Kam uložit výbavu
-
- Nováček
Kam uložit výbavu
Chtěl jsem se zeptat, mám FFII r.v.2006 a nevím kam mám dát výbavu, jako trojůhelník, lékarnu atd nejsou v něm žádný schránky ani kam to zastrčit, máte to jen tak v kufru? Nedají se dokoupit po straně jsou jen háčky. Dík
Ford Focus 1.6 VTCi
-
- Test driver
Re: Kam uložit výbavu
vzadu v kufry mas po bokoch priestory pre lekarnicku a ostatne hluposti.
-
- Nováček
- Quickie
- Moderátor
lekarničku mam v spolujazdcovych dverach, všetko ostatne pod kobercom pri rezerve (trojuholnik, lano, minikompresor, sprej na pristrojovku, sprej na opravu defektov, autošampon, nejake handry, rukavice) na skrutkovac a par kusov naradia mam kupeny taky maly plastovy kufrik (box) a ten mam za sedačkami.
-
- Test driver
Ty teda chodis vybaveny.Ja co nemusim,nechavam doma.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja mam vsetko polozene na rezerve
-
- Zkušený
- moabster
- Nováček
Zohnal som si taku malu bednicku a vsetko som nahadzal do nej, nech mi to nelieta v kufri. 

Ford Focus combi 2 Ghia, diamtova biela, 1,6TDCi 80kW 10/2005 

-
- Nováček
- brava
- Junior
Tu brašničku na suchý zip (viz.odkaz výše), dávají do nových aut. Alespoň já ji dostal .Vejde se do ní trojúhelník, náhr.žárovky, lékarnička a byl tam i ten mizernej šroubovák, který mi byl v podstatě na nic, neboť se při první akci rozpadl. Ale brašna je dobrá.
Jinak souhlas se žirafákem v autě vozím pokud možno jen to nejnutnější.
Jinak souhlas se žirafákem v autě vozím pokud možno jen to nejnutnější.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

-
- Test driver
A,ako pise brava,tak na to mi stacia aj tie priestory po bokoch kufra.
-
- Zkušený
Nevím jak ve Focusu, ale v mém Mondeu mám jen malou přihrádku na levé straně kam se mi vleze lékárna ve vzhledu jako polštářek

A to ještě díky tomu, že nemám CD changer, protože ten bývá v onom kastlíku.
Před Mondeem jsem měl Opel Omega sedan B a poté model po faceliftu a na jedné straně kufru byla rezerva kam se vlezlo spustu věcí a na druhé straně přihrádka pro lékárnu, ve které bylo tolik místa, že se mi tam vešel i větší hasičák do auta a další přihrádka byla určena pro hever společně s trojúhelníkem. Celý prostor blatníku byl vlastně volný (viz obrázek s totožným prostorem u Omega B i té po faceliftu). Prostě místa hromada. S prostorem v kufru na drobnosti jsem nyní velmi zklamaný.

A to ještě díky tomu, že nemám CD changer, protože ten bývá v onom kastlíku.
Před Mondeem jsem měl Opel Omega sedan B a poté model po faceliftu a na jedné straně kufru byla rezerva kam se vlezlo spustu věcí a na druhé straně přihrádka pro lékárnu, ve které bylo tolik místa, že se mi tam vešel i větší hasičák do auta a další přihrádka byla určena pro hever společně s trojúhelníkem. Celý prostor blatníku byl vlastně volný (viz obrázek s totožným prostorem u Omega B i té po faceliftu). Prostě místa hromada. S prostorem v kufru na drobnosti jsem nyní velmi zklamaný.

Ex ST220 model 2004