Startovani z dalkace
- Agin
- Nováček

Startovani z dalkace
Je mozne dat do dalkove ovladani startovani na dalku. Prijde mi to jako hrozna frajerina a proto bych to chtel

Ford Focus combi 1.6 16V, 2002
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
-
swm
- Junior

Re: Startovani z dalkace
Ma to treba Magicar, kdybys to chtel i s alarmem.Agin píše:Je mozne dat do dalkove ovladani startovani na dalku. Prijde mi to jako hrozna frajerina a proto bych to chtel![]()
![]()
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
tobe asi auto jeste neujeloAgin píše:Anebo nasmerovat auto spravnym smerem, hezky by mi priskakalo![]()
A je to teda mozny nebo na to mam rovnou zapomenout?
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Mohi
- Nováček

dialkovy start
Presnejsie je to alarm MAGICAR M9000 je tam alarm, dialkove zamykanie, dialkovy start, casovanie, atd., ovlada sa to cez pager s dosahom cca 1km.
Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

- Agin
- Nováček

Koukal jsem na to a neni to ani moc drahy cca 4tis+. Jde o to kolik bude za montaz. Sam bych to asi nezvladl. Pocitam ze tak dvojecku si vezmou.
Pamatuju si ze jedne muj kamos to mel v Oplu Calibra ale bez startovani. Laka mne na tom i to zabezpeceni. Jak budu mit vic casu zkusim o tom zjistit co nejvic. Rad bych sveho pro sveho FF udelal co nejvic, aby mel pocit sucha a bezpeci, kdyz uz musi stat pred domem - ted se rozhlizim po zamku zpatecky.
Pamatuju si ze jedne muj kamos to mel v Oplu Calibra ale bez startovani. Laka mne na tom i to zabezpeceni. Jak budu mit vic casu zkusim o tom zjistit co nejvic. Rad bych sveho pro sveho FF udelal co nejvic, aby mel pocit sucha a bezpeci, kdyz uz musi stat pred domem - ted se rozhlizim po zamku zpatecky.
Ford Focus combi 1.6 16V, 2002
- Vankart
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já ten alarm mám je to super věc,ale dálkoví start jsem si zapojit nenechal,podle mě je to zbytečný.Pokud máš v umyslu dálkově startovat,tak zaparkuješ,vyřadíš,zatahneš ručku a stiskneš tlačítko dál.startu,vytáhneš klíče ze skříńky,motor pořád běží vystoupíš a zamkneš přes alarm,tehdy motor zhasne.Jinak dosah pageru na volném prostranství má 3 km a v zastavbě 1 km.
- miro
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
bud zamok alebo startovanieAgin píše:Koukal jsem na to a neni to ani moc drahy cca 4tis+. Jde o to kolik bude za montaz. Sam bych to asi nezvladl. Pocitam ze tak dvojecku si vezmou.
Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter