http://www.adus-shop.cz/katalog.php?typ=5657 , snad ti to pomuze

taky jsme to zkousely , na dvou autech to dela stejne , na volnobeh bezi , a po pridani plynu zacne spínat ,po ubrani plynu zase sepne a zustane .zeck píše:Na jaře jsem nechal naplnit klimu, protože nechladila - prý byla prázdna a pak měřili únik a nic nenašli. v poslední době málo chladí. Dnes když jsem vyšel z auta, slyšel jsem, jak furt spínala. Může to být i něčím jiným než nedostatkem chladiva, nebo to prostě uteklo i přestože zkouška dopadla dobře?
Dodatek - teď jsem trošku potrápil klimu a sledoval jak se to chová. Na volnoběh se většinou chytne a běží bez problémů. Když ne, pomůže vypnout, cca 10sekund počkat zapnout a běží. Jak se přidá plyn, vypne se a furt to spíná cca po 6-7 sekundách. Možná čím vyšší otáčky, tím běží kratší dobu. Pak už ale na volnoběh většinou neběží. Musí se zas vypnou a zapnout. Pozoroval jste někdo tento problém? Co to muže být?
U mě to bylo málem chladiva. Bylo tam asi 100g. Teď je naplněno na plno s barvivem, nevypíná a pořádně chladí. Za měsíc se mám stavit na omrknutí nějakejma spešl brejlema a uvidíme kudy to bude utíkat.foki píše: taky jsme to zkousely , na dvou autech to dela stejne , na volnobeh bezi , a po pridani plynu zacne spínat ,po ubrani plynu zase sepne a zustane .
[/color][/b].
Dík za reakci. To je právě otázka - nechat svařit je asi možnost (samozřejmě ještě zjistit, kde to u nás v Plzni můžou dělat, protože u Fordů určitě ne a třeba v servisu specializujícím se na klimatizace moc ochotný nebyli - jak jsem psal - doporučili výměnu). Novej by taky nebyl problém - spíš se bojím, pokud je to častá závada, aby se třeba po roce nebo dvou neobjevilo totéž (což by bylo i s naplněním vyhozenejch deset tisíc). To svaření může stát cca kolik?foki píše:casta zavada , unika to stredem nítku , uz jsem to varil a zatim to drzi . ale pro jistotu jsem nechal zavarit vsechny
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host