6000CD -bluetooth
- pitras78
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: 6000CD -bluetooth
Hm..takže jsem zjistil že k tomu aby začlo fungovat BT je zapotřebí externí BT modul: viz text ze stánek...http://moje.auto.cz/Naib/fofik-alias-ar ... ml?diskuse
:ještě nevím přesně, protože v návodu nic není, jen možnost aktivace bloetooth v menu rádia, což nefunguje, protože modul s bluetooth není standardně dodáván,ale dle informací prodejce by měl jít s rádiem propojit jakýkoliv bloetooth modul(třeba PAROT cca 4000,-) a ten ovládat pomoci rádia, takže na palubce nepřibude žádná další "krabička "
:ještě nevím přesně, protože v návodu nic není, jen možnost aktivace bloetooth v menu rádia, což nefunguje, protože modul s bluetooth není standardně dodáván,ale dle informací prodejce by měl jít s rádiem propojit jakýkoliv bloetooth modul(třeba PAROT cca 4000,-) a ten ovládat pomoci rádia, takže na palubce nepřibude žádná další "krabička "
Ford Focus Turnier 1.6 16V Style, black metal, combi, r.v.2009 FL
-
- Nováček
To pitras 78: Máš na ovládání rádia pod volantem shoraještě jedno tlačítko "Voice"? Pokud ano, tak máš již ten modul pro hlasovou komunikaci zabudovaný.
FoFo II, 1,8 TDCi, 4/2006, jeansblue
- pitras78
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nemám...takže sehnat jedině ten BT modul a bude to fachat 

-
- Nováček
Pro jistotu se ještě můžeš podívat. Tento modul najdeš, když vymontuješ schránku u spolujezdce, tak nad ní nahoře černá krabička velikosti ca 100x80x20 mm, výrobce Nokia.
Jinak stojí podle mých informací ca 270,-Euro. a samozřejmě jesli tam máš připravené kabely a nad Tebou u vnitřního osvětlení je umístěný mikrofon, takže bez této přípravy to asi vyjde opravdu dost drahé.
Jinak stojí podle mých informací ca 270,-Euro. a samozřejmě jesli tam máš připravené kabely a nad Tebou u vnitřního osvětlení je umístěný mikrofon, takže bez této přípravy to asi vyjde opravdu dost drahé.
- pitras78
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo ,už jsem si všimnul toho otvoru uprostřed lampičky osvětlení...ale nevím jestli je tam micrak....ok,zkusim teda zdemonrtovat tu schránku.
Dík.
Dík.
-
- Nováček
Podívej se a když tak jestli tam máš kabel s obdélníkovým konektoren - má vyklápěcí zajištění/jako většina ostatních/ a tenké piny. Pokud bys jej našel, ozvi se a mohu Ti jej pro kontrolu detailněji popsat a příp. zkontrolovat, jaké kabely mi vedou do rádia. V mém autě to bylo, ale musel jsem jej nechat znovu naprogramovat, řekli mi k tomu pouze že se "ztratil" program, pravděpodobně déle odpojenou baterií . Takže i toto by mohl být u Tebe ten důvod.
- pitras78
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Ahojte aj ja mám tento problém s rádiom FORD 6000cd je to ten novší model a taktiež nefunguje bluetooth Mám aj tlačidlo voice na ovládaní rádia pod volantom ale toto tlačidlo nereaguje Ked som kúpil auto a skúšal som to stlačit vtedy niečo kecala po nemecky a od vtedy nič Je tam aj držiak na telefon TYP:cr40 pre nejakú nokiu Dá sa pripojit cez Bluetooth aj iný tel ako nokia?
- wolfie
- Nováček
já mám to CD 6000 nejnovější a taky na něm mám 2 telefonky a při jejich zmáčknutí se vypne zvuk "mute" BT jsem v menu nenašel..myslíte, že je možný, že by tam to handsfree šlo taky nějak vykoumat? Je mi divný proč by tam ty telefonky byly kdyby byly k ničemu 

Mondeo IV 2.0TDCi
-
- Nováček
Zkus nastavit v menu rádia BT ON /jak bylo popsáno v předchozích příspěvcích/ a potom zkus při zapnutém klíčku a rádiu vyhledat mobilem zařízení.majky BB píše:Ahojte aj ja mám tento problém s rádiom FORD 6000cd je to ten novší model a taktiež nefunguje bluetooth Mám aj tlačidlo voice na ovládaní rádia pod volantom ale toto tlačidlo nereaguje Ked som kúpil auto a skúšal som to stlačit vtedy niečo kecala po nemecky a od vtedy nič Je tam aj držiak na telefon TYP:cr40 pre nejakú nokiu Dá sa pripojit cez Bluetooth aj iný tel ako nokia?
Jestliže jej najde, kód je 1111. Mě to funguje i s jinými telefony.
Pokud je spojený, měl by se ti po stlačení telefonu na rádiu objevit název Tvého telefonu a na telefonu máš ikonu HF.
Pokud jej nenajde, potřebuješ přehrát soft, také jsem to nechával dělat ale v německu - tady se na to moc netvářili.
Jinak mluvení po stlačení tlačítka Voice je pro hlasové ovládání klimatizace,ventilátoru a rádia - nepoužívám to, potřebuje to poměrně přesnou artikulaci.
Pokud bys chtěl, mám návod, ale jen v Němčině, mohu Ti jej oskenovat.
-
- Nováček
Míra : To by bolo fajn ten návod. Tak ak budes mat cas naskenuj. Vopred ti dakujem a idem skúsit tak ako si napísal.
-
- Nováček
Míra: Tak som to bol skúšat no nič také tam nieje ajked k autu som dostal knižky Bluetooth und Sprachsteuerung a Bedienungsanleitung Audio Systeme všetko je tam opísané no v rádiu sa k tomu BT neviem dostat.
-
- Nováček
Zdravim, mam uplne ten samy problem, mam radio Ford 6000 CD(to nejnovejsi), na nem jsou tlacitka telefonku (cerveny a zeleny), ale pri zmacknuti pracuji jen jako "mute", takze urcite nejaka priprava pro BT tam musi byt, tak by me zajimalo, co se s tim da delat, popripade, kolik by tak stalo zprovozneni BT na tomto radiu? diky za info,.
-
- Test driver
To ze su tam tlacitka,nieje dokazom pritomnosti BT.Podla mna ak nemas hlasove ovladanie,tak ho tam nemas.
-
- Nováček
no, bylo mi receno, ze to ma pripravu na na telefon, tak ale handsfreecko by to teda melo nejak podporovat, kdybych tomu necim pomohl ne?