Jj ta benzinka je dobrý místo, navíc to mám asi 10 minut od baráku Takže řikáte, že bysme se tam v 9 scukli a vyrazili? Já se taky večer budu vracet, takže nás rozhodně nebude málo Jen se modlim, aby mi to vůbec vyšlo
P.S.: co srazový trička, berete Já ho rozhodně chci, pokud se teda najde dostatečný počet lidí
Zdarec Fokale...ty ses nám probudil?? už jsem čekal že se ani nezučastniš diskuze trika beru a zařídil jsem pro vás všechny i nějaké dárečky a odměny od fordu něco jako sponzoring Jinak jsem se ti snažil dovolat a potřeboval jsem něco okouknout od tebe ale už vyřešeno:-)
Ajajaj, tak to se omlouvám Bylo toho nějak hodně, tak jsem nevěděl, kam dřív skočit.
Tak aspoň teď jsem se na chvíli probudil Ty dárečky jsou super, jsi borec Jak se ti to povedlo?
Ja ještě řeším ten čas.. na 9 asi nestíhám .. budu vyráet někdy kolem 10 .. nebo jestli nekdo pojede v nějakou takovu dobu.. Ještě CaesarX psal, že pojede později .. ( přeci jen nám to spolu bude slušet víc, než já a banda modráků )
Lenoch jménem Mondeo Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno ) také už jinde .. Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/ www.STdriveRS.cz
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
To RedZero: Já pojedu asi kolem 11:00 pokud to nestihnu na tu 9. Tak se můžeme někde srazit....na té benzínce nebo jinde. Vyrážím z nám. Míru, P-2 a jedu na magistrálu směr D1.
Jinak ohledně přespání nevím, pokud tam ještě někdo zůstane tak bych se rád přidal, přespal tam a večer "decánko" zakalil.
Ford Focus ST 2.5 20V turbo, facelift r.v.2008, 3.dv electric orange Galerie fotekSTdriveRS
netuší jak bude zítra .. a chteji rikat jak bude za tyden ...
Lenoch jménem Mondeo Mini One 1.6 S-design ( malinko poupraveno ) také už jinde .. Ford Focus ST, 2.5 20V turbo, 3.dv, electric orange už jezdí jinde :-/ www.STdriveRS.cz
nicim , nestihnu dojet nacipovat mondeo , takze ST .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč