Rozvody - kompletni info na straně 62

Motor, převodovka ...
Moderátor:ZaQik
Zamčeno
MartyBartos
Junior
Junior

Re: rozvody

Příspěvek od MartyBartos » 09.09.2009 19:33

Hrasek píše:
MartyBartos píše:Hej, tak tady to zklouzlo do diskuze teda, super počtení. :lol:

To foki: to víš IT a auto... :wink:
Vis ja mam auto na to aby me odvezlo do prace, kde si sednu a tukam si do klavesnice. A ty mas auto na to aby te zivilo. Tak neprud. Ja si auto castecne dokazu opravit kdyz ne tak zajedu k nekomu, nekam,ale pochybuju ze ty si dokazes opravit kompl. Mam rad takovy ty vlez prdelky a patolizaly. Myslis ze ti admin koupi liatko za to ze mu lezes do prdele?
Tak pozor, pozor na pusu pane IT :!: :lol: Jste se nám z toho všeho nějak rozohnil. :) U člověka, který si jen jezdí ťukat do klávesnice a ještě k tomu má rád, jak sám uvádíš, vlez prdelky a patolízali, mě to ale vlastně ani nepřekvapuje. :mrgreen: :lol:

A odpověď na tvojí poslední otázku: Ač bych si to teď opravdu moc přál, tak myslím, že ne, nekoupí. :mrgreen:

Maj sa fajnej, hraj si dál s 0 a 1 a schlaď si čtyřjádro. :lol: :wink:
1.8, benzín, 3dv, r.v.00 - PRODÁNO, nyní MAZDA RX-8, 231 HP, sport packet, r.v.04
Obrázek
1.6, benzín, 5dv, r.v.03, Ghia
Obrázek
Gallery: 1.8 Black Pearl

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 09.09.2009 19:36

Staci takto?
Přílohy
vacka.jpg
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Pirát
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pirát » 09.09.2009 19:38

To Hrašek,nic proti tobě,ale foki má pravdu,svíčky bosch= na vyliš prdel,alespon do focuse,olej 10W40= na vyliš prdel,jinej filtr než motorcraft(fo mo co)=na vyliš prdel(raděj se podívej jestli ti neteče olej,gumky jsou na neorigo nějaké sazovité) a tak se dá pokračovat,ale třeba jak si psal brzdy origo za 6000 předek,tak účel naprosto splní italian kotouč 2ks za 2000 a desky ferodo(tvrdé) za 1100,takže možná rozumíš počítačům,ale autům bohužel ne a tvůj zázračnej kamoš mechoš se akorát usmívá,jak jdou z tebe krásně tahat love,tak si to přeber jak chceš,čus.
Ford focus 1,8i 11/2002 black panther.

Hrasek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrasek » 09.09.2009 20:34

Pirát píše:To Hrašek,nic proti tobě,ale foki má pravdu,svíčky bosch= na vyliš prdel,alespon do focuse,olej 10W40= na vyliš prdel,jinej filtr než motorcraft(fo mo co)=na vyliš prdel(raděj se podívej jestli ti neteče olej,gumky jsou na neorigo nějaké sazovité) a tak se dá pokračovat,ale třeba jak si psal brzdy origo za 6000 předek,tak účel naprosto splní italian kotouč 2ks za 2000 a desky ferodo(tvrdé) za 1100,takže možná rozumíš počítačům,ale autům bohužel ne a tvůj zázračnej kamoš mechoš se akorát usmívá,jak jdou z tebe krásně tahat love,tak si to přeber jak chceš,čus.
Ok v poho no co se da delat, ja nastesti menil jen rozvody a olej. Nikde nic netece. Brzdy zatim brzdi a vsechno je ok. Mechos neni muj kamos, kamos je ten co tam dela. Jinak dily si kupuju sam a co se tyce toho oleje kdyz bylo na cedulce napsany 10W40tak proc bych tam lil neco jinyho. Ja co jsem mel benziny a i u diselu jsem mel svicky/zhavice Bosch a zadnej problem. Na toledu jsem menil brzdy a je fakt ze tam jsem daval kotouce Bremba a desky Ferodo a taky to brzdilo, jenze to auto bylo na prechodny cas na couracku po meste a bral jsem co nejlevnejsi dily. Ja zas nepotrebuju vsechno nejlevnejsi to neni zas rozumny. Na Astru jsem si koupil nejaky levny sterace poskrabali me sklo. Je to blbost ale i zkusenost. A u tech brzd se ridim pravidlem co neubrzdis neukecas. Kamos nechal na audine menit desticky dal tam nejaky levny smejdy protoze se mu nechtelo davat o litr vic a na dalnici pri 180 kdyz musel brzdit tak ho moc neposlechly. A kupovat nejaky Ate, Starline to radsi priplatim.

