Právě je 18.11.2019 20:39



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Alarm 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 29.10.2008 21:15
Příspěvky: 104
Odeslat alarm
potreboval bych poradit kam zapojit blinkry aby pri zpusteni alarmu blikaly mam je primo na pacce ale to nic nedela nevim kde hledat mam fofo 2 diky

_________________
Focus 2013-, 1.0L EcoBoost 120PS/125PS - Fox, Lunar Sky
Ford focus 2 18.TDCI 85kw r.v 2006


10.05.2009 11:21
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 17.05.2009 14:12
Příspěvky: 2
Odeslat Autoalarm Ford Focus prosím o pomoc
Ahojte,

akurát som sa stal čerstvým majiteľom Focusa Combi 1,8TDDi 66kW. Auto som kupoval od jedného pána, ktorý ho doviezol z Talianska v auguste 2008. Mám ho asi 2 týždne, motoricky je to vynikajúce autíčko, jazdné vlastnosti sú taktiež výborné, exteriér aj interiér je fajn. Môj problém ale spočíva v tom, že keď som pozeral pod kapotu, tak som našiel vytiahnuté káble z poplašného zariadenia. Teraz, keď tieto káble zapojím tak mi auto raz pípne a akonáhle zavriem dvere a zamknem tak sa spustí alarm, ktorý samozrejme sa nedá vypnúť kľúčom s diaľkovým, ani otvorením a zavretím dverí, proste musím len otvoriť kapotu a alarm fyzicky cez ten káblik odpojiť. Problém je v tom, že auta sa samozrejme netreba ani dotknúť a ono to stále spúšťa alarm. Kolega mi vravel, že to môže byť zaseknutý senzor, nie som si však tým istý.
PS: Auto má len 1 kľúč.
...ešte jedna otázka, že ako sa zapína vyhrievanie sedačiek na týchto autách?
Trošku je to rozdiel, lebo pred tým som mal Audi 80 B3 1,8S vo fullke...

Budem vám vďačný za každú radu 8)

Fotky alarmu:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek


17.05.2009 14:14
Profil E-mail
Nováček
Nováček

Registrován: 17.05.2009 14:12
Příspěvky: 2
Odeslat Re: Alarm
ľudze moji! Fakt nik z vás nemá podobný problém? :(


19.05.2009 08:29
Profil E-mail
Test driver
Test driver

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8996
Odeslat Re: Alarm
Problem je,ze nikto v aute asi nema takuto masinku s klucikom,ako ty :cry:


19.05.2009 08:48
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 07.05.2009 22:27
Příspěvky: 10
Bydliště: chornice
Odeslat Re: Alarm
Čau lidičky,maj všechny fofo alarm?Mě se ještě nikdy nespustil.Ani sem neskoumal jesi tam někde je.

_________________
fofo 1.6 16v combi,světle zelená


23.05.2009 18:59
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 29.05.2009 13:48
Příspěvky: 60
Bydliště: Kamenice
Odeslat Re: Alarm
Ahoj lidi, nemáte někdo skušenost z tím jak k alarmu připojit otřesové čidlo.
Mám or alarm na dálku rv.1999.
Dík Pavel B. :)

_________________
Ford Focus combi 1,8i 16V Zetec 115PS. 1999rv. zelená metal. alu.or15 Ford.
pavel.becvar@tiscali.cz


29.05.2009 16:52
Profil E-mail

Registrován: 15.07.2009 08:43
Příspěvky: 1
Odeslat Re: Alarm
Autovlak - vypnuti alarmu
Focus II, 1,6 benzin
Při převážení auta autovlakem, požaduje přepravní řád vypnutí alarmu ( imobilizeru ? ). Nepostřehl jsem jak to jednoduše udělat a nebo jak jinak připravit auto na převoz autovlakem. Máte někdo zkušenost ? Radu ?
Díky a zdravím


15.07.2009 08:51
Profil E-mail
Zkušený
Zkušený
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 1534
Bydliště: Bratislava
Odeslat Re: Alarm
ihrdlick: Aktivujes-deaktivujes alarm a sucasne odomykas/zamykas auto dalsim ovladacom alarmu, ktory by mal byt napojeny na central.
all: Niekedy zvykne svietit svetlo v priehradke pred spolujazdcom, ked nedoliehaju dvierka a potom to napatovy snimac vyhodnoti ako zmenu napatia a spusti alarm. Taky problem tu malo uz niekolko ludi. Byva to na focuse I aj II.

