jama: mě ty moje kilometry byly taky nápadné. Auto jsem koupil čtyři roky staré, najeto pouze 42 tkm. Ale auto bylo ještě v záruce (Ford Protec na 4 roky), mělo servisku a navíc jsem si nechal u nás ve Fordu prolustrovat historii, kde jsem zjistil, že před čtyřmi měsíci než jsem auto koupil byla při najetých 41 tkm v záruce v italském ford servisu měněna vodní pumpa.jama píše:no, to bohužial nezistis u fordaže ci je to stočene alebo nie ...v tomto bohuzial nie je ford ako VW
.... ja mam na svojom 142.000km teraz ... čo po prehliadke u predajcu ford +/- zodpoveda, aj ked záruku na to nikto nedá... skor logicky to treba brat : +/- 4 roky stare auto s obstaravacou cenou okolo milion kč a najazdene pod 100.000km je zaražajuce...aj ked to samozrejme može byť pravda.
pozeral si servisku? :
Uz jsi dostal nejakou reakci od Auto ZM? Ja se tam objednal na diagnostiku vstriku a byla mi oznamena predbezna cena cca 5000 bez dane...jama píše:pekne koto a cena celkem lidovasuper ze ti facha auti tak ako ma... ja som poslal na zaklade tejto tvojej skusenosti poptavku do auto ZM v brne co je servis delphi a zaoberaju sa tym, ak by mali taku prijatelnu cenu tak by som do toho siel aj ja ..len pre istotu a prevenciu
jo, mi volal typek z Auto ZM a tiež točil niečo že asi 4500kč bez danedostis píše:Uz jsi dostal nejakou reakci od Auto ZM? Ja se tam objednal na diagnostiku vstriku a byla mi oznamena predbezna cena cca 5000 bez dane...jama píše:pekne koto a cena celkem lidovasuper ze ti facha auti tak ako ma... ja som poslal na zaklade tejto tvojej skusenosti poptavku do auto ZM v brne co je servis delphi a zaoberaju sa tym, ak by mali taku prijatelnu cenu tak by som do toho siel aj ja ..len pre istotu a prevenciu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host