Jinak koukam pohoda a super počásko.
A tady zase Stribrenka napsala tohle:Wolf2 píše:Min. rok bylo napsáno toto -Stribrenka píše:![]()
![]()
![]()
Tluču hlavou o zeď, pláču do polštáře a sypu si popel na hlavu
Mooc je mi líto, že jsem sraz nestihla... já skejsla v Nymburce až do 5ti !!!! béé béé bééééé a to jsem se tolik těšila i auto jsem umyla
Že bude něco zase brzo?? Pěkně prosím, smutně kukám
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nazdarek Damone, proc by jsi byl v nemylosti? stane se, taky bych to tipoval na Bjutaka, protoze ma na aute plechy a na SPZ bych asi nekoukalDamon píše:A jo kua sem přehlédl rz safra doufám že nebudu v nemylosti že jsem nepoznal obsousedy
barta s Taspy
Já jsem jako vy a váše srazy v klubovně u Dudáka ,srázek maskujete za chlastáním a já za nákupembig_bart píše: akorat wolf2 s vlkousem meli rici, ze si jedou nakoupit do cako a udelali z toho sraz![]()
![]()
![]()
OT: Díky za tip, bylo to dobré, až na tu masovost a mizerná jídla ve stáncích (dal jsem si čínu ve stánku (naposled v životě) a od večera mě bolelo břicho a teprve od pondělka se cítím jakž takž normálně)Ada píše:To je škoda ,ten datum,přijel bych ale mám už dávno naplánovanou jinou akci.
http://www.openday2009.eu/
to je tak ,když místo na sraz Focusů jedeš na žranicimartasak píše:(dal jsem si čínu ve stánku (naposled v životě) a od večera mě bolelo břicho a teprve od pondělka se cítím jakž takž normálně)
No právě s tím jsem nějak nepočítal a ty poklice mě padly do oka a myslel jsem že je to bjuty. Hele a kdy tedy přezuješ? Já myslel že máte mrňouse na zimu a kombi na léto a tak by jsi nemusel přezouvat.big_bart píše:nazdarek Damone, proc by jsi byl v nemylosti? stane se, taky bych to tipoval na Bjutaka, protoze ma na aute plechy a na SPZ bych asi nekoukalDamon píše:A jo kua sem přehlédl rz safra doufám že nebudu v nemylosti že jsem nepoznal obsousedy
barta s Taspy![]()
![]()
ja jsem tak lenivej, ze jsem jeste neprezul![]()
![]()
![]()
No snad jsem se Tě nedotknul?Stribrenka píše:Jak tak koukám, je celkem marné cokoli říkat... tak holt třeba někdy příště, už nic slibovat nebudu, bohužel mám spoustu jiných aktivit a práce, ale jak říkám je to marný vysvětlovat. Tak se mějte jak chcete dobře a uvidíme jak to bude dál... Zdravím Vás
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host