Ahoj, prozrad mi, jak jsi sundal tu "otacecu ruzicu" ...matus18 píše:Vrzganie sedacky ako na starom gauci som odstranil tym ze som dal dole tu otacaciu ruzicu na ovladanie sedacky hore a dole, nastriekal do vnutra silikon aj na ruzicu a bolo po vrzgani.
Vrzání/hybani sedadla FF2
-
davei
- Nováček

vrzganie sedacky 2
Ford Focus II kombi 1,6i - r.v. 2007
-
matus18
- Nováček

Re: Vrzganie sedacky na FF II
Som na to pouzil šrubovak. Treba trochu viac zatlacit.
-
davei
- Nováček

OK. Neni tam nahodou nejaky perko nebo neco podobnyho? Staci jen hrubou silou stahnout to kolecko a je to?
Ford Focus II kombi 1,6i - r.v. 2007
-
zirafak
- Test driver

Presne tak.Trosku tomu pomoct srobovakom 
- juso
- Nováček

Ja mam tiez problem s "praskanim" soferovej sedacky pri rozbiehani a to mam 1.6 benzin
Pomoze ked zdvyhnem sedacku packou 2x.
To "vrzganie" akoze plastov som vyriesil namastenim gumeneho tesnenia na dverach uplne hore. Je to cele tak nestastne urobene. Moj test: otvoril som dvere a stiahol okno o cca 1 cm. Cely ten vrchny ram okolo skla sa uvolni asi o pol cm (na soferovych dverach do lava). Pri zatvoreni sa to zasa o pol cm posunie s5.
A este nieco drnci v dverach spolujazdca
To "vrzganie" akoze plastov som vyriesil namastenim gumeneho tesnenia na dverach uplne hore. Je to cele tak nestastne urobene. Moj test: otvoril som dvere a stiahol okno o cca 1 cm. Cely ten vrchny ram okolo skla sa uvolni asi o pol cm (na soferovych dverach do lava). Pri zatvoreni sa to zasa o pol cm posunie s5.
A este nieco drnci v dverach spolujazdca
FF2 1.6 Duratec 74kW 100k CollectionX
- Anndy
- Test driver

tie dvere. Tam bohuzial pomoze iba rozobrat tapacirung a vytlmit plastove na seba doliehajuce casti.
Nie je to take zlozite ako sa zda.
Nie je to take zlozite ako sa zda.
- juso
- Nováček

Hi All,
to praskanie sedacky co som spominal.. Bol som v servise v CZ. Sami uznali, ze to praska naozaj a snazili sa to namazat ale nepomohlo. Takze este zistia, co sa s tym da vlastne robit. To iste tie gumene tesnenia na dverach. Asi by sa malo na to stazovat viac ludi aby to zacali riesit. Pozeral som si novy focus a tam su tie gumy spravene uplne inac, takze si myslim, ze ford ako taky o tomto probleme vie.
to praskanie sedacky co som spominal.. Bol som v servise v CZ. Sami uznali, ze to praska naozaj a snazili sa to namazat ale nepomohlo. Takze este zistia, co sa s tym da vlastne robit. To iste tie gumene tesnenia na dverach. Asi by sa malo na to stazovat viac ludi aby to zacali riesit. Pozeral som si novy focus a tam su tie gumy spravene uplne inac, takze si myslim, ze ford ako taky o tomto probleme vie.
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak, po zopar kolach slalomu v BB sa hlasim do klubu vrzgajucich
Vrzga to ale tak cudne, raz akoby zo zakladne, raz akoby z bocnice okolo airbagu, aaach 
- Quickie
- Moderátor

na novom focuse, teda už vlastne na 1 ročnom focuse tie tesnenia okolo dverí vrzgaju aj mne.. Po rade, ktoru tu niekde písal žirafak som ich umyl saponátovou vodou (jar, pur...) a bolo ticho.. asi týždenjuso píše:To iste tie gumene tesnenia na dverach. Asi by sa malo na to stazovat viac ludi aby to zacali riesit. Pozeral som si novy focus a tam su tie gumy spravene uplne inac, takze si myslim, ze ford ako taky o tomto probleme vie.
po návrate z BB zrazu vrzgaju zase
takže len pravidelne úmývať
-
zirafak
- Test driver

Vidis,keby si jazdil iba normalne/presun z A-do B/,tak nemas problem 
- Quickie
- Moderátor

neska ich pojdem zase trochu poumyvať a uvidím kolko vydržia..
inak vždy jazdím z bodu A do bodu B.. ale sem tam sa pritrafí bod C so zastávkou v bode D a dvere hned vrzgaju
inak vždy jazdím z bodu A do bodu B.. ale sem tam sa pritrafí bod C so zastávkou v bode D a dvere hned vrzgaju
-
zirafak
- Test driver

Preco prispevok do temy o sedacke,ked mame veobecnu temu o vrzgani vsetkeho-mozneho-nemozneho:Quickie píše:na novom focuse, teda už vlastne na 1 ročnom focuse tie tesnenia okolo dverí vrzgaju aj mne.. Po rade, ktoru tu niekde písal žirafak som ich umyl saponátovou vodou (jar, pur...) a bolo ticho.. asi týždenjuso píše:To iste tie gumene tesnenia na dverach. Asi by sa malo na to stazovat viac ludi aby to zacali riesit. Pozeral som si novy focus a tam su tie gumy spravene uplne inac, takze si myslim, ze ford ako taky o tomto probleme vie.![]()
po návrate z BB zrazu vrzgaju zase![]()
takže len pravidelne úmývať
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=120
a tam sa docitas sposob,ktory to mne zatial odstranil definitivne.
- juso
- Nováček

Heh, by sa zislo vzdy ked sa riesi nejaky problem oznacit nejaky prispevok ako SOLUTION alebo to napisat niekde nech nemusim vsetko citat
Som lenivy 
-
PetrAT
- Junior

přátelé, soudruzi z Fordu snad čtou tuto diskuzi a :
Trend Plus
•Sportovní přední sedadla
•Tříramenný kožený volant
tak to musím zajít okouknout jak to vymysleli
Trend Plus
•Sportovní přední sedadla
•Tříramenný kožený volant
tak to musím zajít okouknout jak to vymysleli
FF II 1,6 benzín kombi Trend
-
MK2
- Test driver

Aj mě už někdy zavrzá sedačka
Hlavně při nastupování když si sedám 
PetrAT:
U výbavy Trend je tříramenný kožený volant už od března (díval jsem se do ceníku), dali to do trendu těsně po tom co jsem si já za to připlácel
A sportovní přední sedadla jsou ve výbavě od října (dle ceníku). To budou nejspíš takové co se doposud dávali do Ghia a Titanium vybavy.
Navíc co přibylo ve výbavě Trend jsou ještě kotoučové brzdy na všech kolech a nově i 16" kola
PetrAT:
U výbavy Trend je tříramenný kožený volant už od března (díval jsem se do ceníku), dali to do trendu těsně po tom co jsem si já za to připlácel
A sportovní přední sedadla jsou ve výbavě od října (dle ceníku). To budou nejspíš takové co se doposud dávali do Ghia a Titanium vybavy.
Navíc co přibylo ve výbavě Trend jsou ještě kotoučové brzdy na všech kolech a nově i 16" kola
2012 Mazda 3 2.0DISI 111kW