Zjisteni historie tachometru
-
- Nováček
Zjisteni historie tachometru
Tak jsem zkoumal jak zjistit alespon v CR stavy tachometru,nasel jsem tu spolecnost Cebia a jejich Autotracer,chteji za to 499,- +50,-dobirka,myslim si,ze je to dost dobrej kseft napojenej na CIS (centralni informacni system) ministerstva dopravy,je na nej pristup pouze pro stanice STK,takze teoreticky kdyby jste mel nekdo znamyho na STK tak vam muze zjistit alespon u nas v CR stavy tachometru podle technnickych kontrol co 2 roky,nechapu ten bordel, proc to neni pristupne na tom ministerstvu verejne,ze by kryli ty nase zlate ceske stahovace tacho?Ja osobne mam na te Cebii 5 zaznamu o stavu tacho,ale auto dovoz pres pojistovnu z Francie,takze tam uz ty tri roky na tacho nezjistim. 

-
- Test driver
Re: Zjisteni historie tachometru
Uz len to,ze spominas,ze ak tam ma niekto znameho,je mozne sa dostat k udajom.To znamena,ze je mozne do nich aj zasahoavt/vsak pozname,ze za penizky vsetko ide/
Takze podla mna o nicom.
Takze podla mna o nicom.

suhlasim, pokial ich poznas, tak ti na STK napisu stav tacho aky chces, ani stahovat nemusis...
- killerhammer
- Test driver
presne, neexistuje sposob ako zlikvidovat stacanie tacho. sak to je v podstate vzdy len obycajne pocitadlo (aj ked moze byt hocijako chranene, vsetko sa da prelomit)
trend je jasny, samotne automobilky si budu globalne cez svoje servisne strediska tieto udaje strazit
ale ani to nezabrani stacaniu.
nie kazdy servisuje svoje auto v autorizovanom servise, navyse vsade budu v tom procese ludia a to je vzdy najslabsi clanok v retazi
trend je jasny, samotne automobilky si budu globalne cez svoje servisne strediska tieto udaje strazit
ale ani to nezabrani stacaniu.
nie kazdy servisuje svoje auto v autorizovanom servise, navyse vsade budu v tom procese ludia a to je vzdy najslabsi clanok v retazi

-
- Nováček
Takze pro lidi zbytecne utracenych 500,-,ale proste jde videt,ze si nejaci papalasi z vyssich prijdou celkem k hodne penezum diky duverivym neznalym lidem,kolik takovych uz to mohlo asi zaplatit,ze?A tady jde tyky o to ze to je ze statni databaze,takze dalsi tunel na lidi!
- killerhammer
- Test driver
to zas neber tak, je tam vela aut, ktorym boli odpisane kilometre spravne a k tym udajom sa za ten poplatok dostanes
to mas presne ako s tou statistikou poruchovosti TUV. to su v podstate vratene auta z nemeckej STK kvoli poruche
tak mi povedz, kto ide na STK s pokazenym autom ?
iba blbec
a pritom sa ta statistika oficialne preferuje a ludia podla nej nakupuju auta
proste urcitu vypovednu hodnotu to ma

to mas presne ako s tou statistikou poruchovosti TUV. to su v podstate vratene auta z nemeckej STK kvoli poruche

a pritom sa ta statistika oficialne preferuje a ludia podla nej nakupuju auta

proste urcitu vypovednu hodnotu to ma

- sid
- Zkušený
Veřejné nahlédnutí do údajů z STK bez poplatků .... No to by nebylo od věci , ale proč když si za to někdo může účtovat 500,- .
Ford focus II 1,8 HB 2007

- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ma uz niekto osobnu skusenost s tym systemom AutoTracer?
Mne to vyhodilo 3 zaznamy ohladne stavu kilometrov. Auto je dovoz z Nemecka, kupil som ho vsak od Slovaka,ktory ho pouzival v SR 5 mesiacov. Je mozne,ze tie 3 zaznamy by mi vedeli povedat stav km aj spred 4 rokov ked bolo auto dovezene do SR?
Mne to vyhodilo 3 zaznamy ohladne stavu kilometrov. Auto je dovoz z Nemecka, kupil som ho vsak od Slovaka,ktory ho pouzival v SR 5 mesiacov. Je mozne,ze tie 3 zaznamy by mi vedeli povedat stav km aj spred 4 rokov ked bolo auto dovezene do SR?
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
podle me jsou to zaznamy z STK , a uz se mi nekolikrat stalo ze mi napsaly jiny stav nez byl ve skutecnosti , ted si to hlidam ale vim ze si to pisou na listecky , tech mu lezi na stole vic a pak nevi ktery byl ten pravy .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé