Když jsem byl na diagnostice tak nejdřív že je chyba v MAP ,vyměnil jsem olej, i filtr. Pak palivový filtr pro jistotu i vzduchový. Vyčistil jsem i  EGR ventil.
  Když jsem byl na diagnostice tak nejdřív že je chyba v MAP ,vyměnil jsem olej, i filtr. Pak palivový filtr pro jistotu i vzduchový. Vyčistil jsem i  EGR ventil.Je to zvláštní závada, já už o ní vím, tak prostě někde zastavím chcípnu motor a zase nastartuju ale je to nepříjemný. A hlavně spolujezdci blbě koukaj proč jentak zastavim a tohle udělám. Mám filtr pevných částic. O kterém skoro nic nevím.Akorát že se má občas zajet na dálnici a jen aspoň 30 minut konstantní rychlostí aby se regeneroval. Ale nepřijde mi že by tohle mohlo dělat tuto závadu. Předem moc díky za odpovědi.
Edit: Tak další zkušenost.Když stojím déle na semaforu na volnoběh tak zase přestane fungovat turbo.pomůže jen chípnutí a nastartování. chjo už mě to auto přestává bavit.

takže jestli to dobře chápu je asi ucpaný DPF.
  takže jestli to dobře chápu je asi ucpaný DPF. začínaj mě Frantící s*át
 začínaj mě Frantící s*át   

to přeci musí být slyšet výfuk neee ?
  to přeci musí být slyšet výfuk neee ? Doctes se o tom i na mondeo foru a na jinych serverech. Nabidli mi to take u nas v servise, ale ted zvazuji DPF odstranit na vzdy
  Doctes se o tom i na mondeo foru a na jinych serverech. Nabidli mi to take u nas v servise, ale ted zvazuji DPF odstranit na vzdy