předpisů
 a podle předpisů  .....mám to daleko a nerad bych 3x tankoval
 .....mám to daleko a nerad bych 3x tankoval  a platil
 a platil 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host