Kua sem se nemohl pár dnů připojit, furt mě to odmítalo

ale už je to OK a Koukám že u tebe se to blíží ke zdárnému a dobrému konci! To je super že tu babu sousedi usvědčili. Bez nich by jsi byl v sedince. Určitě to dej do Rašina na vídeňce, mám tam s nima dobrý zkušenosti, sice ne přímo s opravami, nic sem zatim nepotřeboval opravit tak aby to nezvládl můj snad nejlepší garážista na zeměkouli, ale potřeboval jsem od nich pár drobností a skvělej přístup! Třeb jen to že mi ten přijimací technik nakodoval DO na klíčku a nechtěl ani korunu. Blbost ale potěší.
Jinak jezdím kolem toho servisu každý den takže tě tam asi uvidím stát a budu ti podávat hlášení jestli se auto hejbe
A té babě jak sem psal, každý ráno vypustit všechny 4 kola a zahodit ventilky, do večera to nezvládne dát do kupy aby někomu škodila. Hajtra jedna plesnivá, kua to mě dycky vytočí když vydím ty opravdu starý blby co jedou nalepení na volantě a nehledí nalevo napravo, oni ani nemůžou páč rychlost otočení hlavou je u nich asi pul dne. Kua bych jim bal noty, to je do nebe volající. Máme tady na ulici taky jednu takovou starou merglu co parkuje hodinu a stejně na pikaču, zatím snad ještě nikomu nic neudělala....