Pirát
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pirát » 09.09.2009 21:14

To hrasek,no tak když jsi tak chytrej,tak nechápu,proč sem vůbec chodíš? A jinak jak píšeš ate,že je šmejd,tak zkus sundat přední kolo u svého focuse a mrkni co je na brzdovém třmenu napsáno,já ti to klidně prozradím je tam ate,takže asi jsis koupil šmejda a ještě k tomu tvymu kamošovi co ti nechává spravovat auto neorig olej filtr je za 100kč a ne za 300kč jinak brzdy se musí umět složit,myslým kotouče a desky k sobě musí jít a nemyslým,že ferodo je aušus a pak se to vyhodí i s kotoučema(za tu cenu aby ne),prostě si musíš přiznat,že v autech se nevyznáš a z počítače se taky všechno nedozvíš,ale servisy na někom vydělávat musí,takže když nic nevíš,tak nedělej machra,hled si kompu a auto dej kamošovi do servisu,at si na tobě pořádně namastí kapsu.
Ford focus 1,8i 11/2002 black panther.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 09.09.2009 21:21

to hrasek : odbocim jeste jednou od tematu , pokud nebudes dodrzovat pravidla a nadale nekoho slovne napadat , tak se budeme muset podle pravidel rozloucit

a napisu ti jeste jedno , admina jsem nedostal ze nikoho nesehnaly ani ze soucitu , tak nejak jsem mel pred 5ti lety napad zalozit tyhle stranky vcetne tohoto fora . a protoze takových jako jsi ty uz tu par bylo , tak si myslim ze pocetne focusacke rodine delas jen ostudu . mel by jsi se nad sebou zamyslet . tebe nikdo neurazel ale ty urazis kde koho .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 09.09.2009 21:43

agrin píše:Prosim vas asi to tu bylo zminěno ale nějak sem to nedohledal. Po kolika km se dlaji rozvody u fofo 1.8 TDci 85kw? predem děkuji za kladnou odpověd :lol:
Hnací remen vackového hrídele Každých 160.000 km / 10 let - výmena (operace 21 304 9)
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

hihi
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od hihi » 09.09.2009 23:01

To Hrasek: zase si jednou neco napisu, protoze to tu roky prakticky jen ctu. Foki to tu prakticky vlastni a velka cast zdejsich prispevatelu se s snim setkala osobne. Jeho nazor je podlozen praxi a to tak dobrou, ze k nemu lidi jedou i par set(!) km a usetri. A to nemluvim o spickove kvalite odvedene prace. Ta tkvi predevsim v tom, ze neexperimentuje s nahradnimi dily a pouziva zasadne to, co narizuje vyrobce. Kdyz rekne, ze neco ma byt tak a tak, tak to tak ma byt. Ja bych kazdopadne vymenil servis, byt v nem dela kamos. PS: sveho kamose a dobreho mechanika si na zaklade zdejsich informaci "skolim" v opravach fokuse sam, protoze mam sem tam neco nacteno a uz zjistil, ze nekecam.
Omlouvam se za prispevek, klidne ho smazte.
FF MK3, 2015, 1.5 TDCi 88 kW
byl FF kombi 09,TDCi,66kW+DPF
byl FoFo kombi 99, TDDI,66kW,Ghia, Diamond White

Vewehr
Junior
Junior

Příspěvek od Vewehr » 10.09.2009 07:42

Osobně jsem taky (jako mnoho jinvých) od známeho skončil u servisu Ford. A je to dobrá volba.Ceny běžných oprav nejsou zas tak rozdílné a mám s nimi dobré zkušenosti. Některé věci mi i rozmluvili :-). Do motorů nevidím, tak do nich raději nešahám. Pošolichat elektriku v kabině ještě zvládnu, ale dál bych nerad. Nejsem Ferda mravenec. Ani brouk Pytlík... BTW, origo díly jsou až asi na jedinou výjimku vážně větší jistota - palivový filtr pořád tlačí Bosch. Tak jsem si řekl o HDF924 a zase spokojenost :wink:.
Ford Focus II Combi 1,6 16V, 2006, 74 kW, Stříbrný

Perňa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perňa » 10.09.2009 09:52

Kluci já Vás obdivuji.....a velice rád bych se poznal s Fokim. Né nemyslím to tak že bych s ním třeba nesouhlasil,ale to co valíte za Váš styl jednání na těchto stránkách je neoriginální jednání i když používáte originální díly.
Kde sidlí pan Foki, když budu mít cestu velice rád se s ním poznám.
Ono jde jen o to slušné jednání. jako ano koupil jsis díly od jiného DODAVATELE, ale můžete taky slušně poradit a říct mu, že by příště bylo dobré udělat to a to.....
Další věc...někdo se na něco ptá....14 dní pryč stránka prázdná, napíše svoje náměty a jak pokročil a hned se po něm všeci začnou navážet.
A že nejezdí do originálního servisu s originálníma dílama vůbec není špatný, a že důvěřuje jak vy tady šíříte ke garážníkovi???
Kdyby měli někteří jezdit jen k Fokimu několik set km tak ty rozvody asi nebude mít cenu měnit při té cestě....)
Toť pouze můj názor a píšu Hráškovi svoje...

