(já osobně do klasických žárovek by nikdy nedal více než 600kč
 (já osobně do klasických žárovek by nikdy nedal více než 600kč   )
  )
 Ty ich pouzivas v kombinacii s vysokosvietivymi ziarovkami?Neutlmuju to svetlo?
 Ty ich pouzivas v kombinacii s vysokosvietivymi ziarovkami?Neutlmuju to svetlo?  

Svítit ve dne H7 za 1200kč mi příde jako velký luxus kolik asi tak vydrží H4 Phillips+30% na Fávu vydrželi tak půl roku jenže ta stávala 140kč
 Svítit ve dne H7 za 1200kč mi příde jako velký luxus kolik asi tak vydrží H4 Phillips+30% na Fávu vydrželi tak půl roku jenže ta stávala 140kč  

Dík mám FF 1.6 2002
 Dík mám FF 1.6 2002

Takze moj rocny test sa blizi ku koncu.zirafak píše:Od vcera testujem v mojom aute PHILIPS NIGHT GUIDE H7R DOUBLE LIFETIME ziarovky.
Vyrobca garantuje 900 hodin svietenia/vraj dvojnasobok,ako u predchodcu/Staviam sa k tomu zatial dost skepticky,ale testujem,takze uvidim.Cena za par cca 900 skk je sialena,ale co clovek nespravi pre lepsie svetlo,ked uz niesu xenony

Co sa svitivosti tyka,tak som vcera vecer asi 30 minut vecer testoval a dnes rano pocas tmy opät.Mam skusenost s Philips Vision + a Osram Silverstar.Neboli zle/samozrejme,ked odhliadnem od nedostatocnej zivotnosti cca 6 mesiacov/ a ceny,ktora bola u Philipsu nejakych 500 skk/ks a Osramu 375 skk/ks.
Tieto PNGDL skutocne svietia,tak ako si predstavujem.S vysledkom,o ktorom basnila reklama som ozaj spokojny.Svetlo v jednotlivych zonach je skutocne take excelentne,ako popisuju a po dlhej dobe je opät jazda v noci ovela prijemnejsia.Ziadne zbytocne pouzivanie dialkovych nieje potrebne.Uvidim este spravanie za dazda,snehu a hmly a skusenosti urcite doplnim.Ak bude aj zivotnost taka vyborna,ako garantovane osvetlenie jednotlivych zon,investicia 900 skk za rok budu urcite dobre investovane peniazky.
a trochu popisnej teorie
Výhody: kombinuje rozne druhy svetla, ktoré riadeným sposobom sú usmernené do troch roznych pásem (bezpečnostná technológia 3 v 1)
Bezpečnostné pásmo: poskytuje maximálne osvetlanie- aýž o 50% viac svetla a o 10 až 20 metrov dlhší tok svetla
Informačné pásmo: studeno namodralé biele svetlo vychádza z vlákna, ktoré je čiastočne odrážané pokovovaním a osvetluje pravú stanu cesty a priestor před autom.
Pásmo komfortu: vľúdne biele svetlo poskytuje väčší zrakový komfort a zvyšuje pozornosť vodiča. Vďaka interferenčnému pokovovaniu jednej strany žiarovka produkuje slabší biely svetelný kužel vľavo a to je príjemnejšie aj pre protiidúcich vodičov
Použitie: ucelená starostlivosť o bezpečnosť cestnej premávky v nočných hodinách
Vlastnosti: zvyšuje viditeľnosť vozovky a uľahčuje rýchlejšie odhalenie prekážky, alebo dopravného značenia
Žiarovky sú dostupné v typoch: H1, H4, H7S- pre projekčné reflektory, H7R- pre reflexné reflektory
Iba doplnim,ze usmernenie svetla do zon a jeho farba skutocne zodpoveda popisu,z coho som skutocne prekvapeny.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti