Jo, zase se zapne. Asi je to myšlený tak, že když vypínáš ventilátor tak nechceš aby ti foukal venkovní vzduch dovnitř, proto se asi zapne ta recirkulace. Ale můžu si jí přece zapnout sám ne? A navíc někdo třeba chce, aby mu šel do auta jen vzduch náporově, bez ventilátoru a pak musí pokaždé recirkulaci ručně vypnout. No to je jedno, hlavně že to není závada. Jo a jinak když už jsme u té recirkulace, nakolik je účinná při zapnutém ventilátoru třeba na 1 stupeň? Mně proniká do auta stejně pach zvenku, asi tu klapku ten ventilátor "přesaje" (třeba když jedu za Avií)Ahmed píše:A kdyz ji vypnes tlacitkem, zapnes a vypnes ventilator, tak se ti recirkulace zase zapne? O tom jsem neslyselAle kdyz neni recirkulace, tak profukuje vzduch z venku, takze to mozna k necemu je
No pokud by to bylo kvůli tomu, aby ten ventilátor nepřetahoval tu klapku, tak je to logický, ale na druhou stranu by se ti při zapnuté recirkulaci vůbec nehýbal vzduch v autě, kdyby jsi nemohl zapnout ventilátor.bofi píše:Mně se to přepíná úplně stejně.A mám takový pocit , že pokuď zapínáš vnitřní okruh tak by ventilátor snad ani neměl být zapnutý.Někde sem to slyšel.Každopádně když zapínám vnitřní okruh tak automaticky a okamžitě vypínám ventilátor.Nevím co je na tom pravdy.
No to mně se ty otáčky taky zvýší, to je kvůli tomu, že ten ventilátor nemá odkud tahat, jako když přicpeš sání vysavače. Jenže smrad zvenku je sice od hodně slabší, ale prosákne to i přes tu klapku.Tad píše:Já taky když vypnu ventilátor tak se automaticky spustí vnitřní cirkulace a zase po zapnutí ventilátoru vypne. Ovšem když jedu a ventilátor mám třeba na 2 a před ssebou vidím nějakou pěkně čoudící Avii a zapnu jenom tu vnitřní cirkulace tak se zvíší jakoby otáčky ventilátoru a fouká víc a bez smradu z okolí.
To byla nejaka blbost asibofi píše:Mně se to přepíná úplně stejně.A mám takový pocit , že pokuď zapínáš vnitřní okruh tak by ventilátor snad ani neměl být zapnutý.Někde sem to slyšel.Každopádně když zapínám vnitřní okruh tak automaticky a okamžitě vypínám ventilátor.Nevím co je na tom pravdy.
u 99 TDDi mi to dělá tak nějak jak to popisuješHurvajs píše:Dnes jsem si poprvé všiml, že když nemám zapnutý ventilátor, nebo když ho mám zapnutý a vypnu ho tak se mi aktivuje automaticky vnitřní cirkulace vzduchu. To ale platí pouze v případě, že nemám vzduch puštěný na přední okno, protože při ofuku předního skla nejde vnitřní cirkulace aktivovat. Všiml jsem si toho ráno, když jsem před startováním vypnul ventilátor abych ušetřil baterku a rozsvítila se mi kontrolka. Pak jsem to zkoušel i při jízdě a prostě jakmile vypnu úplně ventilátor, zapne se mi vnitřní cirkulace. Co to má znamenat, ví to někdo? Je to tak v pořádku a co by to mělo za význam?![]()
Díky všem za zkušenosti
přesně tak to mám i jáTad píše:....... Ovšem když jedu a ventilátor mám třeba na 2 a před ssebou vidím nějakou pěkně čoudící Avii a zapnu jenom tu vnitřní cirkulace tak se zvíší jakoby otáčky ventilátoru a fouká víc a bez smradu z okolí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host