Voskování
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem vcera provedl voskovani, je to sice makacka, ale na druhou stranu nadherna prace. Malinko nevyhodou je, ze clovek vidi vsechny malinke vadicky laku. Prilezitostne nafotim nase FoFo do galerie, dokud je ciste. Jen mam takovy dotaz: Kolikrat auto muzu rucne umyt, nez ten vosk smyju?
Ford Focus Combi 1.6 16V, BlackMetal
- Ahmed
- Test driver
To ti asi nikdo presne nerekne, jedine z vlastniho pozorovani. Zalezi na vosku a cim to umyvas. Rika se, ze by se to melo voskovat cca co pul roku, ale to si myslim, ze je vosk uz daaavno pryc. Zkus si to zjistit sam - kdyz navoskujes auto a polijes vodou, tak by to melo udelat velke kapky. Pokud navoskovane neni, tak kapicky jsou male a po cele plose. Mozna tak dva mesice to vydrziMK píše:Taky jsem vcera provedl voskovani, je to sice makacka, ale na druhou stranu nadherna prace. Malinko nevyhodou je, ze clovek vidi vsechny malinke vadicky laku. Prilezitostne nafotim nase FoFo do galerie, dokud je ciste. Jen mam takovy dotaz: Kolikrat auto muzu rucne umyt, nez ten vosk smyju?

- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
tak som venoval skoro celu sobotu hygiene fofo..
vzal som si celu výbavičku na benzinku (vedro, hubu, šampon s voskom, penu na čalunenie a šiel do mycieho boxu..bol som tam celkom za exota:-)))
presne tak, auto vyzerá nádherne asi den, v mojom prípade 2, pretože stálo v garáži a dnes sa mi do toho počasia nechcelo ani vytahovat
ale je vidiet všetky oderky, rýhy a tak..odnes si posvietim na jedneho podozrivého suseda(dku)ako parkuje
čo ma ale velmi zarazilo je, že nad espezétkou som objavil celkom velkú súvislu plochu hrdze..príjde mi to celkom skoro..premýšlam, či si íst do fordu pre razítko a modlit sa, že si to nevšimnú, alebo sa nat o vykašlat a skusit to reklamovat na jare..
btw.chýba mi jedno razítko z minulého roku, nemec už asi na to kašlal..
tá 12 ročná záruka sa vztahuje na to, že plech musí byt durch (prerezavenie)...alebo ako ste to mali vy?
skusil som ešte na fofo ten sajrajt na okna, ktorý by mal odpudzovat vodu, používate to niekto?
vzal som si celu výbavičku na benzinku (vedro, hubu, šampon s voskom, penu na čalunenie a šiel do mycieho boxu..bol som tam celkom za exota:-)))
presne tak, auto vyzerá nádherne asi den, v mojom prípade 2, pretože stálo v garáži a dnes sa mi do toho počasia nechcelo ani vytahovat

ale je vidiet všetky oderky, rýhy a tak..odnes si posvietim na jedneho podozrivého suseda(dku)ako parkuje

čo ma ale velmi zarazilo je, že nad espezétkou som objavil celkom velkú súvislu plochu hrdze..príjde mi to celkom skoro..premýšlam, či si íst do fordu pre razítko a modlit sa, že si to nevšimnú, alebo sa nat o vykašlat a skusit to reklamovat na jare..
btw.chýba mi jedno razítko z minulého roku, nemec už asi na to kašlal..
tá 12 ročná záruka sa vztahuje na to, že plech musí byt durch (prerezavenie)...alebo ako ste to mali vy?
skusil som ešte na fofo ten sajrajt na okna, ktorý by mal odpudzovat vodu, používate to niekto?
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem voskoval TURTLE WAXEm v pátek, makačka cca 2,5hod, ale psí kulky jsou proti tomu hadr!!! Dám pár fotek do galerie, ale fotilo se to moc špatně...příliš lesklé a odrážela se krajina (okolí) před autem. No ale jsem nadmíru spokojený. Ten vosk by měl vydržet cca 1/2 roku, jak se psalo, ale záleží na četnosti mytí. Ten sajrajt na okna mám, když prší, tak to udělá takové "kuličky" a ty kloužou po okně pryč, nemusí se tak často stírat.

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Výsledek
Ať to tu nedávám 2x, mrkněte sem...
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 3b44#37395
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... 3b44#37395

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA