oskrabanie dolneho rohu zadnych dveri FF2 a C Max
- Norbert
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: oskrabanie dolneho rohu zadnych dveri FF2
Hoši, to keby ste videli moju kapotu aká je opryskaná od kamienkov, lepšie povedané od šutrov. O prahu v zadu ani nehovorím, aj keď už mám origo zásterky. Myslím že takéto cesty ako sú u nás a ako prebieha ich údržba nenájdete v celom Československu a tak to aj vyzerá. O 17palcových diskoch sa mi môže snívať. Inak videl som, že na alfe 159 je na prahu riešena fólia štandartne
-
- Nováček
Tak dneska jsem myl auto a mám ten spodní roh oškrábaný na obou dveřích - to má auto najeto teprve 5000km, nechci vidět jak to bude vypadat až bude mít najeto nějakých 20 tisích km.
Ford Focus collection 1,6 - 74kW, rv2007
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ja mam tiez ale iba prahy 
ale uz som to zatrel farbou je to sice trochu vidiet,ale aspon sa to nebude zhorsovat

ale uz som to zatrel farbou je to sice trochu vidiet,ale aspon sa to nebude zhorsovat
Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Po bližším prohlédnutí to mám taky 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- FMan
- Nováček
Nedavno som si dokladnejsie prezeral novy Megane. Bol som prekvapeny, ked som nasiel na inkriminovanom mieste foliu, a vyzerala ze aj nieco vydrzi
Ford by sa mohol inspirovat...

- patex
- Nováček
Bol som na kontrole laku po 3rokoch, tiež mi zistili uvedený problém, pritom to tam už mám 2 roky,teraz mi bolo povedané v BA Sum. že mi záruku nepotvrdia pokiaľ sa to neopraví, na môj dotaz koľko to bude stáť strohá odpoveď 22.tis Sk,- to si tú záruku čo propagujú 12rokov môžu nechať, všimol som si to po roku na aute ale keď mi prešla vždy kontrola tak som myslel že to je ok.Zásterky tam mám po 1 roku , najazdených cca 8000km.Akonáhle Vám prejde záruka tak sa s Vami ani nebavia a tych 22.000,-Sk sa mi zdá prehnaných.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
záruka 12 let je na prorezivění karosérie ne? Ne na lak. Bohužel.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.

-
- Test driver
prehrdzavenie z vnutra,takze tukance zvonka su smola 

- patex
- Nováček
No to je jasne že na prehrdzavenie, ale keď vám nepotvrdia konrolu laku po roku , tak potom môžete viete čo reklamovať,a oni ju nepotvrdia dovtedy kým to nedáte opraviť, a za opravu vyptajú 22,000-Sk
-
- Test driver
Toto nieje dôvod na nepotvrdenie zaruky na prehrdzavenie karoserie.Proste klamu.Navstivit ineho dealera a dat si to potvrdit tam/trebars sa previest Koisovi a ak aj zaplatis benzin,stale to mas podstane lacnejsie,ako suma za lakovanie/.
Mimochodom...na Focusa 2 je povinnost absolvovat tuto kontrolu uz nie kazdy rok,ale kazde 2.Tak pise zarucna a servisna priloha.
Mimochodom...na Focusa 2 je povinnost absolvovat tuto kontrolu uz nie kazdy rok,ale kazde 2.Tak pise zarucna a servisna priloha.
- hansg
- Nováček
Tak sem oběh Focuse a mam to na obou stranách. Ale je to asi problém všech aut. Kia ceed tam dokonce po roce už rezne. Sem se dočet na jejich fóru.
- Peeer
- Nováček
Řešil jsem to také.
Mám FoFoII z 2005. Koukal jsem na novější a našelj sem u něj umělou lištu na spodním lemu, rohu předního blatníku, která se táhne po celém prahu dozadu.
Já ji tam nemám, tak jsem měl oprýskaný zmíněný spodní roh předního blatníku a již zmíněný spodní roh u zadních dveří, tedy prahu.
Celé jsem to nechal přestříkat, kluci to vzali i s kusem blatníku. Byli šikovní a není to vůbec vidět.
Potom jsem namontoval přední zástěrky.
Čěkám, hledám nějaké fólie, které bych nalepil nebo nechal nalepit na zmíněný roh prahu zadních dveří. Poradíte někdo? Přece by to mohl někdo udělat, když umějí polepit celé auto...
No a přední zástěrky mi pomohli ještě v tom, že když jedu v dešti, mám čistá boční okna. Předtím jsem málem neviděl na boční zdcátka. Z předního dolního rohu př. boč. okna bylo auto celé zacákané.
Se zástěrkama nic. Předtím jsem měl FoFoI a tam to nebylo. Skoro chci říci, že v hodně ohledech se FoFoII pohoršil. Nevím, ale asi to ti germánští Fordi tak neuměj a snažili se opisovat, ale měli hodně tmavé brýle nebo chlastali. Na VW/Škoda jsem podobné věci nenašel.
Jsem s ním spokojený, je prostornější, ale některé detaily...
No snad najdeme nějaké ty fólie....
Díky
Mám FoFoII z 2005. Koukal jsem na novější a našelj sem u něj umělou lištu na spodním lemu, rohu předního blatníku, která se táhne po celém prahu dozadu.
Já ji tam nemám, tak jsem měl oprýskaný zmíněný spodní roh předního blatníku a již zmíněný spodní roh u zadních dveří, tedy prahu.
Celé jsem to nechal přestříkat, kluci to vzali i s kusem blatníku. Byli šikovní a není to vůbec vidět.
Potom jsem namontoval přední zástěrky.
Čěkám, hledám nějaké fólie, které bych nalepil nebo nechal nalepit na zmíněný roh prahu zadních dveří. Poradíte někdo? Přece by to mohl někdo udělat, když umějí polepit celé auto...
No a přední zástěrky mi pomohli ještě v tom, že když jedu v dešti, mám čistá boční okna. Předtím jsem málem neviděl na boční zdcátka. Z předního dolního rohu př. boč. okna bylo auto celé zacákané.
Se zástěrkama nic. Předtím jsem měl FoFoI a tam to nebylo. Skoro chci říci, že v hodně ohledech se FoFoII pohoršil. Nevím, ale asi to ti germánští Fordi tak neuměj a snažili se opisovat, ale měli hodně tmavé brýle nebo chlastali. Na VW/Škoda jsem podobné věci nenašel.
Jsem s ním spokojený, je prostornější, ale některé detaily...

No snad najdeme nějaké ty fólie....
Díky
Ford Focus II 1.6 TDCi 80 kW, GHIA, 10/2004
- Norbert
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Folie na polepenie rohov doporučí myslím každá dobrá autolakovňa, lepia to tam dodatočne už dnes celkom bežne.
Naposledy upravil(a) Norbert dne 05.08.2009 18:00, celkem upraveno 1 x.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
v cechach jen lak kapoty , zadne kitovani , cca 5-6000kcpatex píše:Bol som na kontrole laku po 3rokoch, tiež mi zistili uvedený problém, pritom to tam už mám 2 roky,teraz mi bolo povedané v BA Sum. že mi záruku nepotvrdia pokiaľ sa to neopraví, na môj dotaz koľko to bude stáť strohá odpoveď 22.tis Sk,- to si tú záruku čo propagujú 12rokov môžu nechať, všimol som si to po roku na aute ale keď mi prešla vždy kontrola tak som myslel že to je ok.Zásterky tam mám po 1 roku , najazdených cca 8000km.Akonáhle Vám prejde záruka tak sa s Vami ani nebavia a tych 22.000,-Sk sa mi zdá prehnaných.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé