Kluci já Vás obdivuji.....a velice rád bych se poznal s Fokim.
klidne muzes zajet do budejovic , ja lidem neslibuju levne , ale kvalitni , a proto treba nekdo spoji vylet a servis a vi ze to ma kvalitne a za prijatelne penize levneji nez ve fordu , draz nez u nekho v garazi z replik (i kdyz podle hraska kdyz vidim ceny replik tak si nejsem tak jistej
) Né nemyslím to tak že bych s ním třeba nesouhlasil,ale to co valíte za Váš styl jednání na těchto stránkách je neoriginální jednání i když používáte originální díly.
nevim v cem je to neoriginalni jednani
Kde sidlí pan Foki, když budu mít cestu velice rád se s ním poznám.
Ono jde jen o to slušné jednání. jako ano koupil jsis díly od jiného DODAVATELE, ale můžete taky slušně poradit a říct mu, že by příště bylo dobré udělat to a to.....
tady jde spis o to kdyz se nekdo chvasta jak dobre koupil neoriginal tak se napise pro nekoupil za min original , to same olej , neco je predepsane a pouzije neco jineho
Další věc...někdo se na něco ptá....14 dní pryč stránka prázdná, napíše svoje náměty a jak pokročil a hned se po něm všeci začnou navážet.
on se neptal on zdelil ze si objednal rozvody a diskuze se rozjela kdyz marek napsal cenu a hrasek napsal jak je to drahy
A že nejezdí do originálního servisu s originálníma dílama vůbec není špatný, a že důvěřuje jak vy tady šíříte ke garážníkovi???
nikdo nerekl ze ma jezdit do original servisú ale ze kdyz pouzije original dily za prijatelnou cenu tak udela nejlip a hlavne kdyz tomu nekdo rozumi tak to nezkazi ale kde kdo v garazi umi kde co udelat ale co je to platne kdyz nedodrzuje technicky postup a nemeni co se ma - v tom to bylo myslene ze pak je lepsi original servis
Kdyby měli někteří jezdit jen k Fokimu několik set km tak ty rozvody asi nebude mít cenu měnit při té cestě....)
Toť pouze můj názor a píšu Hráškovi svoje...
Klidně mě vyBANujte mě to vůbec vadit nebude.....
Je to jen o lidech....,ale Vy asi nejste ochotní a nevím co....
.jsme ochtoni ale kdyz 25letej frocek zacne nekoho urazet idiotama obzvlast kdyz tomu hovno rozumí tak se nezlob ale to mi prijde trochu ujety nemyslis ?