My mame 3 psov, Bady ma 11 rokov, Bora 7 rokov a najmladsia Terka ma 5... mali sme ich este pred malym, po narodeni Alexa nikdy neublizili malemu aj ked by si to zasluzil..

tahanie za usi, sklabanie srsti a podobne.. (ale obavali sme sa, ze ako to budu brat, ked pride novy anjelik) nechcem tu kazat o tom, ako treba vychovavat psa alebo co, len hovorim moj nazor.. jasne, nebyvame v panelaku, ale v rodinnom dome, takze mozeme mat 3 psov.. ale aj v panelaku som mal vzdy aspon jedneho psa... (a hovienka som zbieral vzdy poctivo, asi ako jediny, resp. jeden z mala ludi v okoli)..
a na margo bojovych psov, mal som pitbula, akurat teraz na jarmok bolo smutne vyrocie jeho smrti, zabila ho vcela (ake ironicke) a to bol pes, ktoreho by som k malym detom len odporucal! Ziadny labrador alebo dalmatinec by sa k malemu ani nepriblizil.. Na ludi bol mily, vzdy sa tesil... je pravda, na psov zly bol horsi, ale nikdy, nikdy v zivote by neublizil cloveku.. a dovody mal na to urcite.. bral som si ho z utulku, ako polrocneho, evidentne sa ho niekto snazil utopit v igelitke.. taki ludia by mali ist do basy.. ako v amerike.. tam, pokial zanedbavas starostlivost o hocijake domace zviera, mas opletacky zo zakonom...
takze tak...

Ford Mondeo Wagon Mk4, 2.5T, Titanium X Plus, Sea Gray, 2007

Suzuki Swift 1.3 (ne, neni to ford..

)