Drnčení v interiéru
-
- Nováček
Re: drncanie v interieri
Zdravim,
u meho milacka mam najeto 3100 km a vrzani v obou sloupcich v miste kde jsou soupatka na pasy mam (mel jsem) taky. Resil jsem i se servisem a delalo to porad. Doma jsem to rozebral, podlepil. Delalo to porad. Jel jsem to vyzkouset bez plastu, bez gum, zkratka holy sloupek a ejhle, delalo to zas. Vse na jakekoliv nerovnosti. Uz jsem byl zoufalej. A asi jsem nasel reseni. Vzal jsem gumove kladivko a (zatim jen na miste u ridice) jsem cely sloupek od ohybu k ohybu na vsech stranách poklepal mezi bodovymi svary. Jsou tam 3 plechy, vnejsi, prostredni a vnitrni. Obcas tam byla nejaka vlnka, tak jsem ji srovnal. Verte nebo ne, ale ten pravej sloupek uz nevrzne. Jeste to zitra udelam s tim levym a pak dam vedet.
neyocz
u meho milacka mam najeto 3100 km a vrzani v obou sloupcich v miste kde jsou soupatka na pasy mam (mel jsem) taky. Resil jsem i se servisem a delalo to porad. Doma jsem to rozebral, podlepil. Delalo to porad. Jel jsem to vyzkouset bez plastu, bez gum, zkratka holy sloupek a ejhle, delalo to zas. Vse na jakekoliv nerovnosti. Uz jsem byl zoufalej. A asi jsem nasel reseni. Vzal jsem gumove kladivko a (zatim jen na miste u ridice) jsem cely sloupek od ohybu k ohybu na vsech stranách poklepal mezi bodovymi svary. Jsou tam 3 plechy, vnejsi, prostredni a vnitrni. Obcas tam byla nejaka vlnka, tak jsem ji srovnal. Verte nebo ne, ale ten pravej sloupek uz nevrzne. Jeste to zitra udelam s tim levym a pak dam vedet.
neyocz
Ford Focus kombi r.v. 2008/10, 1.8 TDCi, béžová CHILL
- Anndy
- Test driver
neyocz: Pozri si moju galeriu - konkretne str. 29 (obrazky) a 32(text), ako som riesil ja, to co ty.
-
- Nováček
to Anndy: takhle jsem to resil taky krome te kolejnicky, to udelam pro jistotu
.

- Anndy
- Test driver
na tu kolajnicku si treba dat pozor. vcera som vylepsoval - a chyba bola, ze nebola obalena cela a najlepsie 4 vrstvy! z tej pasky. Dnes 50 km po meste absolutne ticho!!!
. Tak to snad vydrzi.
Som paskou obalil aj tu podlozku - pre istotu
Btw. aky material si pouzil na vytlmenie?

Som paskou obalil aj tu podlozku - pre istotu

Btw. aky material si pouzil na vytlmenie?
-
- Nováček
Molitanovou samolepici pasku na tesneni oken 

-
- Junior
15t km. Opět začala vrzat palubní deska. Vyřešeno zesílením rádia Ford
Už to neřeším, ch*j s tým, prostě ford ...
Ale začíná mě bavit ESP, docela často si poblikává až mám někdy pocit, že předčasně panikaří

Ale začíná mě bavit ESP, docela často si poblikává až mám někdy pocit, že předčasně panikaří

FF II 1,6 benzín kombi Trend
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
U mna 98% klepotu z kufra vyrieseneho "osetrenim" plata. Obalil som tie koliky co drzia plato nejakym matrosom a tichoooooooo.... Cakal som ze to bude vacsia streka zistovat co klepe, ale ako prve som na skusku uplne vyhodil palto a bolo ticho
Teraz mi len cvrlika stredovy stlpik a zacina sa viac ozyvat aj vrzgot radia

Teraz mi len cvrlika stredovy stlpik a zacina sa viac ozyvat aj vrzgot radia

- Anndy
- Test driver
stredovy stlpik = B stlpik?
radio - urob to tak ako som to urobil ja. Vyrazne to pomohlo (aspon zatial) v zimnom obdobi som to nemal moznosst este testovat
radio - urob to tak ako som to urobil ja. Vyrazne to pomohlo (aspon zatial) v zimnom obdobi som to nemal moznosst este testovat
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, B stlpik. Ale neozyva sa v kise, len tak dost casto
Na to radio sa pozrem, najlahsie to pojde ak ho asi vyberiem, esteze som nevyhodil moje custom vyberace

Na to radio sa pozrem, najlahsie to pojde ak ho asi vyberiem, esteze som nevyhodil moje custom vyberace

-
- Nováček
Cau Chlapi,
procitam si tu vase rady,ale stale jsem bezradnej...
.
trapi me hluk odnekud z prostoru patych dveri. Pri jizde slysim pri prejezdu pres hrbol klapani. S radiem je to ok, ale kdyz ho vypnu, tak bych zesilel. Take mi vrze tesneni okolo patych dveri (z venku kdyz na ne pritlacim). Zkousel jsem to namazat mydlem, ale bez vysledku, zkusim sehnat zde doporucovany glycerin. Nemohl by jste mi nekdo zkusenejsi poslat par rad/fotek, kde a co jste upravili pro odstraneni techto "akustickych problemu"
Diky!
MarvQ
procitam si tu vase rady,ale stale jsem bezradnej...

trapi me hluk odnekud z prostoru patych dveri. Pri jizde slysim pri prejezdu pres hrbol klapani. S radiem je to ok, ale kdyz ho vypnu, tak bych zesilel. Take mi vrze tesneni okolo patych dveri (z venku kdyz na ne pritlacim). Zkousel jsem to namazat mydlem, ale bez vysledku, zkusim sehnat zde doporucovany glycerin. Nemohl by jste mi nekdo zkusenejsi poslat par rad/fotek, kde a co jste upravili pro odstraneni techto "akustickych problemu"

Diky!
MarvQ
Ford Focus II 1.6 16V 74kW hatchback 2006 stříbrná metalíza
- Anndy
- Test driver
Hmm. Tesnenia. Obvykle pomáha vsetky poriadne umyť mydlovou, či jarovou vodou.
Tak isto zámok piatych dverí namazať-napr. WD40.
Čo býva este problém, dať dolu plast tapacirungu 5-tych dverí a vytlmiť to.
Niekedy zámky dverí vydávajú zvuk, jemné vzdialené tuk-tuk. Stačí premazať.
Tak isto zámok piatych dverí namazať-napr. WD40.
Čo býva este problém, dať dolu plast tapacirungu 5-tych dverí a vytlmiť to.
Niekedy zámky dverí vydávajú zvuk, jemné vzdialené tuk-tuk. Stačí premazať.
-
Vrzganie Ford Focus
Zdravim , mam Ford Focus Combi r.v. 2005 . Mam s tym autom problem , ktory nevedli v servise odstranit. Cca po polroku pouzivania auto zacalo vrzgat. Zistil som, ze to robia tesniace gumy okolo dveri . Ak sa okna trochu pootvorili vrzganie uz nebolo. Neskutocne auto stalo cca 600 000,- Sk a takyto problem. V servise si s tym nevedeli rady akurat premazali gumy - vrzgania na niekolko dni prestalo a potom znovu. Neverim , ze nema niekto podobny problem . AK ano , ako ste to vyriesili , prip. cim tie gumy premazat aby to vydrzalo co najdlhsie . Diky za odpovede.
- sibari
- Nováček
Re: Vrzganie Ford Focus
Jáááj! Zirafák ta zachvílu zamkne.To sa tu riešilo vo viacerých vláknach . . .
FOFO II ,Trend Clipper Combi ( 12/2005)
1,6TDCi 80kW,modrá ink (met),bez DPF,dovoz Belgicko
1,6TDCi 80kW,modrá ink (met),bez DPF,dovoz Belgicko
- Anndy
- Test driver
kuboslav: prestuduj si toto vlakno
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =86&t=6140
btw. vrzganie tesneni focusa je, bohuzial, normalna vec. Serie to kazdeho. Jedine riesenie, pomerne casto to umyvat obyc. mydlovou/jarovou vodou.
Za dalsie v danom vlakne tusim niekto pisal, ze nejake vrzganie sposobovali vonkajsie listy, v ramci reklamacie mu ich vymenili.
Cize si prestuduj to vlakno, pripadne potom daj hladat vyrazy "drncanie" "vrzganie", etc. (ceske, slovenske ekvivalenty tych slov) a najdes odkazy, kde sa to riesilo
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =86&t=6140
btw. vrzganie tesneni focusa je, bohuzial, normalna vec. Serie to kazdeho. Jedine riesenie, pomerne casto to umyvat obyc. mydlovou/jarovou vodou.
Za dalsie v danom vlakne tusim niekto pisal, ze nejake vrzganie sposobovali vonkajsie listy, v ramci reklamacie mu ich vymenili.
Cize si prestuduj to vlakno, pripadne potom daj hladat vyrazy "drncanie" "vrzganie", etc. (ceske, slovenske ekvivalenty tych slov) a najdes odkazy, kde sa to riesilo
- funkatron
- Pokročilý
ak ide o vrzganie, niet nad anndyho 
skus mu napisat
edit: anndy si ma predstihol

skus mu napisat
edit: anndy si ma predstihol

Ford S-Max Titanium X 2.0 TDCi 6/2010 120kW automat