Tlumiče,pružiny
- Honza
- Zkušený
- Honza
- Zkušený
Foki myslíš že mezi těma pružinama Weitec a Eibach bude velký rozdíl?foki píše:pruziny na kombi od firem :
H&R 5700 kc
KW 5500 kc
weitec 4500 kc
K.A.W. 6800 kc
eibach 6200 kc
FK 5400 kc
supersport 5600 kc
vcetne postovneho do CR
Nemáte s tím někdo zkušenost?
FF 1.6 16V Ghia 1999 metla ala Masox
Eibach,Green Twister....

- Honza
- Zkušený
Našel jsem na netu stavitelný podvozek na FF za zajímavou cenu,ale nějak nikde nenacházím informace o téhle značce...třeba najdu.
Co Ty na to Foki?
http://www.spoilercentrum.cz/shop/ford/ ... cus-v-maxx
http://www.autokseft.cz/vmaxx-m-63.html?filter_id=163
Co Ty na to Foki?
http://www.spoilercentrum.cz/shop/ford/ ... cus-v-maxx
http://www.autokseft.cz/vmaxx-m-63.html?filter_id=163
Eibach,Green Twister....

- Honza
- Zkušený
Foki,já vím,že otravuju,ale potřebuju s tím fakt poradit,ať vím,co koupit,než k Tobě přijedu.
Teď jsem zase četl úplně rozdílné názory na podvozek.
Buď že samotné pružiny nikdy,nebo jedině s novýma tlumičema,jinej zase říká,že stavitelný podvozek z toho udělá kostitřas,já už jsem z toho jelen
Teď jsem zase četl úplně rozdílné názory na podvozek.
Buď že samotné pružiny nikdy,nebo jedině s novýma tlumičema,jinej zase říká,že stavitelný podvozek z toho udělá kostitřas,já už jsem z toho jelen
Eibach,Green Twister....

- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
For Honza:
trochu se do toho vložím jestli nevadí,dělám hodně do rallysportu,tak ti poradím ohledně podvozku.
Samotné pružiny se dají dobře zkombinovat s tvrdými tlumiči,bez nějakých problémů naklánění v zatáčce,odskakování od vozovky,auto je krásně přilepené k vozovce a drží ideální stopu.
Zaručeně bych je nedával na měkké tlumiče,zaprvé ti rychle odejdou tlumiče a auto bude nestabilní,sice bude snížené ale výsledný efekt žádný.
stavitelný podvozek,nejlepší volba na podvozek,tady si můžeš nastavit podle sebe jak ti to bude vyhovovat a v jakých podmínkách jezdíš ,výšku vozidla a tuhost pérování.určitě žádný kostitřas
trochu se do toho vložím jestli nevadí,dělám hodně do rallysportu,tak ti poradím ohledně podvozku.
Samotné pružiny se dají dobře zkombinovat s tvrdými tlumiči,bez nějakých problémů naklánění v zatáčce,odskakování od vozovky,auto je krásně přilepené k vozovce a drží ideální stopu.
Zaručeně bych je nedával na měkké tlumiče,zaprvé ti rychle odejdou tlumiče a auto bude nestabilní,sice bude snížené ale výsledný efekt žádný.
stavitelný podvozek,nejlepší volba na podvozek,tady si můžeš nastavit podle sebe jak ti to bude vyhovovat a v jakých podmínkách jezdíš ,výšku vozidla a tuhost pérování.určitě žádný kostitřas
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem dal stavitelnej na RS a vyjel z garaze ( mam tady zatím sterk) dojel k brane spocital vsechny kaminky , pak pomalinku zacouvalzpet a dal jsem tam jen pruziny ( vypada to pekne , není to tvrde a stelovaky lezi v garazi v rohu .) tlumice jsem tam dal origo a ne nove .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to driver : myslis ze nemci stavi vsechno na tvrdo ? s kazdým autem ktere melo stelovaky jsem hopsal jak na pruzine .
k tem jenom pruzinam -vim ze ten tlumic pracuje jinde , ale proc by mel odejit kdyz bude o 3 cm niz ?
a pokud budes kupovat jine tlumice tak to je fakt lepsi koupit stelovaky
k tem jenom pruzinam -vim ze ten tlumic pracuje jinde , ale proc by mel odejit kdyz bude o 3 cm niz ?
a pokud budes kupovat jine tlumice tak to je fakt lepsi koupit stelovaky
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
tyhle moc neznám ty vmaxx,přikláněl bych se spíš k eibechům nebo k HR
http://www.eibach.cz/
http://www.eibach.cz/
- Honza
- Zkušený
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Foki
podle toho jaké štelováky tam dáš a jak si je seřídíš,před focusem jsem jezdil ve feldě,upravil jsem si ji včetně podvozku,dal jsem tam stavitelný od H+P a nemůžu říct že by nějak skákal.
tlumič je sice níž,ale není přispůsobený natu tvrdou pružinu,tudíž tito změkne,a odskakuje tito od vozovky a tím pádem nemáš dobrou přilnavost k vozovce,takže jak to pruží tak tito od vozovky bouchá do tlumiče a tím je tam větší propružení při kterém ti rychlej řídne olej v tlumíčích a tím se opotřebovávají.
podle toho jaké štelováky tam dáš a jak si je seřídíš,před focusem jsem jezdil ve feldě,upravil jsem si ji včetně podvozku,dal jsem tam stavitelný od H+P a nemůžu říct že by nějak skákal.
tlumič je sice níž,ale není přispůsobený natu tvrdou pružinu,tudíž tito změkne,a odskakuje tito od vozovky a tím pádem nemáš dobrou přilnavost k vozovce,takže jak to pruží tak tito od vozovky bouchá do tlumiče a tím je tam větší propružení při kterém ti rychlej řídne olej v tlumíčích a tím se opotřebovávají.
- driver
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: