Ford rádio 6000CD
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ford rádio 6000CD
venaf vs. chillik: nebude to tim, ze jeden ma radio 6000 ve FoFo I a druhy ve FoFo II? ... 

S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

- mathes
- Nováček
zdarek chlapi neví tady někdo jaký výkon má radio 6000cd
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak je to vskutku tak. Já mám sice Fofo I ale máme doma ještě Fofo II a tam je skutečně jiné rádio. To sony tam nemáme. Tzn ze opravdu to musí být rádiem. Pře při slunci budíky ani rádio nesvítí ale je tam dobrej kontrast..tzn že je to vidět. 

Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam to cierne sony vo ff2...a s tou viditelnostou cez den pri zapnutych svtelach je fakt otras...nic nevidno....hodinky som si kupil take nalepovacie do auta bo skoso som dvakrat havaroval kym som zistil podla radia kolko je hodin..ach..otras...radio super..funkcie secko ale ta citatelnost displaya cez den brutus humus
- venaf
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct, snad někajej autoelektrikář že by s tím něco zmohl. Pře pokud je to napíchnutý na světla tak musí nějak poznat že ty světla svítí...ikdyž je tam zas to čidlo na denní světlo. Fakt nevím...
Ford Focus 1.6 16V, 74kw, r.v.99

-
Rádio Ford 6000cd
Ahoj Forďáci.Jsem majitelem(týden)Forda Focuse a mám problém.Chtěl jsem si pustit CD na rádiu 6000cd.Po zasunutí cd začne blikat PLAY.Po chvilce blikat přestane a napíše ERROR.Myslel jsem,že je to přepalovaným cd.Vyzkoušel jsem originál a je to stejný.Co dělám blbě?Dík za radu
- Quickie
- Moderátor

pitts preštuduj toto vlákno.. ak nenajdeš odpoved, tak ti snad niekto napíše..
ja by som to tipoval na zanesenu čočku. nejake čistiace CD by to mohlo napraviť
edit: mal som to presunuť sem: http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =86&t=7661
ale už to necham tu

ja som si vcera objednal presne tuto vecicku (AUX adapter do pripojky CD menica) z, aj v tomto vlakne spominanej, firmy TME. len pre poriadok, je to do FF Mk1, radio 6000CD s podporou menicaChobby píše:Nevím, jestli se tím už někdo nezabíval, tak kdyžtak sorry...
Přemýšlím už delší dobu nad tím, jak připojit k 6000CD (pro FoFo I) jiné audio zařízení (třeba MP3 přehrávač), když 6000CD nemá AUX vstup. Napadlo mě rozhraní pro CD changer - tam je AUX vstup, akorát je problem, jak vnutit rádiu info, že je "připojený" changer aby se rádio přeplo na tento vstup (changeru) :?:
A jen tak mimo - nevíte někdo, kdo vyráběl rádia (6000CD) pro FoFo I - jen zvědavost :oops: :mrgreen:
http://www.tme.eu/sk/katalog/?search=fo ... ux+adapter
(pozor, v pripade, ze nie ste platitelom DPH, pripocitava sa polska taxa 22% a plus doprava kurierom, cize nakoniec takmer 33 €)
predpokladam, ze dnes dorazi, tak napisem ako to dopadlo.
inak ked som mal raz radio v oprave, tak chlapci hovorili, ze je to Kenwood. kvalitou som s nim nadmieru spokojny, akurat sa zvykne obcas v lete prehriat, alebo v zime pri dlhom kureni a potom nechce citat disky :o(
- forbes
- Pokročilý
Mno, takze adapter dorazil a uz je aj nahodeny. Vsetko funguje, akurat mam pocit, "kvalita remeselneho spracovania" by mohla by aj vyssia trochu, ale koniec koncov nie je to zle, takze pohoda.
Zatial som to instaloval len do priehradky spolujazdca. Uvidime neskor podla skusenosti ci to niekde pripevnim a vyvediem pripojku do tunela alebo ju prichytim priamo v priehradke, moznosti je vela. Moznosti je vela.
Co sa tyka dodavatela, bolo tak bleskurychle, ako u malo firiem. Vsetko maju automatizovane. Rano som spravil objednavku, zaplatil cez PayPal a este vten isty den to dostral UPS-ka na dorucenie.
Snazil som sa dnes rano nieco nafotit, aby ste mali predstavu.
Zatial som to instaloval len do priehradky spolujazdca. Uvidime neskor podla skusenosti ci to niekde pripevnim a vyvediem pripojku do tunela alebo ju prichytim priamo v priehradke, moznosti je vela. Moznosti je vela.
Co sa tyka dodavatela, bolo tak bleskurychle, ako u malo firiem. Vsetko maju automatizovane. Rano som spravil objednavku, zaplatil cez PayPal a este vten isty den to dostral UPS-ka na dorucenie.
Snazil som sa dnes rano nieco nafotit, aby ste mali predstavu.
Na predchadzajucich obrazkoch je oznacena zmena vedenia kabla. Najprv som mal len najkratsou cestou, potom som to potiahol az za tu kovovu konzolu karoserie.
No a cela sada vyzera takto. Plus "navod". Priodavanie hlasitosti sa mi nepodarilo odskusat, lebo som si nevedel spomenut, cim to mam spravit :o)) Tak dufam, ze to funguje, lebo sluchadlovy vystup z mp3 je celkom tichy a treba mat radio vyrazne hlasnejsie.
A pre uplnost este raz link:
A pre uplnost este raz link:
- alan d
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, tak mam uplne stejny adapter jako Culex42 (dik ale patri J-K
), ale mam problem. adapter funguje, ale ne na mym autoradiu. problem ovsem neni v radiu samotnem, muze za to fakt, ze mam napojene handsfree prave do radia. a ted k me otazce: je mozne, ze radio "unese" pouze jeden vstup a s dalsim si nedokaze poradit? pro upresneni dodavam, ze HF je zapojene do slotu a ne do konektoru pro cd menic.
jeste upresnuji chovani HF: napajeni je pres radio, zapina se spolu s otocenim kicku do II, v pripade prichoziho hovoru ztlumi radio a na displeji se zobrazi PHONE. o zkonceni hovoru se radio prepne do stavu, v jakem bylo pred tim.
takze co s tim?

jeste upresnuji chovani HF: napajeni je pres radio, zapina se spolu s otocenim kicku do II, v pripade prichoziho hovoru ztlumi radio a na displeji se zobrazi PHONE. o zkonceni hovoru se radio prepne do stavu, v jakem bylo pred tim.
takze co s tim?

- J-K
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Aha, handsfree mě nenapadlo. Takže když odpojíš HF, tak ti to normálně funguje jo?
Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie

Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie

- alan d
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
no v podstate ano. zkouseli jsme dat moje radio do moofova auta a tam to fungovalo. podle pozorovani to vypada na to, ze je bud blbe zapojeny HF (i kdyz vsechny jeho funkce jsou ok vcetne zobrazeni na displeji radia) anebo je proste radio blby a nedokaze si poradit s dvema vstupy