Klidně mě vyBANujte mě to vůbec vadit nebude.....
Je to jen o lidech....,ale Vy asi nejste ochotní a nevím co.....
není to o autech, ale o lidech.....

....bez vozu...

Hrasek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrasek » 10.09.2009 10:21

Perňa píše:Kluci já Vás obdivuji.....a velice rád bych se poznal s Fokim. Né nemyslím to tak že bych s ním třeba nesouhlasil,ale to co valíte za Váš styl jednání na těchto stránkách je neoriginální jednání i když používáte originální díly.
Ono jde jen o to slušné jednání. jako ano koupil jsis díly od jiného DODAVATELE, ale můžete taky slušně poradit a říct mu, že by příště bylo dobré udělat to a to.....
Další věc...někdo se na něco ptá....14 dní pryč stránka prázdná, napíše svoje náměty a jak pokročil a hned se po něm všeci začnou navážet.
A že nejezdí do originálního servisu s originálníma dílama vůbec není špatný, a že důvěřuje jak vy tady šíříte ke garážníkovi???
Kdyby měli někteří jezdit jen k Fokimu několik set km tak ty rozvody asi nebude mít cenu měnit při té cestě....)

Je to jen o lidech....,ale Vy asi nejste ochotní a nevím co.....
Ono to zacalo kdyz jsem odepsal marek_ke ze 230EUR bych za vymenu rozvodu a filtru nedal. A to taky nedam. Tady je proste 5ti lety tvrdy jadro, ja priznam ze jsem vyjel ale me to nasralo. A ptal jsem se par lidi kdyz jim menili rozvody jestli menili i sroub na klice a nikomu. Standartne se to asi nedela tak nevim. O svoje auta jsem se vzdycky staral dobre, nikdy me zadny nikde nenechalo a to jsem mel i jiny auta nez ford takze znackou to asi nebude. Tot vse.

agrin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agrin » 10.09.2009 10:44

foki děkuji za odpověd ale mohls to podat tak aby mě to neposadilo na prdel a nevypadli oči :lol: :lol:
Ford Focus 1.8 Tdci 130ps 320Nm rv.03,17"alu ford orig., xenony,autochip
šedá magnum
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=16888

matys
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od matys » 10.09.2009 11:16

Zdravím agrin..............ptal ses,kdy se mění rozvody a foki ti dal odpověď na proběh km i na čas výměny a má pravdu .Dál už záleží na Tobě.
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST
Obrázek
Obrázek

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 10.09.2009 11:57

Kluci já Vás obdivuji.....a velice rád bych se poznal s Fokim.
klidne muzes zajet do budejovic , ja lidem neslibuju levne , ale kvalitni , a proto treba nekdo spoji vylet a servis a vi ze to ma kvalitne a za prijatelne penize levneji nez ve fordu , draz nez u nekho v garazi z replik (i kdyz podle hraska kdyz vidim ceny replik tak si nejsem tak jistej :mrgreen: ) Né nemyslím to tak že bych s ním třeba nesouhlasil,ale to co valíte za Váš styl jednání na těchto stránkách je neoriginální jednání i když používáte originální díly.nevim v cem je to neoriginalni jednani :mrgreen:
Ono jde jen o to slušné jednání. jako ano koupil jsis díly od jiného DODAVATELE, ale můžete taky slušně poradit a říct mu, že by příště bylo dobré udělat to a to.....tady jde spis o to kdyz se nekdo chvasta jak dobre koupil neoriginal tak se napise pro nekoupil za min original , to same olej , neco je predepsane a pouzije neco jineho
Další věc...někdo se na něco ptá....14 dní pryč stránka prázdná, napíše svoje náměty a jak pokročil a hned se po něm všeci začnou navážet.on se neptal on zdelil ze si objednal rozvody a diskuze se rozjela kdyz marek napsal cenu a hrasek napsal jak je to drahy
A že nejezdí do originálního servisu s originálníma dílama vůbec není špatný, a že důvěřuje jak vy tady šíříte ke garážníkovi??? nikdo nerekl ze ma jezdit do original servisú ale ze kdyz pouzije original dily za prijatelnou cenu tak udela nejlip a hlavne kdyz tomu nekdo rozumi tak to nezkazi ale kde kdo v garazi umi kde co udelat ale co je to platne kdyz nedodrzuje technicky postup a nemeni co se ma - v tom to bylo myslene ze pak je lepsi original servis

Je to jen o lidech....,ale Vy asi nejste ochotní a nevím co.....jsme ochtoni ale kdyz 25letej frocek zacne nekoho urazet idiotama obzvlast kdyz tomu hovno rozumí tak se nezlob ale to mi prijde trochu ujety nemyslis ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 10.09.2009 11:59

agrin píše:foki děkuji za odpověd ale mohls to podat tak aby mě to neposadilo na prdel a nevypadli oči :lol: :lol:
ja jsem to zkopiroval z programu na servisy . doslova a do pismene :lol:
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :

Zamčeno

Zpět na „Motor“