Rád bych si pořídil nějaký MP4 přehrávač...Na nějakou značku nekoukám.Využil bych ho především v autě,abych už nemusel dokola pálit hudební cd.Koukal jsem,že skoro všechny mají nabíjení přes USB stejně jako navi...Jaký přehravač vlastníte?Mě zaujal tenhle...
http://sn.aukro.cz/item709284930_16_gb_ ... ykovy.html
MP4 přehrávač
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: MP4 přehrávač
To fakt nikdo nekupoval? 

- stana1
- Nováček
Ahoj,tak já jsem ho měl,koupil jsem ho přímo na eBay,byl to ten samý jen měl 8GB.
Fungoval mi asi jen 4 hod.!!! Hned první problém bylo ho zapnou nebo vypnout to pokaždé až na několikátý pokus,další že při propojení s PC se ne pokaždé napoprvé načetl,musel jsem znovu vytáhnou kabel z USB a znovu připojit,nakopíroval jsem si tam nějakou hudbu asi 6GB a listoval složkama ,zkoušel různá nastavení EQ a najednou se přehrávač začal zpomalovat,přestával reagovat na povely až zatuhl.
Tak jsem ho resetoval,normálně naběhl ale byl stále pomalý.Myslel jsem si,že jak jsem si hrál různě s těma funkcema tak jsem něco v nastavení podělal tak jsem dal "tovární nastavení".Řeč se nastavila na angličtinu a konec,už jsem se nedostal nikam ani po resetu.
Po domluvě s prodejcem jsem ho poslal zpátky do Hong Kongu na výměnu(111kč).
Na tom aukru to mají pěkně předražený,ještě že jsem za to dal o hodně méně i když jsem musel zaplatit to poštovné zpět.
Uvidím jak dopadne ten další kus,možná jsem měl smůlu na špatný kousek,těžko radit ale taková je zatím moje zkušenost s čínským plagiátem.
Fungoval mi asi jen 4 hod.!!! Hned první problém bylo ho zapnou nebo vypnout to pokaždé až na několikátý pokus,další že při propojení s PC se ne pokaždé napoprvé načetl,musel jsem znovu vytáhnou kabel z USB a znovu připojit,nakopíroval jsem si tam nějakou hudbu asi 6GB a listoval složkama ,zkoušel různá nastavení EQ a najednou se přehrávač začal zpomalovat,přestával reagovat na povely až zatuhl.
Tak jsem ho resetoval,normálně naběhl ale byl stále pomalý.Myslel jsem si,že jak jsem si hrál různě s těma funkcema tak jsem něco v nastavení podělal tak jsem dal "tovární nastavení".Řeč se nastavila na angličtinu a konec,už jsem se nedostal nikam ani po resetu.
Po domluvě s prodejcem jsem ho poslal zpátky do Hong Kongu na výměnu(111kč).
Na tom aukru to mají pěkně předražený,ještě že jsem za to dal o hodně méně i když jsem musel zaplatit to poštovné zpět.
Uvidím jak dopadne ten další kus,možná jsem měl smůlu na špatný kousek,těžko radit ale taková je zatím moje zkušenost s čínským plagiátem.
Ford Focus kombi 1.6 16V GHIA r.v. 99

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A kolik Tě stál jestli se můžu zeptat...?Na ebay nechodím.Takže Ty sám si ho za kilo reklamuješ a teď jsi ve fázi kdy by Ti měl výrobce poslat nový kus?
- stana1
- Nováček
Jo,doufám,že mi prodejce pošle nový kus ,že se na mě nevykašle,měl celkem dost vysoké hodnocení spolehlivosti tak snad to bude ok.
Stál mě 39US.dolarů i s poštovným.
Ti prodejci na Aukru si domluví s prodejcem v Hong Kongu množstevní slevu,vemou několik kusů a pak to tady dávají za ty nehorázný prachy.
Teď jsem ve fázi,že se dívám na netu po něčem co je u nás ke koupení a zatím se mi líbí, i podle recenzí, SanDisk Sansa Fuze.Přehrávač chci převážně jen na hudbu,video a fotky mě ani tak moc nezajímají ale zase nechci nějaké moc malé tintítko abych ho byl schopen svýma tlapama ovládat.
Stál mě 39US.dolarů i s poštovným.
Ti prodejci na Aukru si domluví s prodejcem v Hong Kongu množstevní slevu,vemou několik kusů a pak to tady dávají za ty nehorázný prachy.
Teď jsem ve fázi,že se dívám na netu po něčem co je u nás ke koupení a zatím se mi líbí, i podle recenzí, SanDisk Sansa Fuze.Přehrávač chci převážně jen na hudbu,video a fotky mě ani tak moc nezajímají ale zase nechci nějaké moc malé tintítko abych ho byl schopen svýma tlapama ovládat.
Ford Focus kombi 1.6 16V GHIA r.v. 99

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Kota - vim, ze pisu asi pozde, ale presne tento mam. Pravda, co do kvality to moc vychvalovat nemuzu, ale kapacitu to ma presnou jak uvadel vyrobce, zatim mne funguje - nekdy od minule zimy. A hlavne je dobra siroka obrazovka...mam tam par filmu a diva se na to docela fajn.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pozdě ne
Jsem stále v rozhodovací fázy,nějak nestíhám.No,kdybys mi sem hodil pár fotek nebo dokonce nějaké video jak to vypadá i co se týče kvality obrazu,byl bych vděčný