Btw. Skvela svadobna muzika na videu 2

EDIT: Vcera som v tme prvykrat "preskocil" na pruzinach murovany, asi 5-7 cm retarder (nastastie s plynulym najazdom), no mal som pocit, ze som ho cely preletel

podla teba potom EIBACH nepatrí ani na hatchback, pretože razvor medzi napravami je rovnakýWolf2 píše:Ať si říká kdo chce ,jak chce ,ale tohle na combika nepatří
ja zasa naopak, prva vec co treba spravit po kupe auta je namontovat pro kit od eibachu, auto sa stane ovela lepsie ovladatelne, bezpecnejsie a je s nim daleko viac zabavy. strata komfortu minimalnaWolf2 píše:Píši vlastní zkušenost a kdybych se měl zase rozhodovat jestli namontovat ,či nenamontovat na auto (combi) nějaké snižující pružiny , tak říkám ,že nikdy![]()
![]()
Toď můj vlastní názor na pružiny !!!!!!!!
presne tak.. prvá vec.. až potom tie ostatnémisoo píše:prva vec co treba spravit po kupe auta je namontovat pro kit od eibachu, auto sa stane ovela lepsie ovladatelne, bezpecnejsie a je s nim daleko viac zabavy. strata komfortu minimalna
Suchas,alebo drhnes o prahy?To nadava zmysel?Skor sa pri pouziti nespravnych parametrov diskov a pneu skrta vzadu o podblatnik,alebo samotny blatnik,ale o prahy?Ja mam este aj prahove nadstavce a este som teda neskrtol.Samozrejme ze cez retardery jazdim v klidku a po terene nejazdimWolf2 píše:Moje zkušenosti s pružinama Eibach na combi TREND , osobně nedoporučuji . Stačí malá nerovnost a tam kde s origo pružinami v pohodě,tam s Eibachama dřu prahy![]()
![]()
![]()
A už mě to pomalu začíná sr.t.![]()
Ať si říká kdo chce ,jak chce ,ale tohle na combika nepatří
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host