"Tak je to asi jasné,že 99 takovou vymoženost neměli.A tobě konkrétně
ta klima bez aut.ofuku oken teď funguje?Zkus to prosím.

Jestli je to otázka na mne, tak mně funguje normálně.

To chmelko:chmelko píše:chceš povedat, že to máš inak?
no, ale já nemám 99-kuDavidcalek píše:Tak je to asi jasné,že 99 takovou vymoženost neměli.A tobě konkrétněHurvajs píše:Mně taky ne a taky nemám na obou ovladačích nic oranžového, vše bílé a klima mi při ofuku okna taky nespíná.Skubi píše: když dám ofuk čelního, tak vnitřní cirkulace mi nejde
ta klima bez aut.ofuku oken teď funguje?Zkus to prosím.![]()
![]()
Toz ja se svojim 1999 potvrzuji ty cca +4 stupne. Byly asi plus 2 a nesepla. Pokud mam ofuk na cokoli mimo "0" a dam ofuk uplne doprava, klima zapne (podminka teploty samo stale funguje). Je tu teoreticka sance, ze mi klima odesla prave kdyz sem to chtel otestovat, ted mi jen zbyva pockat az tu o5 bude nad ty cca 4 stupne, ale zatim to vypada dost blbe: http://www.fmi.fi/weather/local.html?kunta=Vaasalibe píše:V systemu klimy je nekolik cidel - pokud je tlak pod 1,8 bar, tak se klima nesepne, dalsi cidlo hlida vysoky tlak - kdyz je tlak pres 22 bar, tak se klima vypne, dale je tam teplotni cidlo - kdyz je teplota mensi nez +4 °C, tak by se klima taky nemela sepnout.
Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, kdyz byla teplota kolem tech 4 °C, tak se mi klima nesepla, vcera kdy bylo tepleji, tak mi bez problemu klima bezela.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host