Příspěvek
od PedroH » 03.07.2009 12:56
Ahojte lidi, jak jsem psal nedávno, že nevím, jak to dopadne, tak to bohužel nedopadlo.
Jak jistě víte, tak minulou středu postihly Novojičínsko katastrofální záplavy. Naštěstí auto mám zachráněné, ale vzhledem k situaci (vytopená dílna) se oprava nestihne do Křivky zrealizovat. Navíc vzhledem k tomu, že včera se přes Fulnecko přehnala další zátopová vlna a že jsem hasič, tak si jistě všichni domyslíte, že prostě budu pomáhat, kde bude potřeba. Mimo to to postihlo i tetu, takže pokud nebudu v práci ani s dobrovolnýma hasičema, tak budu pomáhat tetě.
Proto jsem před chvílí volal do kempu paní Šimkové, že ruším rezervaci chatky č. 34 a že nepřijedu. Je mi to líto, ale věřím, že pochopíte situaci. O to víc se pak budu těšit na fotky, ať aspoň trochu nasaju atmosféru a odreaguju se od zbořených domů, zaplavených sklepů, plno bahna a hlavně od spousty lidského neštěstí, které potkávám dnes a denně, o to víc teď po povodních.
Damone, prosím vyškrtni si mě ze seznamu. Díky a všem přeju, ať si Křivku užijete a ať vyjde počasí!!!
Ford Focus 1,8 tddi 09/2001 facelift 2002. hatchback, stříbrný
Žij tak, abys toho později nelitoval!
Když tě někdo žádá o pomoc, neodmítej - nevíš, kdy ty budeš potřebovat pomoc od někoho jiného!!!