_________________
FOCUS I 1,8 TDCi 131k, 306Nm, TREND '03, 17'' rims, K&N, Eibach Pro-Kit, R-Rieger Apron, custom exhaust kit
Obrázek
Obrázek


15.07.2009 11:04
Profil E-mail
Test driver
Test driver

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8996
Odeslat Re: Alarm
Co viem pocas prepravy aut sa imobilizer urcite nedeaktivuje a alarm tiez pochybujem,lebo tam ziadne tlacitko na jeho deaktivaciu nieje.Inym systemom/cez servisnu diagnostiku/ by to bolo velmi narocne.


15.07.2009 11:18
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21.07.2009 22:05
Příspěvky: 35
Odeslat Re: Alarm
Zdravím. Mám s alarmem podobný problém. Tak např. včera jsem přijel v 19.30h domů, zaparkoval, zamknul 2x DO. Dnes, v sobotu, se mi ve 12h spustil alarm. K umlčení stačí odemknout s DO. To již se stalo poněkolikáté, ale nikdy ne krátce po uzamčení. Každá rada drobrá, díky! (Alarm je orig. FF 1,6 hatch.)

_________________
FF 1,6i 74kW hatch. 5dv. 2001


28.11.2009 20:06
Profil E-mail
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21.04.2009 22:21
Příspěvky: 78
Bydliště: Zlínský kraj
Odeslat Re: Alarm
Odpoj čidlo přední kapoty u zámku a proklemuj přívodní konektor. Dělalo mi to to samé .Po rozebrání všeho možného jsem to udělal a mám klid. :lol:

_________________
Ford Focus 5dv. 1.6TDCI 2006 Deep Navy


16.01.2010 23:02
Profil E-mail
Test driver
Test driver
Uživatelský avatar

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 9293
Bydliště: Nový Jičín
Odeslat Re: Alarm
medoman, odmontuj krabicku alarmu a podivej se ze vsech stran, nekde musi byt nejaky stitek s oznacenim typu, pak by se snad dalo neco dohledat na netu.

_________________
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek


18.01.2010 21:20
Profil E-mail
Test driver
Test driver

Registrován: 02.02.2008 04:18
Příspěvky: 8996
Odeslat Re: Alarm
Pokial ma ten od vyroby,tak predpokladam META.Ford ju pouziva uz peknych par rokov pre celu skalu svojich modelov od Fiesty po Galaxy.
Mne ju montovali prave vcera.Ford krabica,stitky,oznacenia a na alarmovej sirene stitok:META SYSTEM :wink:


20.01.2010 20:17
Profil
.
.
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2008 16:48
Příspěvky: 455
Bydliště: Praha 10
Odeslat Re: Alarm
Chlapi, mam přesně podobnej problém u svého Mondea. Pravidelně skoro každý den se spouští cca kolem 5h ráno alarm. Před pár lety to bylo i ve Fordu a nevyřešili to. Auto teď pár let stálo odemčené v garáži ( aby nehoukalo ), ale teď to mám na sídlišti a je to celkem problém 8O
Jak je to s jeho odpojením u Mondea? Je to stejné jako u Focusu? Stačí to nějak zkratovat v tékapotě? Pokud ano, poraďte mi prosím nějak podrobně jak to udělat. Děkuju moc !! :palec_nahoru:

_________________
BYL : Ford Focus ST225
Obrázek Obrázek

BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW

BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
Obrázek


09.07.2015 12:34
Profil E-mail
Admin
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 30.05.2010 17:33
Příspěvky: 16048
Bydliště: exit 82 na D0
Odeslat Re: Alarm
muzes zkusit odpojit kabel ze zamku kapoty a dat tam propojku ... jestli to dela kapota, tak to vyresis

_________________
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.


09.07.2015 12:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přeskočit na:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
[ Time : 0.093s | 12 Queries | GZIP : Off ]