i to jsem už na pumpě vidělObake píše:Taky nesmíš lít do benzinového motoru NAFTUdajosff99 píše:vše bylo zpusobeno špatným palivem .........dnes clověk neví ani na jaké sračky jezdí a pak si ty auta delaji co chtějí.......![]()
![]()
1,6 16v
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Damon
- Test driver

- anubis
- Nováček

startovanie
prave teraz v utorok rano som mal rovnaky problem - zaskocilo ma nenaskocenie motora. fokusik stal 4 dni na dvore, aj trochu posnezilo aj co to pomrzlo a ked som sa pobral ho prebudit zo spanku nevedel naskocit. baterka bola asi v poriadku, lebo sa pod kapotou cosi pretacalo aj z vyfuku zasmrdelo...asi som otocil klucikom 5x, potom som si zavolal odbornikovi, ktory potvrdil moju domnienku, ze 4 mesiace stare auto by malo zit aj po 4 dnoch statia. ked som sa vratil spat, nastartoval hned ako keby sa nic nedialo...
...PHM - sklady sa v strednej europe dostali do ruk ruskym vyhnancom z USA. tam v 80-90ych rokoch robili bordel ako s naftou, tak aj s benzinom. ten druhy obohacovali aj toxickym odpadom. po preleteni atlantiku sa pustili do podobneho zhodnocovania odpadu aj tu v europe, najskor v madarsku a v nasich krajoch...skoda, ze fokusik este nejazdi na vodu
...PHM - sklady sa v strednej europe dostali do ruk ruskym vyhnancom z USA. tam v 80-90ych rokoch robili bordel ako s naftou, tak aj s benzinom. ten druhy obohacovali aj toxickym odpadom. po preleteni atlantiku sa pustili do podobneho zhodnocovania odpadu aj tu v europe, najskor v madarsku a v nasich krajoch...skoda, ze fokusik este nejazdi na vodu
FoFoII 5door hatchback Collection X 74kW vyr 07/2007
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html
https://moje.auto.cz/l-n/ford-s-max.html
- canndale
- Zkušený

Ja som jazdil na rozne pumpy svetovych znaciek, ale stale som s kolisanim otaciek mal problem..
v poslednom case som sa nechal presvecit reklamou na OMV carrera 95, cena nieje az taka odlisna ako obycajna 95, jazdim na tom uz asi 7mu nadrz a mozem povedat, ze problem s kolisanim otacok vymyzol a mam dojem ze motor akokeby siel kultivovanejsie (mozno je to subjektivny dojem ze "za tie prachy" aby to nebolo dobre
)
Inak so vseobecnou kvalitou benzinu je to dost biedne.
v poslednom case som sa nechal presvecit reklamou na OMV carrera 95, cena nieje az taka odlisna ako obycajna 95, jazdim na tom uz asi 7mu nadrz a mozem povedat, ze problem s kolisanim otacok vymyzol a mam dojem ze motor akokeby siel kultivovanejsie (mozno je to subjektivny dojem ze "za tie prachy" aby to nebolo dobre
Inak so vseobecnou kvalitou benzinu je to dost biedne.
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW