Alarm

Interier, sedačky, palubní deska ...
Moderátor:miki21
Uživatelský avatar
rob45
Nováček
Nováček
Příspěvky: 104
Registrován: 29.10.2008 21:15

alarm

Příspěvek od rob45 » 10.05.2009 11:21

potreboval bych poradit kam zapojit blinkry aby pri zpusteni alarmu blikaly mam je primo na pacce ale to nic nedela nevim kde hledat mam fofo 2 diky
Focus 2013-, 1.0L EcoBoost 120PS/125PS - Fox, Lunar Sky
Ford focus 2 18.TDCI 85kw r.v 2006

medoman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 17.05.2009 14:12

Autoalarm Ford Focus prosím o pomoc

Příspěvek od medoman » 17.05.2009 14:14

Ahojte,

akurát som sa stal čerstvým majiteľom Focusa Combi 1,8TDDi 66kW. Auto som kupoval od jedného pána, ktorý ho doviezol z Talianska v auguste 2008. Mám ho asi 2 týždne, motoricky je to vynikajúce autíčko, jazdné vlastnosti sú taktiež výborné, exteriér aj interiér je fajn. Môj problém ale spočíva v tom, že keď som pozeral pod kapotu, tak som našiel vytiahnuté káble z poplašného zariadenia. Teraz, keď tieto káble zapojím tak mi auto raz pípne a akonáhle zavriem dvere a zamknem tak sa spustí alarm, ktorý samozrejme sa nedá vypnúť kľúčom s diaľkovým, ani otvorením a zavretím dverí, proste musím len otvoriť kapotu a alarm fyzicky cez ten káblik odpojiť. Problém je v tom, že auta sa samozrejme netreba ani dotknúť a ono to stále spúšťa alarm. Kolega mi vravel, že to môže byť zaseknutý senzor, nie som si však tým istý.
PS: Auto má len 1 kľúč.
...ešte jedna otázka, že ako sa zapína vyhrievanie sedačiek na týchto autách?
Trošku je to rozdiel, lebo pred tým som mal Audi 80 B3 1,8S vo fullke...

Budem vám vďačný za každú radu 8)

Fotky alarmu:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

medoman
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 17.05.2009 14:12

Re: Alarm

Příspěvek od medoman » 19.05.2009 08:29

ľudze moji! Fakt nik z vás nemá podobný problém? :(

zirafak
Test driver
Test driver
Příspěvky: 8973
Registrován: 02.02.2008 04:18

Re: Alarm

Příspěvek od zirafak » 19.05.2009 08:48

Problem je,ze nikto v aute asi nema takuto masinku s klucikom,ako ty :cry:

sakul
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 07.05.2009 22:27
Bydliště: chornice

Re: Alarm

Příspěvek od sakul » 23.05.2009 18:59

Čau lidičky,maj všechny fofo alarm?Mě se ještě nikdy nespustil.Ani sem neskoumal jesi tam někde je.
fofo 1.6 16v combi,světle zelená

Uživatelský avatar
Pavel Bečvář
Nováček
Nováček
Příspěvky: 60
Registrován: 29.05.2009 13:48
Bydliště: Kamenice
Kontaktovat uživatele:

Re: Alarm

Příspěvek od Pavel Bečvář » 29.05.2009 16:52

Ahoj lidi, nemáte někdo skušenost z tím jak k alarmu připojit otřesové čidlo.
Mám or alarm na dálku rv.1999.
Dík Pavel B. :)
Ford Focus combi 1,8i 16V Zetec 115PS. 1999rv. zelená metal. alu.or15 Ford.
pavel.becvar@tiscali.cz

Pacakk
Příspěvky: 1
Registrován: 15.07.2009 08:43

Re: Alarm

Příspěvek od Pacakk » 15.07.2009 08:51

Autovlak - vypnuti alarmu
Focus II, 1,6 benzin
Při převážení auta autovlakem, požaduje přepravní řád vypnutí alarmu ( imobilizeru ? ). Nepostřehl jsem jak to jednoduše udělat a nebo jak jinak připravit auto na převoz autovlakem. Máte někdo zkušenost ? Radu ?
Díky a zdravím

Uživatelský avatar
richisan
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1534
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Bratislava

Re: Alarm

Příspěvek od richisan » 15.07.2009 11:04

ihrdlick: Aktivujes-deaktivujes alarm a sucasne odomykas/zamykas auto dalsim ovladacom alarmu, ktory by mal byt napojeny na central.
all: Niekedy zvykne svietit svetlo v priehradke pred spolujazdcom, ked nedoliehaju dvierka a potom to napatovy snimac vyhodnoti ako zmenu napatia a spusti alarm. Taky problem tu malo uz niekolko ludi. Byva to na focuse I aj II.

zirafak
Test driver
Test driver
Příspěvky: 8973
Registrován: 02.02.2008 04:18

Re: Alarm

Příspěvek od zirafak » 15.07.2009 11:18

Co viem pocas prepravy aut sa imobilizer urcite nedeaktivuje a alarm tiez pochybujem,lebo tam ziadne tlacitko na jeho deaktivaciu nieje.Inym systemom/cez servisnu diagnostiku/ by to bolo velmi narocne.

ZdenekM
Nováček
Nováček
Příspěvky: 35
Registrován: 21.07.2009 22:05

Re: Alarm

Příspěvek od ZdenekM » 28.11.2009 20:06

Zdravím. Mám s alarmem podobný problém. Tak např. včera jsem přijel v 19.30h domů, zaparkoval, zamknul 2x DO. Dnes, v sobotu, se mi ve 12h spustil alarm. K umlčení stačí odemknout s DO. To již se stalo poněkolikáté, ale nikdy ne krátce po uzamčení. Každá rada drobrá, díky! (Alarm je orig. FF 1,6 hatch.)
FF 1,6i 74kW hatch. 5dv. 2001

Uživatelský avatar
jaroš1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 78
Registrován: 21.04.2009 22:21
Bydliště: Zlínský kraj

Re: Alarm

Příspěvek od jaroš1 » 16.01.2010 23:02

Odpoj čidlo přední kapoty u zámku a proklemuj přívodní konektor. Dělalo mi to to samé .Po rozebrání všeho možného jsem to udělal a mám klid. :lol:
Ford Focus 5dv. 1.6TDCI 2006 Deep Navy

Uživatelský avatar
pelen
Test driver
Test driver
Příspěvky: 9259
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Nový Jičín
Kontaktovat uživatele:

Re: Alarm

Příspěvek od pelen » 18.01.2010 21:20

medoman, odmontuj krabicku alarmu a podivej se ze vsech stran, nekde musi byt nejaky stitek s oznacenim typu, pak by se snad dalo neco dohledat na netu.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver
Příspěvky: 8973
Registrován: 02.02.2008 04:18

Re: Alarm

Příspěvek od zirafak » 20.01.2010 20:17

Pokial ma ten od vyroby,tak predpokladam META.Ford ju pouziva uz peknych par rokov pre celu skalu svojich modelov od Fiesty po Galaxy.
Mne ju montovali prave vcera.Ford krabica,stitky,oznacenia a na alarmovej sirene stitok:META SYSTEM :wink:

Uživatelský avatar
JxJ
.
.
Příspěvky: 454
Registrován: 30.10.2008 16:48
Bydliště: Praha 10

Re: Alarm

Příspěvek od JxJ » 09.07.2015 12:34

Chlapi, mam přesně podobnej problém u svého Mondea. Pravidelně skoro každý den se spouští cca kolem 5h ráno alarm. Před pár lety to bylo i ve Fordu a nevyřešili to. Auto teď pár let stálo odemčené v garáži ( aby nehoukalo ), ale teď to mám na sídlišti a je to celkem problém 8O
Jak je to s jeho odpojením u Mondea? Je to stejné jako u Focusu? Stačí to nějak zkratovat v tékapotě? Pokud ano, poraďte mi prosím nějak podrobně jak to udělat. Děkuju moc !! :palec_nahoru:
BYL : Ford Focus ST225
Obrázek Obrázek

BYL : Ford Mondeo 2.0 107 KW

BYL : Ford focus 1.8 TDCi 85KW
Obrázek

Uživatelský avatar
ZaQik
Admin
Admin
Příspěvky: 16755
Registrován: 30.05.2010 17:33
Bydliště: exit 82 na D0

Re: Alarm

Příspěvek od ZaQik » 09.07.2015 12:59

muzes zkusit odpojit kabel ze zamku kapoty a dat tam propojku ... jestli to dela kapota, tak to vyresis
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.

Odpovědět

Zpět na „Interier“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů